23
maj
Seneste opdatering: 23/5-17 kl. 2053
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Terrorism fatigue”

*Siger Hans Jørgen Bonnichsen på DR 2. Men hvilken slags terror mere præcist, radikale Hans Jørgen Bonnichsen?  “Vi ved absolut intet om gerningsmanden eller motivet, vi ANER det ikke, det kan lige så godt være en person uden et islamistisk motiv,” siger Anna Gårdslev også på DR 2 insisterende.

Jo, for så vidt som ikke-muslimer er almindelige som selvmordsbombere, og så på årsdagen for mordet på Lee Rigby, så kan det da godt være en kristen kineser. P 1 debat foreslår, det kan være et IRA-attentat. Klokken 15 kom så det forventede navn: Terroristen hedder Salman Abedi, (23) “Allahs Slave”, betyder det, en libysk migrant født i Manchester, og jeg har heldigvis ikke været kunde i DR’s butik for luftigt ævl i femten år.

Lars Løkke taler helt rutinemæssigt om “det feje, meningsløse angreb, som mørke kræfter har sat ind.” Mogherini siger, at “Fear won’t prevail. European youth will continue to enjoy their love for life, freedom & joy, together. #Manchester.” Alt følger det samme, slappe ritual, som ved alle andre muslimske, terrorangreb.

Der er kommet en vis træthed over det hele, og under det hele lurer det usagte: Politikernes helt åbenlyse skyld i at importere denne voldsideologi. De ved det selv, sådan som de snor sig og taler sort. Hvor underbegavede er vi? Ikke så meget, som de håber.

Robert Spencer går mere direkte til vaflerne mht. skyldspørgsmålet: YET ANOTHER JIHAD MASSACRE IN BRITAIN – Prime Minister May should apologize, and resign. Hvor mange mord kan disse politikere holde til at have ansvaret for endnu? Der er vrede derude, og den bør ramme alle politiske enablers og apologeter for mord. Personligt. Og jo før, desto bedre. De skal have det politiske ansvar, som er deres, de skal ikke bare kunne plapre det væk med tomme fraser.

Det eneste acceptable er, at de betaler ved kasse et for de liv, de har kostet, og de liv de vil koste. Deres forrædderi burde nu være synligt for enhver nu så sent. Repressialier imod dem, ville blive mødt med en vis forståelse. Så langt ud har politikerne drevet os.

Disse politikere har en vis frist, inden deres folk går fysisk løs på dem. Brug den nu klogt, eller det går vældigt galt for jer! Internér farlige muslimer, og lad være med at hente flere, så enkelt er det. Alt andet er løs snak, der ikke tager den dødelige alvor i betragtning. Som på DR 2 og P1, “vær pjat” siger de. Nægt at være passager på deres dødelige drømmerejse, nægt at lade dem udsætte dig for livsfare.

  England: Selvmordsbomber myrder 22 under teenagekoncert – ‘Who put the M in Manchester?’Suicide bomber who slaughtered 22 ‘was known to police’: Attacker was CAUGHT on CCTV.

Black Pigeon: Manchester: The Hashtag & Flag Filter Response


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20
Deltag i debatten...

avatar
14 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Eva på SödermalmCharles NielsenTalibananasspirild2Claus Hansen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Efter terrorattacker (“false flags” som makteliten ligger bakom?) i olika europeiska länder skriver Sveriges båda NWO-politiker Birgitta Ohlsson och Cecilia Wikström i Liberalerna följande artikel i Expressen:

“Dags för en gemensam europeisk underrättelsetjänst”:
http://www.expressen.se/debatt/dags-for-en-gemensam-europeisk-underrattelsetjanst/

Maktelitens mall:
1. Skapa kaos!
2. Få folket att reagera på kaoset!
3. Erbjud folket en lösning som folket under normala omständigheter aldrig hade accepterat, en lösning som drar åt tumskruvarna ytterligare!

Charles Nielsen
Guest
Charles Nielsen

Med den import af Hedninger er det særdeles forventelig. Een ting er helt sikkert. Der vil blive renset ud en dag, og helst jo før des bedre. Blomsterne gør overhovedet intet nytte i denne sammenhæng: Medaljen´s side 1. Skadedyrene skal fjernes. Ja der skal handling til NU: Medaljen´s side 2. Pøblen skal op at stå: Fjerne de forræderiske taburetklæbere og deres importerede ROSS. Hrr Justitsminister S. P. Poulsen. Få nu denne §69 udført, vis dig som en mand, inden der er forsent for hele regeringen. “En afvigende religion end den danske, SKAL optages nærmere ved lov. —————————————— Lovforslaget: (( Justitsministeren… Read more »

Talibananas
Guest
Talibananas

Vem kunde ha trott det…? “Fredens religion”. Detta måste vara undantaget som bekräftar regeln. Precis som undantagen i Stockholm i år och 2010. Som i Köpenhamn härom året. Som de många undantagen i Tyskland och Paris det senaste dryga året. Och alla de många undantagen i resten av världen i en lång följd av år.

spirild2
Guest
spirild2

Motivet-motivet-motivet? ISLAM og muslimers psyke. Muslimer lærer ikke kjærlighet. De lærer å hate. Hele samfunnet, alle cellene, er infisert med hat. Har du noen gang diskutert med en muslim? Det som skjer er at du kan ikke være ærlig og direkte. Fornærmelsessyndromet inntrer med en gang. Man må være overfladisk, jatte og smigre.

