14
jun
Seneste opdatering: 15/6-17 kl. 0807
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Om at sameksistere med islam. En samtale med en inder i Tokyo. Se Ramadanens 19. dag: 106 muslimske terrorangreb, 1151 dĂžde.

GÞteborg: Gruppevoldtaget pÄ Äben gade

Politiet har nedlagt sagen, de har alvorligere forbrydelser, der kommer fĂžrst

Jeg tillader mig at gengive hele journalisten Joakim Lamottes indlÊg pÄ Facebook
·

Hon var nitton Ă„r förra sommaren dĂ„ gruppvĂ„ldtĂ€kten skedde. Mitt i natten pĂ„ en gata i centrala Göteborg blev hon fasthĂ„llen och upptryckt mot en vĂ€gg och penetrerad av tre mĂ€n. Ett par mĂ„nader efter vĂ„ldtĂ€kten lĂ€gger polisen ner Ă€rendet eftersom ”vidtagna Ă„tgĂ€rder inte har lett till att nĂ„gon kan misstĂ€nkas för brottet”.

Nu har hennes förÀldrar kontaktat mig och vill att jag skall skriva om saken. De berÀttar om hur en tidigare levnadsglad och glÀdjefylld ung tjej har fÄtt livet förstört. De berÀttar om upprepade sjÀlvmordsförsök, panikÄngestattacker och att deras högsta önskan Àr att deras dotter skall kunna fungera som en vanlig mÀnniska igen.

Sedan jag inledde mitt arbete med att granska sexualbrott i Sverige blir jag ofta kontaktad av uppgivna förÀldrar som berÀttar om vidriga saker deras barn blivit utsatta för, och att förövarna klarar sig undan straff.

Jag lÀser utredningar om gruppvÄldtÀkter och andra sexualbrott tills jag inte orkar mer. Det Àr för mycket att ta in. Poliser jag pratar med sÀger att de inte hinner med. Att den hÀr typen av Àrenden blir liggandes pÄ hög eftersom de har grövre brott att utreda.

Jag frÄgar vad som kan vara grövre Àn att en ung tjej blir vaginalt penetrerad av tre mÀn mot sin vilja pÄ öppen gata? De svarar morden och gÀngkrigen i vÄra förorter. Det Àr den situationen vi har idag i Sverige. Medan polisens resurser lÀggs pÄ att hantera en eskalerande brottsutveckling i vÄra förorter prioriteras sexualbrotten ner, till priset av att offren Äsamkas ytterligare lidande.

Hur kan vÄra politiker lÄta detta fortgÄ? FörstÄr de inte att vi har en kris att hantera i Sverige? Varför reagerar de inte, trots att alla undersökningar visar att sexualbrotten och otryggheten för unga tjejer ökar dramatiskt?

Jag vÀgrar att mina och andras döttrar skall behöva vÀxa upp i ett samhÀlle som struntar fullstÀndigt i deras sÀkerhet. Det Àr dÀrför jag valt att engagera mig i den hÀr typen av frÄgor. Nu Àr det dags att vÄra makthavare kryper till korset och förklarar hur det kunde bli sÄ hÀr i Sverige och vad de tÀnker göra Ät det. Det Àr de skyldiga alla dessa unga tjejer och deras förÀldrar som har fÄtt sina liv krossade utan upprÀttelse.
________________________________
Stöd till oberoende journalistik.
Swish: 0707760990
Följ sidan: Joakim Lamotte

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
3 years ago

Hvem har hun og forÊldrene stemt pÄ gennem de sidste 20 Är mon?? Sansynligheden taler for at de har stemt pÄ politikere der ikke kunne fÄ nok indvandrere fra muslimske lande.

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Med frygt for at gentage mig selv, handler det jo bare om, at kvinder og mandslinge sÊtter deres kryds et andet sted. GÞr de ikke det, har de jo selv bedt om det. At idiotiske journalister og politikere prÞver at bilde dem noget andet ind, fritager dem ikke for at tÊnke selv. Dem skal vi nok tage os af, nÄr den tid kommer.

Svend
Svend
3 years ago

Jeg er vild med den Ăžstasiatiske Ăžkonomiprofessors vits med Ann Coulter: “Hvis Ann Coulter havde vĂŠret prĂŠsident i USA i stedet for Bush, ville hun dagen efter bombningen af WTC have smidt 35 a-bomber ud over mellemĂžsten. Ingen amerikanere drĂŠbt, og fred derefter.” Det falder fint i linie med min idĂ© om, at bygge en hundrede meter hĂžj mur mod menap, sĂ„ vi end ikke kan hĂžre skrigene, nĂ„r de myrder lĂžs pĂ„ hinanden. Nu har Vesten sĂ„ valgt i stedet at vĂŠre gode – for andres penge selvfĂžlgelig, og i stedet fĂ„r vi uskyldige den langsomme pinefulde udryddelse. FĂžrst… Read more »

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Har der nogensinde vĂŠret fortalt om en muslimsk kvinde her i Norden, som er blevet voldtaget? Er det fordi de er pakket ind i sĂ„ meget sort stof, at det er for tidskrĂŠvende at pakke dem ud? Er det fordi de er blevet omskĂ„rne, og derfor skamferede forneden og seksuelt utiltrĂŠkkende? Er det fordi de ikke mĂ„ fĂŠrdes ude om aftenen? Er det fordi muslimer internt har en nultolerance, sĂ„ ikke kun den voldtagne kvinde, men ogsĂ„ voldtĂŠgtsmanden risikerer at blive slĂ„et ihjel, af sine egne? Eller er det pĂ„ grund af alle spĂžrgsmĂ„lene? Hvis ikke muslim-importen bliver stoppet, sĂ„… Read more »

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Jeg gÄr ud fra, at du mener voldtaget af en ikke-muslim. Der foregÄr masser af voldtÊgt internt i miljÞet, men det mÄ man ikke snakke om, for sÄ fÄr man en racismedom i hovedet (jÊvnfÞr Lars Hedegaard, Firoozeh Bazrafkan og Jesper Langballe).

