10
jun
Seneste opdatering: 11/6-17 kl. 1510
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En personal berättar: “Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng. Jag textar en vän, hjälp – jag måste ta honom i min säng! Får svar: Det gör vi allihopa, ta det lugnt. Det är så, ge honom närhet, det är det du kan göra”.”

Da svenske kvinder havde vundet den såkaldte ligestillingskamp – dvs. taget magten og foræret en tredjedel af landet bort – var de bløde svenske mænd ikke længere seksuelt interessante. Og sex er jo så vigtigt – ikke mindst i Sverige hvor der er så mange køn, – at enhver må lyde dens kald. Selv de kønsløse, eller de “kønsfrie”, skulle man nok sige. For officiel, svensk kønsfiksering er blot en forskrækkelse i forklædning. Det ville være meget nemmere, hvis kønsforstyrrelserne slet ikke fandtes eller var i faste rammer ligesom i de gode gamle dage for fyrre år siden.

Nu står den på sex og lapdance med afghanske “flygtningebørn,” som ikke er børn og ikke har asylgrund. Det er tragikomisk. “Kvindernes evolutionære strategi er at slå sig sammen med de stærkeste og de kommende  magthavere,” mener Ingrid og Conrad.

Se de forskellige kommentatorer: Gambiaresor på hemmaplan, Vilka övergrepp sker på de “ensamkommande”? Har vi lärt något? og Välmenande tips och vinkar till en del upprörda kvinnliga skribenter. SVT havde historien: .Här ger personalen den minderårige en lapdance.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Brandmand for BidermeyerRiversnaphanenPK svadaFelix Krull Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Vi har altid hørt, at de tager vore piger, men jeg tror ikke, at det er så slemt. Så tit ser man heller ikke en feltmadras end en kulturel berigelse.

Er det ikke Snaphanen, som har vist, at 90% af de svenske kvinder på dating sider har krydset af, at de kun vil have hvide tilbud?

River
Guest
River

Når mænd gør det er de svin. Når kvinder gør det er de cougars. Sådan er der så meget.

PK svada
Guest
PK svada

Svenske guttebarn blir hjernevasket til å bli homoer, klart at svenske kvinner heller vil ha machomenn, dvs arabere.

PK svada
Guest
PK svada

Svensker hjernevasker barna sine til å bli dragqueens

https://www.facebook.com/80256732576/videos/10155453148857577/

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Sweden yes! Apropos kvindelige sexturister, minder det mig om en af min soester bekendte, der tog til Negerland paa ferie, hvor hun moedte sit livs udkaarne. Planen var, at de sammen skulle starte en safari lodge. Hvad prinsen paa den stribede hest ikke vidste, var at hun var verdens helt suveraent naerigste person. Rejsen til Afrika blev, efter uendelig smerte og sjaelegranskning, koebt efter at hun havde arvet adskillige millioner. Saa hun tager til Afrika igen for at faa noget bongotromme og her er saa anekdoten: hendes udkaarne spiste ris og boenner hver dag, men det fandt hun alligevel var… Read more »