20
maj
Seneste opdatering: 22/5-17 kl. 1902
37 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We are talking about hundreds of millions of ‘refugees’. We are daily missing a soft landing on this. We should solve this problem now decently, rather than indecently down the road.”

Masseneinwanderung: Britischer Autor warnt: “Europa bringt sich um”

Polen: Nej til ‘flygtninge’

Poland’s Prime Minister has claimed the country “cannot accept refugees” as the EU threatens legal action against nations failing to comply with quotas.

Alongside Hungary and Austria, it is one of only three countries not to have relocated a single refugee, “in breach of their legal obligations” and commitments.“This cannot be the responsibility of just a few member states – this must be shared be all,” said Dimitris Avramopoulos, the European Commissioner for migration. Poland’s Prime Minister says country will accept no refugees as EU threatens legal action over quotas

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

37 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Larsen
Ole Larsen
4 years ago

I skolen sÄ vi en KZ lejr film. Vi sÄ den kun en gang, sÄ havde vi fattet det. Den hed Nat og tÄge. Fjernsynet i vore dage fylder folk med Nazi rÊdsler hver uge. Hvor er det hjernedÞdt og tomhovedet.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  Ole Larsen

Skuld, skuld, skuld. Om man kan marinera Europas befolkning tillrÀcklig i skuld dÄ kan man slÀppa in flera miljoner migranter.

Ole Larsen
Ole Larsen
4 years ago
Reply to  Ole Larsen

Her pĂ„ egnen var der for omkring 40 Ă„r siden en dreng der blev kaldt Hitler fra S…….. Han havde siddet i klassen i skolen og lavet heil Hitler hilsen i en hel time. Og sĂ„ havde han gravet sin mors hĂžns ned i jorden til halsen, og kĂžrt dem over med plĂŠneklipperen… Jeg har en ven som en dag sagde: “Min onkel var nazist under krigen”. Og sĂ„ sagde jeg hĂžjt: “Ja, det kan du jo ikke gĂžre for”. NĂŠh, men han havde nu syntes at det var sejgt, sagde han.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

De flesta av Europas politiker tycks inte ha mycket intelligens. De har slĂ€ppt in Islam och islamister i Europa men samtidigt har de understött USA’s krig i mellanöstern. Informationen fanns att ISIS som förklarat krig mot Europa hotade att sĂ€nda jihadister bland migranterna till Europa för att skapa kaos men istĂ€llet för att skydda Europas befolkning beslöt förbundskanslern Angela Merkel att mera Ă€n 1 miljon migranter fĂ„r komma till Europa. Politiker och globalister som vill förstöra de europeiska nationalstaterna genom Schengen och massinvandring och som inte vill skydda Europas yttre grĂ€nser Ă€r ett hot mot Europas befolkning.

Torben Caroc
Torben Caroc
4 years ago

Folk eller Befolkning ? LĂŠg mĂŠrke til at venstreflĂžjen – som ikke accepterer et defineret FOLK, men kun en amorf, flydende befolkning – er de mest ivrige til at bebrejde europĂŠerne som folk deres onde handlinger tidligere i historien. Det Danske Folk skal f.eks. undskylde slaveriet til det Vestindiske Folk. Det er jo en version af Arvesynden, som man troede var afskaffet for decennier siden. Og i vore dages mangfoldige samfund, skal alle med dansk pas, ogsĂ„ fra Afrika, tvinges til at undskylde overfor andre mennesker med afrikanske rĂždder ? Hvad er det for venstreflĂžjs-virvar ?

