9
jun
Seneste opdatering: 9/6-17 kl. 2254
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“We should stop calling them cowards. They are not”

Theodore Dalrymple på australsk radio ABC i går. Henryk Broder skrev noget lignende forleden:
Feige? Was soll daran feige sein?

Im Anfang war die Lüge!

Man kan tage Muhammed ud af Pakistan, men man kan ikke tage Pakistan ud af Muhammed

Af Torben Snarup Hansen, historiker

Det handler om det berømte “menneskesyn”, som visse danske politikere bruger til at blokere for saglig diskussion om indvandring. De, der bærer det tungeste ansvar for død, dumhed og elendighed i dagens Europa, har simpelthen en falsk, forkert opfattelse af mennesket.

Den er forkert, fordi den ikke bygger på erfaring, men på et ønske, en utopi, et uopnåeligt ideal. Den forkerte opfattelselukker sproget inde i et bur af virkelighedstab – “Realitätsverlust” eller “livsløgn”. Her ses nihilismen. Der er ingen argumenter, ingen fakta, ingen løsning.

Nu i 2017 jubler politikere og journalister ikke mere over “et arabisk forår” som de gjorde i 2011. De kan heller ikke fastholde myten om alle de enormt veluddannede “flygtninge” fra Syrien. Dyb tavshed, små hop på stedet – og kun floskler, der skal “shame” og “blame”. Som så mange andre illusioner er dette tab af virkelighed (empiri) en perverteret stump, hentet i kristendommens universalisme.

Det samme gælder myten om frelse og det perfekte menneske. Det var karakteristisk for det officielle ordvalg i Sovjetunionen: “det nye menneske” – og i Fidel Castros og Ernesto “Che Guevaras” morderiske drømmeverden, hvor staten skaber “el hombre nuevo”.

I dag lufter Kanzlerin Angela Merkels det samme vanvittige hovmod: “Wir schaffen das!” Staten har visdom og magt og benytter disse midler til at virkeliggøre et ideal – tror hun og mange andre! Men den virkelige virkelighed viser sig at være beskidt, ond og elendig. Merkel har blod på hænderne. Hvad gør staten så? Den prøver så at true skeptiske kritikere til tavshed.

Im Anfang war die Lüge!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
snaphanenSøren FerlingPeter ZichauFrau MakrelSnowflinga Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Søren Ferling
Guest
Søren Ferling

“De, der bærer det tungeste ansvar for død, dumhed og elendighed i dagens Europa, har simpelthen en falsk, forkert opfattelse af mennesket.”

Og samtidig hylder de rationaliteten og videnskaben – hvilken sidste i naturfag for længst har falsificeret humanismens menneskemodel, hvis man skal blive i det videnskabelige.

Det minder om Sovjet med sin højtprioriterede polytekniske dannelse, der bare ikke lige selv kunne bestemme, hvad den måtte finde ud af.

Universalismen kommer fra kristendommen, men oplysningsideologerne bortkastede alt i den, der ikke smigrer den menneskelige forfængelighed. Resultatet er i teologisk forstand satanisme, der også længe har stået højt hos yngre venstreorienterede.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

De kan sno sig lige så tosset de vil, alle disse vore tids levebrødspolitikere og godtroende naivister.
Der kan kun være to udgange på hele dette cirkus. Enten bliver islam dominerende eller også begynder vi at bekæmpe det. At fortsætte ud af den samme tangent som de sidste 30-40 år, er at understøtte islamisk dominans. Uanset hvad den enkelte så måtte bilde sig selv ind.

Frau Makrel
Guest

“We should stop calling them cowards. They are not”. Absolutely, those cold-blood politicians are not cowards, they perfectly know what they are doing. They obey to their Globalist banksters Lords . Our politicians organize the invasion of Europe in the name of their “money God”. Using the tyranny of emotions with the images of “poor migrants” and tyranny of antiracism. This is a genocide. Our nations, France, England, Germany, Italy are dying hands to hands.

Our civilization is vanishing for ever, and ever. EUROPE, WAKE UP!
comment image?itok=OhlpSdoQ

Frau Makrel
Guest

Sorry, it’s hard for me to write in English tonight, cause I drink the Holy wine of France

Snowflinga
Guest
Snowflinga

It is nice to be a kuffar, the muslims don’t know what they are missing. Even the Bible says that we should drink wine for the sake of our stomach. Although it can be a little bad for our heads the next morning.
And even Jesus was at a party once when they ran out of wine so he used his divine powers to turn water into wine. It’s handy being the son of God.

Frau Makrel
Guest

Bloody stupid muslims! They don’t know the interaction with God and terrestrial substance. Wine lovers may be familiar with the French term “Terroir” which refers to the elements of the land where the grapes are grown . For me, terroir is directly related to the latin term “genius loci” which means “Spirit of place”: the very essence of nature. Alcohol is a kind of Divine intervention on earth.

Søren Ferling
Guest
Søren Ferling

Jeg tror det var Adams (eller Jefferson), der sagde at private banker er farligere end en stående hær.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Theodore Dalrymple säger att jihadister och islamisk terrorismen har ingenting att göra med multikulturalismen men han har fel eftersom Europa skulle inte ha detta problem om inte de europeiska politikerna skulle ha öppnat gränserna för Islam och våldsamma jihadister.