13
jun
Seneste opdatering: 19/6-17 kl. 1924
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Auserwählt und ausgegrenzt – der Hass auf Juden in Europa – Arte Dokumentation from Viel Spass im System on Vimeo.

Den med stor margin bedste, klogeste og historisk dybeste og desværre højaktuelle dokumentar om dette tema (historikeren Michael Wolfzohn i Frankfurter Allgemeine)

ARD ville ikke vise dokumentaren, de selv havde bestilt. Den skulle have været solgt til blandt andre Storbittanien, Sverige, Norge, Ungarn og Grækenland. Zentralrat der Juden krævede filmen frigivet og vist. BILD publicerer den i dag i 24 timer, og den er allerede på You Tube, utekstet. I slutningen af BILD linket, argumenterer professor Wolfzohn for, hvorfor filmen skal vises.

Jeg skønnede det kunne haste med at lægge den online, så jeg er først ved at se den nu. Den er på halvanden time, så ikke tysktalende behøver ikke gå igang, men andre kan godt forberede sig på en kvalitetsfilm, der slår ud til højre og navnlig til venstre, til FN og EU.  Originatitlen er: Auserwählt und ausgegrenzt – Der Hass auf Juden in Europa. (Der er et undertekstet sammendrag på otte minutter her.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

42
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
34 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Observant55TheWestAreFuckedSugaDadTERTY MAHARANIBritta Due Andersen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

Nedenstående kommentarer er deprimerende læsning, jeg havde ikke forestillet mig, at filmen kumme give anledning til sådanne hadefulde angreb på jøder.

trackback

[…] herfra og […]

Loke
Guest
Loke

Tyskerne i Køln feirer ramadan

https://www.youtube.com/watch?v=bnTDaOQTt4A

Lawrence
Guest
Lawrence

Heidegger, Shakespeare, Goethe og andre store europæere har kritiseret forskellige jøder, deres handlinger, deres hensigter, deres indflydelse på disse europæiske intellektuelles respektive europæiske nationer, på samme måde som du, Steen, kritiserer muslimer, deres handlinger og deres indflydelse på dit land og dets kultur. Og så smækkes der en label henover som ganske enkelt sidestiller al kritik, hvor objektiv og reel den end måtte være, med udelukkende at kunne have rod i en sygelig sindslidelse: islamofobi/antisemitisme. Eksperten i antisemitisme her i dokumentaren kommer med en masse eksempler på ting som folk har berettiget kritik af, og så siger hun ganske enkelt… Read more »

Loke
Guest
Loke
Lawrence
Guest
Lawrence

“Kristendommen, antisemitismens moder”… så er stilen lagt. Og så hænges den ene af den europæiske kulturs grundlæggere ud efter den anden i eet langt anklageskrift mod vores kontinent, dets beboere og dets kultur. Jeg må sige jeg brækker mig. Hvis samtlige europæiske befolkninger har haft etniske konflikter med eens etniske gruppe, så var det vel ikke for meget forlangt at se lidt indad også, når man ruller sådan et sagsakt ud, i stedet for at eksternalisere al skyld som værende de andres altid. Kristendommen og jødedommens dynamik lader til at udgøre den perfekte symbiose, med kristendommens indbyggede skyldkompleks, og jødedommens… Read more »

Skåning
Guest
Skåning

Ursäkta mig. men i afton är jag särdeles förbannad och upprörd. Jag kunde inte ge mer fan i “antisemitismus” än nu. Jag tänker inte ta på mig något jäkla ansvar för hur judar behandlades i Tyskdominerade områden fram till -45. Jag var inte född då. Ingen jäkel med ansvar var vuxen då och det finns ingen kvar i livet som hade rösträtt 1933. Gnäll från europeiska judar är fan ett skämt. Ni kunde ha reagerat innan ni släppte in horder av antisemiter från den muslimska Världen. Nu har ni en egen nationalstat att fly till. Det har inte vi, så… Read more »

TERTY MAHARANI
Guest
TERTY MAHARANI

Dette er det bedste filmsted, så du ikke går glip af årets bedste film
Du kan starte her VIDNOWMOVIES.BLOGSPOT.COM

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

På You Tube findes en udgave med bedrelyd
https://www.youtube.com/watch?v=C14uANKBt3s
Indholdet er blot en gentagelse af, hvad man allerede har hørt så mange gange.