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago

Europa har blivit utsatt för massinvandring sedan USA började med sitt krig i mellanöstern. Hur mycket skall Europa Ànnu ta emot efter att Donald Trump satt sin hand pÄ globen tillsammans med Saudiarbiens kung och Egyptens president? Vad har de för mÄl?
https://www.theguardian.com/us-news/2017/may/22/one-orb-to-rule-them-all-image-of-trump-and-glowing-globe-perplexes-internet

Margrethe
Margrethe
4 years ago

“EU’s migrant crisis is rooted ind Holocaust guilt”: Ha Ha, ja. For at rĂ„de bod pĂ„ den “guilt” masseimporterer vi islamonazister, der liiige snupper os andre med i indkĂžbskurven, nĂ„r de nu gĂ„r i gang med at fĂŠrdiggĂžre Hitlers Endlösung. Jeg ser det lidt som et par bedsteforĂŠldre, der er tynget af skyld over ikke at have vĂŠret nok til stede, da deres egne bĂžrn var smĂ„. Nu passer de sĂ„ bĂžrnebĂžrnene. Men pĂ„ grund af gammel “skyldfĂžlelse” gĂ„r de i byen, pĂ„ vĂŠrtshus, hvor de drukner skyldfĂžlelsen i bajere, mens bĂžrnebĂžrnene kravler rundt pĂ„ gulvet der hjemme. Overladt til… Read more »

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

Titta och lyssna!

“David Dees – Trump in Bed with the Globalist New World Order”:
https://m.youtube.com/watch?v=c7PTmUzB4-k

PK svada
PK svada
4 years ago

Avskaffelsen av dĂždsstraff var det dummeste Europa har gjort, politikere har ingenting Ă„ frykte for Ă„ Ăždelegge sitt land.

latmask
latmask
4 years ago
Reply to  PK svada

Det kommer snart att Äterinföras. DÄ blir man av med oliktÀnkare snabbt och definitivt. Störst Àr vÀl risken att det blir sharia. DÄ fÄr man lÀra sig att kasta prick med 80 mm stora stenar.

AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
4 years ago
Reply to  PK svada

Exat min uppfattning och detta avskaffande av samhĂ€llets ultimata vedergĂ€llning har för vĂ„rt svenska vidkommande inte inneburit annat Ă€n upphĂ€vandet av sjĂ€lva strafftĂ€nkandet, vilket har fĂ„tt stryka pĂ„ foten inför den effeminerade omvĂ„rdnadspolitikens katastrofala och astronomiskt kostbara konsekvenser. RĂ€ttsstatens frĂ€msta uppgift Ă€r att se till medborgarnas sĂ€kerhet och betrygga den allmĂ€nna ordningen – nĂ„got som proglobalisterna inom den nedmonterade och systematiskt demolerade nationen Sverige strategiskt valt att nonchalera. Det Ă€r inte utan anledning vi nu erhĂ„llit de föga smickrande epiteten som vĂ€rldens kriminalmetropol och parasitparadis, dĂ€r de invasiva avarterna frĂ„n MENA-territorierna ges i det nĂ€rmaste obegrĂ€nsad handlingsfrihet utan fruktan för… Read more »

Danishgoy
Danishgoy
4 years ago

Guilt? Jamen, for hvad dog! Den Hollywood historie hopper vi ikke pĂ„ lĂŠngere. Vi europĂŠere ved udmĂŠrket godt hvem, der strĂŠber os til efter livet – the goyim know 😉

Anna Svensson
4 years ago

Douglas Murray har helt rÀtt i det han sÀger, men ingen av de som styr oss bryr sig om det. SÄ det blir nog ingen Àndring förrÀn det Àr alldeles för sent, god natt Europa.

invernes
invernes
4 years ago

comment image

AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
4 years ago
Reply to  invernes

Haha! Mycket underhÄllande, emellertid aningen orealistiskt vid betÀnkandet av att dessa koranförslavade vandaler förmodligen inte visar nÄgot registrerbart intresse för sina hustrur, Àn mindre att de kontinuerligt förtryckta hemslavinnorna skulle djÀrvas tilltala den Àkta maken pÄ detta sÀkerligen vÀlförtjÀnta men dock respektlösa sÀtt.
Andreas 🙂

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago

Douglas Murray siger nok blot, hvad mange englĂŠndere tĂŠnker, men fordi han har et navn, bringer medierne det ud – og mĂ„ske eliten lytter……..ikke mindst fru May hĂ„ber vi.

