20
maj
Seneste opdatering: 20/5-17 kl. 1454
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svenskerne har 2 mio legale vÄben fordelt pÄ 628.000 ejere. Men det er ikke disse vÄben, der bliver brugt dagligt. Endnu.

I DN:s kartlÀggning har man tittat pÄ 53 dömda och 47 misstÀnkta gÀrningsmÀn i utredningar som rör skottlossning pÄ allmÀn plats sedan 2013. Av dessa Àr en majoritet 90-talister som bor hemma och av 100 personer som knyts till mord och mordförsök med skjutvapen har 90 minst en utlandsfödd förÀlder.

– Det vi ser Ă€r ju en integration som vi inte kan vara nöjda med. Detta Ă€r en större samhĂ€llsfrĂ„ga Ă€n för bara vĂ„r myndighet, sĂ€ger Linda Staaf, chef för Nationella operativa avdelningens underrĂ€ttelseenhet. De utsatta omrĂ„dena har blivit alltmer isolerade frĂ„n det övriga svenska samhĂ€llet. Och hĂ€r finns tyvĂ€rr mĂ„nga kriminella nĂ€tverk som plockar upp de yngre och fĂ„r dem att kĂ€nna att de Ă€r nĂ„gon. Studie: Invandrare bakom vĂ„gen av skjutningar

Is Europe committing suicide?

Dominic Sandbrook anmelder Douglas Murrays nye bog: Is Europe committing suicide? Controversial book claims elites in UK and the Continent are encouraging mass immigration because they’ve lost faith in historic Christian values:

A few years ago, I was at a lunch in London, sitting next to the former editor of a national newspaper and the editor of one of Britain’s best-known magazines, both of them highly educated and liberal-minded people. The subject turned to immigration.

‘It’s gone much too far,’ one said. ‘You’re quite right,’ said the other, ‘but of course you can’t say so.’

The journalist Douglas Murray has no such qualms. Best known for his acerbic columns in the Spectator magazine and his prize-winning book on the Bloody Sunday inquiry, he has just hurled a literary hand grenade into the debate about immigration and identity in today’s Europe. Indeed, the opening lines of his new book, The Strange Death Of Europe, could hardly be more incendiary.

‘Europe is committing suicide,’ Murray writes. ‘Or at least its leaders have decided to commit suicide… As a result, by the end of the lifespans of most people currently alive, Europe will not be Europe and the peoples of Europe will have lost the only place in the world we had to call home.’

‘Instead of remaining a home for the European peoples,’ he writes, ‘we have decided to become a “utopia” only in the original Greek sense of the word: to become “no place”.’

And in a perfect illustration of what Murray sees as the European elite’s chronic self-flagellation, Mr Reinfeldt even declared that ‘only barbarism is genuinely Swedish. All further development has been brought from outside’.

In any case, the results of Mr Reinfeldt’s liberal utopianism have been staggering. With just 10 million people, Sweden has taken in more refugees per capita than any other country. In 2015 alone, it accepted 180,000 incomers — more than the population of all but the three largest Swedish cities.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
3 years ago

En fasavĂ€ckande realism som smyger sig allt nĂ€rmare vĂ„ra stugknutar – allt medan den aningslöse och politiskt oinitierade medelsvensken vĂ€ljer att fokusera sig pĂ„ de egna vardagsbekymren, i fĂ„fĂ€ngt hopp om att representanterna för vĂ„rt sĂ„ kallade folkstyre skall förmĂ„ vĂ€nda allt till det bĂ€sta. Inget kunde vara mer falskt och vilseledande och Europa symboliserar nu ett gigantiskt landomrĂ„de vilket till stora delar behĂ€rskas av uttalat nationsfientliga ledare – nĂ„got som förvandlat ett dynamiskt och vĂ€lmĂ„ende territorium till en suicidal och sjĂ€lvdestruktiv metropol dĂ€r manegen Ă€r krattad för tredje vĂ€rldens icke assimilerbara massor. Ett tumultuariskt scenario vilket kommer att eskalera… Read more »

Va Sawva
Va Sawva
3 years ago

Forkert! Det er ikke “indvandrere” , der stĂ„r bag skyderier i Sverige! – Det er MUHAMEDANERE, der stĂ„r bag skyderierne i Sverige og og al balladen bĂ„de der og mange andre steder i Europa. Det er dybt diskriminerende og krĂŠnkende (for at bruge nogle af muhamedanernerelskernes yndlingstermer), at skĂŠre alle indvandrere over en kam. For nogle dage siden kĂžrte MSM i Danmark “nyheden” om, at “indvandrerne” stadig ikke kunne ret meget efter 9 Ă„rs grundskole. 1Âœ -2 Ă„r efter etnisk danskere. Det var selvfĂžlgelig skolerne, som havde svigtet! Fake news! – Det er MUHAMEDANERNE, der ikke kan det, der som… Read more »

The Lying Press
The Lying Press
3 years ago

Trods 2 millioner skydevĂ„ben i Sverige – hvilken chance har svenskerne sĂ„ over for det meget snarligt kommende muslimske flertal i befolkningssammensĂŠtningen?

