10
jun
Seneste opdatering: 11/6-17 kl. 1430
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den er vittig, men der er også en mening med galskaben og satiren over vestlige medier og politikere. En karikatur på Politiken, P 1 og svenske medier, der halser efter komme ajour med det forsømte ligesom islam, der forbød bogtrykkerkunsten i 200 år, og aldrig har indhentet det tabte.

Tænk på, hvordan EU og vestlige statsledere slår knuder på sig selv, for ikke at fornærme islam. Tænk på Lars Løkkes “voldtægt af en stor religion,” så dårlig en undskyldning, at man tiltænker Løkke selv at vide hvilket gedigent vrøvl, det er, og ham tiltænker jeg ellers ikke andet end overlevelsesevnerne og det veludviklede snakketøj. Hans parti har det hele i munden.

Jeg hørte i går Stefan Molyneuxs nye, fem kvarter lange interview med Tommy Robinson. Arbejderdrengen fra Luton viser stadig flere statsmandstakter.  Han er blevet så god, at man må frygte, han ikke får noget langt liv i det kaos, politikerne har lagt tilrette for europæiske nationer. Jeg er tredive år ældre, og jeg regner med at overleve  ham.

Format viser sig de mest uventede steder – Hirsi Ali, Kareem Amer, Hamed Abdel-Samad osv., og har været fraværende, hvor man ventede at finde det: I den europæiske overklasse, hvor dumheden og vanvittige ideologier har deres rugekasse.

Det handler om, hvordan engelske myndigheder har lagt sig plat på maven for islam. Muslimer der gruppevoldtog 13 årige engelske arbejderpiger og holdt dem som sex-slaver i Koranens forstand, gik i tyve år fri for straf, fordi myndighederne ikke turde sætte sig op imod islam og lade loven gælde ligeligt for alle.

Politikerne har “fucket up big time” med ‘multikulturen’, – hovedsageligt fordi de var blanke på islam – og nu lader de de svageste i deres egne befolkninger undgælde for det. At slå hårdt ned på islam – som kinesere, japanere og singaporeanere gør – vil rigtignok give vold og ballade, det nytter bare ikke at udsætte det. Om ti år er voldsmandens veto endnu stærkere. Forsøg på at appease islam er motorvejen til Helvede.

Tommy Robinsons besked til politikerne er klar: Få orden på det, eller det private initiativ tager over. I har i jeres magt, at forhindre fremtidens voldelige fascister, og i sin tur: Borgerkrig. Og stop importen af islam. Gør det ikke værre, end det allerede er.

Bradford-optøjerne i 2001 sidder dybt i dem, de ved at den femtekolonne, de har skabt er så stor, at de kan splitte talrige engelske byer ad på få dage. “Tredje verdenskrig skulle jo nødigt bryde ud,” som også nordisk politi kan finde på at sige. Har Europa overgivet sig til islams og voldsmandens veto, eller har islam bare fået usædvanlig lang snor? Vi får det ikke at vide, men dine børns fremtid afhænger af det.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

23
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
ragnhildNiels HenriksenmjollyNiels Henriksensnaphanen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
PK svada
Guest
PK svada

Sverige: «no-go-områder» øker kraftig – politidirektøren stoppet rapporten
https://www.document.no/2017/06/11/sverige-no-go-omrader-oker-kraftig-politidirektoren-stoppet-rapporten/

ragnhild
Guest
ragnhild

NWO innkluderer alt du sier Snaphanen. Her har vi en kronikk som omtaler hva det handler om:

https://www.youtube.com/watch?v=tM26C3PC-nE

Sterke saker, jeg takker alle som tross alt søker gi motstand. Les også gjerne både peterkrabbe.wordpress.com
anthropocene.live

Ha det bra alle, og kunnskap, det å være oppdatert gir styrke.

mjolly
Guest
mjolly

Ta framtidsbåten med Reinfeldt for 2000 krcomment image

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hvor sidder bundproppen mon henne i Fremtidsbåden? ?

mjolly
Guest
mjolly

Ta Framtidsbåten sammen med Reinfeldt for 2000 kr
https://twitter.com/JohanLundberg/status/873816816606466049

PK svada
Guest
PK svada
T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

“ligesom islam, der forbød bogtrykkerkunsten i 200 år,”
Hvornår skete det og hvad var begrundelsen? – ud over, at Koranen indeholdt alt.
Der må have været en mere politisk begrundelse?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Fordi det ligesom kikkerten og uret var opfindelser ( eller genopfindelser rettere ) lavet af vantro,
som altså umuligt kunne være nyttige for en muslim ( plus at man fra herskerne og imamernes side frygtede, hvad der ville ske hvis pøblen lærte at læse og frit kunne udtrykke deres holdninger på skrift og dele dem med andre – i endnu højere grad end i Europa, hvor man dog trods alt skridt for skridt slækkede på censuren over flere hundrede år ).

Prøv at læse den glimrende “What Went Wrong” af Bernard Lewis.

https://www.amazon.com/What-Went-Wrong-Between-Modernity/dp/0060516054

Skåning
Guest
Skåning

Den oerhört korkade överklass-kärringen Theresa May hänger ju lös, så sätt in Tommy Robinson istället. Då hade det blivit andra toner. 😉

PK svada
Guest
PK svada

Theresa May var en svak ynkelig kjerring. Hun hadde flertallet men rotet det bort.
Jævla skitkjerring.

Marhabba2
Guest
Marhabba2

comment image

PK svada
Guest
PK svada

Men de drepte er borte for alltid…….

Marhabba2
Guest
Marhabba2

Javisst. Noe drar til paradis, noen til helvete. Vesten står last og bram med de som drar til paradis, insh’allah
comment image

PK svada
Guest
PK svada

Jeg tror toget alt har gått, 30 års hjernevasking av de unge sitter i. De er feminisert og multikulturen er en berikelse.

Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

“Torrlägg träsket!”:
http://avpixlat.info/2017/06/10/torrlagg-trasket/

Tyvärr tror jag att Trump tillhör träsket. Den som lever får se. Jag är övertygad om att träsket låg bakom den 11 september 2001.