PK svada
PK svada
4 years ago

Holocaust og slavekolonier er the white man`s burden.
Men pÄ den annen side sÄ er den hvite mann de eneste som har avskaffet slaveri og innfÞrt menneskerettigheter.
Problemet er at vi er hjernevasket til Ä stÄ fast i historien, livet mÄ gÄ videre.
Det er umulig Ä rette opp feil begÄtt for 100 Är siden.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  PK svada

Européer som lever idag har ingenting att göra med holocaust eller slaveriet men de blir utsatta för Angela Merkels och andra politikers galna skuldpolitik och de vill inte uppoffra sina lÀnder för det.

niklasr
niklasr
4 years ago
Reply to  Snowflinga

Med samma resonemang sÄ kan vi kristna ta tillbaka Anatolien och större delen av mellanöstern samt norra Afrika frÄn de muslimska ockupanterna som tog det frÄn vÄra kristna förfÀder.

Snowflinga
Snowflinga
4 years ago
Reply to  niklasr

Vi lever i nuet och vi skall blanda ihop hÀndelser som inte har ingenting med oss att göra.

niklasr
niklasr
4 years ago
Reply to  PK svada

Slaveriet avskaffades i Norden pÄ 1200-talet, sist i de baltiska provinserna pÄ 1300-talet nÀr kungen förbjöd att de nu, under svenska kronan, skulle fÄ ha mer trÀlar.

Sedan var det sÄ att de slavmarknader som fanns i Afrika blev försedda med slavar av andra afrikanska stammar. SÀllan var det europeer som tog slavar. De köpte dem av svarta slavhandlare. Men den största delen av slavar gick inte till europeerna utan till de muslimska lÀnderna.

SkÄning
SkÄning
4 years ago

Detta har jag nog sagt i hela mitt vuxna liv, men jag Ă€r sĂ„klart inte Douglas Murray. 🙁

SkÄning
SkÄning
4 years ago
Reply to  snaphanen

SĂ„ du tror t ex aldrig att Enoch Powell kommer att fĂ„ upprĂ€ttelse? Jag Ă€r inte sĂ„ sĂ€ker pĂ„ det. Jag Ă€r ju obetydlig, men du har i alla fall en 15 Ă„r gammal backlog. Kommer du nĂ„gonsin fĂ„ upprĂ€ttelse? Det spelar kanske ingen roll, bara det löser sig nĂ„gorlunda civiliserat, men jag Ă€r orolig för att det inte kommer att göra det, just för att sĂ„dana som Murray inte öppnat kĂ€ften förrĂ€n vi stĂ„r inför ett fait accompli. Ta bara det hĂ€r djĂ€vulusiska terrordĂ„det igĂ„r i Manchester. Det hade aldrig behövt hĂ€nda om folk bara hade vĂ„gat tĂ€nka i… Read more »

SkÄning
SkÄning
4 years ago
Reply to  snaphanen

Ha ha. UrsÀkta galghumorn, men jag inser hur rÀtt du har.

Dogen
Dogen
4 years ago

Holocaust guilt? Det er jeg ikke sÄ sikker pÄ. Hva med Þkonomiske interesser? Eller Hitlers vÄte drÞm? Tyskland stÄr temmelig sentralt i denne galskapen, og Merkel er ikke nÄdig mot de som motsetter seg det sentrale EUs agenda.