Jeg tror desvÊrre IKKE at der er noget som helst hÄb for Sverige og det svenske folks overlevelse.

Muslimerne vil blive ved med at formere sig og blive ved med at invadere landet. Der ER slÄet hul i den svenske dÊmning. Det er for sent at redde Sverige og det svenske folk. Det svenske folk er dÞmt til at blive totale slaver for muslimerne i en islamisk terrorstat.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Trods 2 millioner skydevĂ„ben i Sverige – hvilken chance har svenskerne sĂ„ over for det meget snarligt kommende muslimske flertal i befolkningssammensĂŠtningen?

Svenskere kan lave kampfly, tanks, MANPADS, fregatter, ubaade, artilleri og skulle behovet opstaa, atombomber.

Muhammedanere kan lave spraglede taepper, vandpiber og billig keramik. Hvis svenskerne holdt op med at fodre dem, ville de krepere helt af sig selv.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Du glemmer med hvilken iver muhammedanerne formerer sig – pĂ„ ryggen af de svenske.
Om fÄ Är mÄ vi formode at de tilbagevÊrende folk i Sverige sympatiserer med / er slaver af en terrorideologi.
Hvilken ubehagelig nabo.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Om fÄ Är mÄ vi formode at de tilbagevÊrende folk i Sverige sympatiserer med / er slaver af en terrorideologi.

Vel maa vi ej. Tvaert imod synes jeg der burde vaere mindre defaitistisk flaeberi paa internettet, det er undergravende for moralen.

Muhammedanerne kan gaa rundt og spille fransk klovn saa laenge de har politikere og myndigheder paa deres side. Den dag vinden vender, vil de blive samlet ind og sat i repatrieringslejre hurtigere end du kan sige “Auschwitz.”

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Jeg vil vÊdde min overlegne moral mod dine udbrÊndte gonokokker pÄ at du tager fejl.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Murray’s bog hedder ‘The Strange Death of Europe.’

Lenn
Lenn
3 years ago

Godt skrevet af Murray. Der er kun bĂžvl, ballade og ondskab i kĂžlvandet pĂ„ muhammedanere, og nu siger muhammedanske ledere, at Europa har opnĂ„et velstand for at muhammedanerne kan nyde godt af den (husker ikke kilden, men jeg lĂŠste det for fĂ„ dage siden); kort sagt menes der, at Europas velstand er skabt TIL muhammedanerne. De vil selvfĂžlgelig gerne udrydde europĂŠerne og oprette kalifatet, men de har sĂ„ ikke lige hjerne til at kunne skabe velfungerende samfund, og de indhenter mig bekendt heller ikke Nobelpriser, sĂ„ hvordan de overhovedet vil fĂ„ skabt en hovedpinepille, nĂ„r de har udraderet de europĂŠiske… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago
Reply to  Lenn

Man blir faktiskt arg nÀr Europas politiker lÄter obegrÀnsade mÀngder muslimska mÀn komma till Europa och radikala islamister anvÀnder Europas vÀlfÀrd för sitt eget ÀndamÄl.
https://thehornnews.com/exclusive-muslims-using-welfare-bankrupt-europe/

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Det Ă€r svĂ„rt att förstĂ„ att de europeiska politikerna vill förstöra de unika europeiska lĂ€nderna med deras enastĂ„ende kultur och lĂ„nga historia. Man kan redan se att lĂ€nder som hör till EU hĂ„ller pĂ„ att förlora sin sjĂ€lvstĂ€ndighet och Ă€ven sin demokrati. Globalister och storföretag fĂ„r allt mera makt och Europa destabilseras med hjĂ€lp av massinvandring. Det Ă€r inte bara Sveriges tidigare statsminister som sade att Sverige hör till invandrarna och inte till svenskarna utan det Ă€r en politik som globalister och EU föresprĂ„kar för alla Europas lĂ€nder nĂ€r de stĂ„r i vĂ€gen för deras agenda. Douglas Murray har helt… Read more »

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Snowflinga

Det Àr svÄrt att förstÄ att de europeiska politikerna vill förstöra de unika europeiska lÀnderna med deras enastÄende kultur och lÄnga historia.

Det er netop kulturen og historien der er problemet, for det staar i vejen for det globalistiske verdensherredoemme.