Claus Hansen
Guest
Claus Hansen

OK , her er en ide. Når martyren skal begraves, kommer der sikkert mange sørgende fra moskeen, den store familie og nabolaget. Så møder SAS op, læsser dem alle i skudsikre busser. Alle køres til et sikkert interneringscenter, og de bliver alle anklaget og dømt ved en krigsret for terror. Derfra processeres udvisningerne så hurtigt som muligt uden appel. Oprindelseslandendes diplomater informeres om at det ikke er en option at sige nej tak til deres egne tidligere borgere eller efterkommere. Ved næste terror angreb, vil der sikkert ikke komme mange til begravelsen. Man kan da hente hele martyrens familie, dømme… Read more »

finnaskov@mail.tele.dk
Guest
finnaskov@mail.tele.dk

Sten, du gør dig falske forhåbninger. Disse politikere der har bragt disse uhyrligheder over vore hoveder vil aldrig komme til at stå til ansvar. I ca. 40 år har de haft tid nok til at erhverve viden, men de har intet lært, og vil aldrig lære. Det eneste de kan svinge sig op til, er at lire de samme floskler af igen og igen. Hvis dommens dag skulle indfinde sig for disse dårekiste lemmer, vil de til enhver tid påberåbe sig at de intet vidste. Dumhed er ikke strafbart, men gud fader hvor jeg foragter disse politikere. Det er tid… Read more »

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Det skall vara intressant att höra vem är först i den brittiska regeringen och media som säger “Det har ingenting med islam att göra.”

Lenn
Guest
Lenn

Ariana Grande er tilsyneladende vild med perkere og hader USA – http://sheikyermami.com/2017/05/theresa-may-manchester-has-fallen-victim-to-a-callous-terrorist-attack/ – se billede og twitter-besked lidt nede i artiklen.
Ærgerligt, at hun ikke nåede at invitere ham on-stage til en ordentlig krammer…. så kunne fx den lille 8-årige nok have overlevet…

Lenn
Guest
Lenn

Bliver 2017 så det skelsættende år, hvor det virkeligt begynder at gå løs? Dette er Merkels skyld, og jeg håber, at mange skriver rasende mails til den syge madamme på hendes bundeskanzlerin mail-adresse, for hun skal afsættes! Jeg fatter ikke de tyske mænd, som lader en som Merkel sidde og bestemme, at hele Europa skal oversvømmes af de afskyelige og livsfarlige muhammedanere?? Og så lyder det sådan igen-igen: Britisk efterretningstjeneste kendte til manden – “but not thought to pose an Immediate Threat” (Bøv, kan man jo så sige til de dompapfer) – http://sheikyermami.com/2017/05/manchester-suicide-attacker-was-known-to-security-services-but-not-thought-to-pose-immediate-threat/ Hvorfor arresterer de først folk, når det… Read more »

River
Guest
River

Det rette ord er rettidig omhu. Og de eneste feje er politikerne der ikke vil tage konsekvenserne af virkeligheden. Ud med alle muslimer og et hegn og bevæbnede vagter ved grænsen.

Hestehandleren
Guest
Hestehandleren

Det er det rene “Groundhog Day”… Og vores kære politikere, journalister og halalhippier, lærer det aldrig… Om så det kommer til at gentage sig månedligt, ugentligt eller dagligt… Til Lars Uløkkes oplysning, så bor der estimeret 50MIO “mørke kræfter” i Europa… Måske vågner han op en dag????

https://da.wikipedia.org/wiki/En_ny_dag_truer

Lenn
Guest
Lenn

Den feje, madglade lille mandsling tror vel, at han er afgået ved en naturlig død inden, men der må han nok tro om igen. Han lader heller ikke til at tænke på sine egne børn, og hvordan SortePer bare gives videre til dém.
Vi skal lukke for al indgang til DK nu!

TheReligiousCynic
Guest
TheReligiousCynic

Legg merke til at terroren aldri rammer politikere, journalister og andre høyst ansvarlige. Den slags terror må vi nok stå for selv. Når går startskuddet vi alle venter på?

Dogen
Guest
Dogen

Hvis det ikke er terror, hva er det da? Et uhell? Eller en som ikke ville dø alene?

Henning Jensen
Guest
Henning Jensen

Citat fra manden som er helt uden format, Merkels gode ven, rutinesnakkeren Herr Lars uLøkke: “..det feje angreb, som mørke kræfter har sat ind”. Er det selverkendelse når uLøkken taler om “mørke kræfter”? For han antyder dermed, at det umuligt kan være hans elskede venner muslimerne, der står bag angrebet? Ergo må det være andre? Er det ved at dæmre for Lars uLøkke og hans supportere, at disse ”mørke kræfter” nok stammer fra dem selv, som værende de direkte og/eller indirekte skyldige, og dem som selv har importeret disse terrorister? Lad os her i Danmark begynde at tælle hvor mange… Read more »

Lenn
Guest
Lenn

Det er Merkel og hendes slæng, som sikkert har beordret, at man kalder det noget mere diffust som ‘mørke kræfter’, for at fjerne fokus fra islam og muhammedanere. Løkke er ikke intelligent nok til selv at finde på ordet ‘mørke kræfter’.