SkÄning
SkÄning
4 years ago

Dags att börja plugga polska eller ungerska. Jag jobbar löpande med en hel del skitskarpa polacker. PÄ pappret kanske de tjÀnar 1/3 till 1/2 av vad jag gör, men efter skatter, kostnader osv, sÄ lever de pÄ en levnadsstandard jag inte kan förestÀlla mig.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

Hur mĂ„nga svenskar och folk av andra nationaliteter kommer att likt en fĂ„rskock fösas rakt in i helvetesfĂ„llan eller fĂ€ngelsehĂ„lan av makteliten som vill mikrochippa hela mĂ€nskligheten? Vi andra, vi som protesterar, kommer vi ocksĂ„ att tvingas bli uppkopplade till datorer och bli “hubots”, dvs. ett mellanting mellan mĂ€nniska (“human”) och robot, bli totalt förslavade och övervakade och dö en för tidig död, eftersom mikrochip i kroppen enligt vissa forskare förhöjer risken för cancer? Kommer vi inte att kunna komma in nĂ„gonstans i framtiden utan mikrochip? Kommer vi inte att kunna resa nĂ„gonstans utan mikrochip? Kommer vi inte kunna betala… Read more »

latmask
latmask
4 years ago

TÀnk dig sÄ bekvÀmt för myndigheterna. Man hÄller ordning pÄ varenda en och nÀr en individ inte lÀngre orkar arbeta 12 timmar om dagen sÄ avaktiverar man chippet och behöver inte betala ut nÄgon pension. Praktiskt om man har boskap eller slavar.
Vad skulle inte Orwell ha kunnat skriva om detta?

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago
Reply to  latmask

Det Àr naturligtvis det som Àr meningen. Och om folket protesterar mot makten Àr det bara att avaktivera chippet. Det kanske rent av gÄr att sprÀnga bÀraren av chippet i luften. Som Aaron Russo sÀger: Det Àr den totala förslavningen.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
4 years ago

Polen og Ungarn; Europas forsvar.

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

Är islamiseringen av Europa möjligtvis ett sĂ€tt för makteliten att lösa den höga arbetslösheten? Kommer bara mĂ€nnen att förvĂ€rvsarbeta i framtiden? Eller Ă€r islam, precis som kommunismen, ett sĂ€tt att kontrollera folket? Troligtvis har makteliten tĂ€nkt sig att genom islam slĂ„ tvĂ„ flugor i en smĂ€ll. Den tredje flugan Ă€r att göra europĂ©erna till svaga minoriteter i sina hemlĂ€nder som gradvis sönderfaller till en enda stor fascistisk Eurozon som kontrolleras av makteliten.

“Germany Will Become An Islamic State Says Merkel – They’ll Have To Come To Terms With It”:
http://itmakessenseblog.com/

Eva pÄ Södermalm
Eva pÄ Södermalm
4 years ago

Detta Ă€r exempel pĂ„ vad “det goda samhĂ€llet”, för att anvĂ€nda Orwells inverterade sprĂ„k, leder till. Politikerna i M, L, C, KD, S, MP och V borde, om de hade vett nog, skĂ€mmas ögonen ur sig för förstörelsen av Sverige som de har Ă€gnat sig Ă„t i decennier.

“Min mamma kunde ha dött – pĂ„ grund av er”:
http://www.aftonbladet.se/debatt/a/84KvG/min-mamma-kunde-ha-dott–pa-grund-av-er

“Rena lotteriet om du ska fĂ„ en ambulans”:
http://www.aftonbladet.se/debatt/a/G93nl

“VanvĂ„rden av vĂ„ra Ă€ldsta och sĂ„rbaraste Ă€r en skam”:
https://anthropocene.live/2017/05/06/vanvarden-av-vara-aldsta-och-sarbaraste-ar-en-skam/

“Ondskan gömmer sig bakom godhetens Potemkinkulisser”:
https://anthropocene.live/2016/12/06/ondskan-gommer-sig-bakom-godhetens-potemkinkulisser/comment-page-1/

PK svada
PK svada
4 years ago

Polske politikere gjĂžr det folket forventer av dem.

KnudMadsen
KnudMadsen
4 years ago

Meget klog beslutning dette dejlige land har taget. Det er herligt at vĂŠre i et perkerfrit land. Hvis jeg skulle emigrere, ville det hĂžjst sandsynligt blive til Polen