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  Rune Hansen

Det var faktisk med vilje jeg ikke prĂŠciserede det, for udadtil hĂžrer man ikke om voldtagne kvindelige muslimer, uanset hvem og hvad gerningsmĂŠndene kunne vĂŠre. Jeg ved at det er vovet at tale om hvad der mĂ„ske sker internt i miljĂžet, hvilket du selv nĂŠvner. Men da vi formentlig i al evig fremtid skal acceptere en vis mĂŠngde muslimer i vore lande, sĂ„ bliver vi nĂžd til at tale om problemerne, hvis der skal finde en vis form for integration sted, som kan ende med en eller anden form for ligelighed befolkningsgrupperne og kĂžnnene imellem. Eller ogsĂ„ skal vi erkende… Read more »

invandrare1957
invandrare1957
3 years ago

Generalstrejk det Àr enda möjligheten i en vecka till att börja med. Men svensken Àr för vek o plikttrogen och har inte rÄd utan sitter i skuldfÀllan. Bankirerna styr.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago

Den svenske befolkning har jo for pokker selv stemt pÄ de idiotiske politikere, som masseimporterer muslimer (af hvilken grund ved jeg ikke!!)..det samme gÊlder i resten af Vesteuropa. Europa er med rekordfart, ved at begÄ selvmord!

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
3 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

SpÞrsmÄlet er om svensker (og nordmenn) ville stemt som de gjÞr om vi hadde fritt media, med journalister som hadde lojalitet til egen befolkning.
Selv tror jeg folk da hadde stemt fram helt andre politikere enn dagens.

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
3 years ago

Du og jeg har da formÄet at se problemerne trods mediefremstillingen. SÄ kan de andre vel ogsÄ?

Hermann
Hermann
3 years ago

Jenter kan nĂ„ ikke fĂžle seg trygge noen steder. I Norge kunne man lese dette i landets aviser igĂ„r: “AsylsĂžker tiltalt for voldtekt i ankomsthallen pĂ„ Oslo Airporst/Gardermoen” http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/asylsker-tiltalt-for-voldtekt-pa-gardermoen/3423348920.html En asylsĂžker i starten av 20-Ă„rene er tiltalt for Ă„ ha voldtatt en kvinne i ankomsthallen pĂ„ Oslo Lufthavn i mars i fjor. Det har ikke vĂŠrt noen relasjon mellom partene. Tiltalte har overrumplet fornĂŠrmede mens hun ventet pĂ„ at kjĂŠresten skulle komme hjem Tiltalte har erkjent straffskyld for overgrepet, som skjedde like ved noen toaletter i ankomsthallen pĂ„ flyplassen. Han er bosatt pĂ„ en institusjon (asyl-motak?) i omrĂ„det, og ble… Read more »

Reidar S
Reidar S
3 years ago

Denne prologen er jo den mest effektive mÄten Ä provosere frem et borgervern, de pÄfÞlgende avsnitt blir nok mindre behagelige.

Axel
Axel
3 years ago

Et svik fra politikere og media som hjernevasker massene med lĂžgn.

bitten
bitten
3 years ago

Tenk bare pĂ„ sĂ„ mye besparelse som Ăžst – europeiske land , som Ungarn , Polen slipper av enormt store
problemer , nÄr det gjelder overfallsvoldtekter av unge jenter , kvinner osv utfÞrt av den muslim sorten der .

TERTY MAHARANI
TERTY MAHARANI
3 years ago
Reply to  bitten

Dette er det bedste filmsted, sÄ du ikke gÄr glip af Ärets bedste film
Du kan starte herVIDNOWMOVIES.BLOGSPOT.COM

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  TERTY MAHARANI

Fuck off! 😉

TERTY MAHARANI
TERTY MAHARANI
3 years ago
Reply to  bitten

BesÞg dette websted Du fÄr de hÞjeste kvalitetsfilm VIDNOWMOVIES.BLOGSPOT.COM
Det var her jeg startede det

TERTY MAHARANI
TERTY MAHARANI
3 years ago
Reply to  bitten

Lad dig ikke gÄ glip af denne film med lang ventetid. Du kan se den med den bedste kvalitet, du kan besÞge den her VIDNOWMOVIES.BLOGSPOT.COM

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  TERTY MAHARANI

Hur mÄnga virus fÄr man pÄ köpet?

MARLINA MK
MARLINA MK
3 years ago
Reply to  bitten

Hvis du har set filmen i 2017 dette ?? Du kan starte her med den bedste kvalitet SVENSKAFILMER12.BLOGSPOT.SE

Loke
Loke
3 years ago

Forfallet gÄr raskere enn noen noengang har sett for seg.
Det er vel dette som kalles anarki (lovlĂžshet)

mjolly
mjolly
3 years ago

SĂ„ lenge politikere og presse frykter muslimene mer enn de frykter eget folk vil denne utviklingen fortsette, kan nok ta sin tid.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  mjolly

Politikere frygter ingen – det er de for dumme til!

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

..hmm…mere utspekulerte/slu…dumme som i dom tror jag inte de er…de har sin agenda helt klar..makt, makt och pengar…for egen del.