25
maj
Seneste opdatering: 25/5-17 kl. 1615
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den muslimske er lidt mere voldsom i sit udtryk, når man tænker på dette er en forsonings- og dialog-situation. “Jeg er en god muslim,” siger hun. “Islam vil gengælde alle tilfælde af ‘islamofobi’. Trusler, trusler.

Har islam ikke bare én troværdig fredsforhandler, når vi tænker på, at dette er de indledende faser af en religionskrig erklæret af dele af islam, men muliggjort af europæiske politikere? Om ti år har disse politikere ingen kontrol over dette. Kvinden med påskriften kommer på minut 6:40 i TV-intervju med muslimer efter terrordådet – men vad står det på hennes niqab? – Se også prof.Sven Hakon Rossel: Jeg er sgu’ ikke islamofob – jeg er angst!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Verden_er_gal.Peter ZichauReidar SLennbitten Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Verden_er_gal.
Guest
Verden_er_gal.

Hadde jeg truffet den spøkelseskladden med det budskapet på niqaben hadde hun fått høre det så ørene flagret, som vi sier i Norge. Det betyr verbal “vold”.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Vi er alle bange for islam. Men dem der er mest bange er nok muslimerne selv, for de véd hvad det er i stand til at gøre.
Mon ikke mange af dem sætter deres lid til, at vi snart træder i karakter og slår lortet ned..? Det kan jo, trods alt, gøres rimeligt nemt ved, at tage alle de store skæg-drenge ud af spillet med det samme. Så falder korthuset nok ret hurtigt.

Reidar S
Guest
Reidar S

Da var josef G litt mer ærlig ” Vollen Sie den totalen Krieg?” Uttalelsene fra vår kamuflerte “venninne”? er vel like entydig.

Lenn
Guest
Lenn

Hun ligner bødlerne på chop-chop square i Riyadh… De symboliserer mørket, død og djævel, disse onde afgudsdyrkere, og havde jeg været der, ville jeg have skreget hende ind i fjæset, at hun absolut INTET havde at gøre der! Det er afskyeligt, hvordan der altid skal stå en af de mohammedanere i sørgeoptog, når ‘korsfarerne’, som Daesh jo kaldte ofrene for Manchester, er blevet dræbt. Er de der for at mumle bønner til mørkets fyrste? Læs her om ofrene: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4539428/The-shattering-human-stories-Manchester-victims.html Den dag, europæerne ikke længere finder sig i dette her, måske den dag kan de onde afgudsdyrkere få respekt for os… Read more »

Verden_er_gal.
Guest
Verden_er_gal.

Historieløse kommer alltid trekkende med korsfarerne, få ting er mer misforstått enn det. Vet virkelig ikke Daesh bedre, eller gjør de seg dumme?

bitten
Guest
bitten

Dette her bare viser Islam sin fulle og sanne onde ansikt åpenlyst , som elsker terror , håndgranat , våpen skyting, vold osv for harde livet , som er den satans ideologi sitt store onde varemerket .
Islam , muslimer er den aller verste satans giften, som er oppfunnet i verdens historien noen gang ,
slik satans Islams gift , forgifter da hele Europas befolkning , så alle europeere vil bukke under .