14
jun
Seneste opdatering: 14/6-17 kl. 1308
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

EU Kommissionen har indledt sager mod Polen, Tjekkiet og Ungarn for ikke at ville tage imod kvotefordelte immigranter. Det er det Orban hentyder til i sin tale i det ungarske parlament.

73.000 er kommet over Middelhavet i år indtil idag. De er typisk fra Gambia, Elfenbenskysten, Nigeria, Guinea, Bangla Desh og Pakistan. Ifølge UNHCR har 2.65 procent af dem har asylgrund (!) Syv millioner venter i Nordafrika på at komme over, og bag dem utalte millioner.

Det hele sejler, og EU har siddet på sine hænder i årevis. Hvorfor protesterer vesteuropæiske regeringer ikke over dette vanvid og støtter de tre østeuropæiske lande, og hvorfor stopper EU ikke den udhuling af asylretten, der foregår? Hvorfor har Løkke og Støjberg ingen kommentarer til Kommissionens politik? Hvad er EU’s interesse i at importere hundredetusinder uden asylgrund ud over at ødelægge nationerne ved at udskifte deres befolkninger, så EU nemmere kan få sine superstatsdrømme opfyldt?

Mogherini i Norge: “EU vil lede resten af verden”

I en tid hvor det er svært problematisk at den amerikanske administrasjonen stadig kommer med motstridene meldinger, er EU nødt til å ta ledelsen. Det må vi gjøre for oss selv, sier Federica Mogherini.

Den skarpskodde italienske politikeren har i flere år vært en størrelse i Europa- og i verdenspolitikken. Under Mogherinis ledelse har EUs utenrikspolitiske innflytelse økt. Og den vil bli større dersom USA fortsetter å sette spørsmålstegn ved allerede inngåtte avtaler og betydningen av dialog og fredsdiplomati.

Europeiske land fremstår også som foregangsland for stater og land i andre verdensdeler. Den europeiske modellen, hvor dialog og arbeidet med å få parter til å forstå, og innse hvilke fordeler fred gir, politisk og økonomisk, er sterkt ønsket. Ikke bare innad, fra land på vårt eget kontinent, men også i stadig økende grad både øst og vest for det europeiske kontinentet, sier EU-toppen. EU vil lede resten av verden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
Eva på SödermalmT. SnorrasonTERTY MAHARANIMagnusHAnna Svensson Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Eva på Södermalm
Guest
Eva på Södermalm

Oligarkerna bäddar för död i Sverige och övriga Europa, och politikerna och journalisterna dansar villigt med i dödsdansen.

“Nu har de första migranterna landat i Luleå”:
http://avpixlat.info/2017/06/15/nu-har-de-forsta-migranterna-landat-i-lulea/

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Mogherini lever i sin egen lille galakse. Alle andre lande er for længst holdt op med at tage EU alvorligt.

MagnusH
Guest
MagnusH

Det var bland det dummaste jag hört. Det bekräftar min uppfattning att EU-kommissionen är en soptipp för odugliga politiker som resp hemland vill bli av med.

Anna Svensson
Guest

Vilken statsman! Lång leve Victor Orban.

Søren Ferling
Guest
Søren Ferling

“Hvad er EU’s interesse i at importere hundredetusinder uden asylgrund ud over at ødelægge nationerne ved at udskifte deres befolkninger, så EU nemmere kan få sine superstatsdrømme opfyldt?”

Hvorfor skulle der være andre grunde – det er bare kalergiplanen.

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Der bliver ingen superstat med en befolkning af debile og svagtbegavede indbyggere.
Men det er jo heller ikke ideen med kalergiplanen, det er ønsket om let styrbare folkemasser.

Loke
Guest
Loke

Hva skjer, en amerikansk kongressmann er skutt

KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

Og det bliver slet ikke den sidste, Rødgardisterne er i den grad voldelige og onde, samtidig med at de hele tiden anklager os ordentlige mennesker for at stå bag al vold..

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Hvis ikke alle hopper med på vanviddet, ses det jo alt for tydeligt hvad etablissementet har afstedkommet af ulykker. Mage til forfejlet politik skal man lede længe efter – og nogen kommer til at stå til ansvar for det i fremtiden.
Vesteuropas befolkninger blev kastreret i 70’erne. For meget velfærd og stupid signalpolitik lukkede simpelthen af for blodtilførslen til hjernen og den massive indvandring af lav-iq mennesker, gjorde blot fordummelsen total.
I USA har de stadig en chance, når først Trump får sparket benene væk under det samme etablissement og alle deres lav-iq lakajer. Lad det ske lidt tjept..!

Søren Ferling
Guest
Søren Ferling

#Mage til forfejlet politik skal man lede længe efter… ” Den er kun forfejlet i de uvidende af de nationale politikeres hoveder. EU og diverse lign. har hele tiden haft dette mål og det har kommunisterne (bredt defineret) også mindst siden Murens fald. EU og forgængere er konstrueret til at snyde de nationale parlamentarikere med tilsyneladende uskyldige handelsordninger, der er bundet sammen med vidtgående afgivelser af magt på alle områder – og der har lige siden 20’erne ligget raceavlsplaner af den art vi nu ser realisererede. Ikke som officiel politik, men i forarbejderne til EU og i kredsene omkring det… Read more »

T. Snorrason
Guest
T. Snorrason

Bland negre og asiater, det skulle give en særdeles stridbar og voldsparat race efter amerkanske erfaringer fra avlen under Vietnam krigen. Vietnameserne deporterede hele bundet til USA efter krigen. Raceforsknng og raceforædlng/forringelse synes at få en renæssance. Forhåbentlig tager man også frenologien op igen, vil feks. lette påudvælgelsen af politiske kandidater og også visse erhvervsgrupper som feks, bankfolk. Som brunt kældermenneske og racist vil jeg dog fastholde, at jeg bedst kan lide blondiner med blå øjne, rødhårede med fregner og evt. grønne øjne er også dejlige. Med den udtalelse har jeg sikkert betegnet mig selv som nazist, sikkert også fascist,… Read more »

invernes
Guest
invernes

Polen, Tjekkiet og Ungarn er våre forebilder ! jeg håper de holder hodet kaldt og beskytter sine land og borgere, en trussel om allianse med Russland burde få ondskapen satanismen EU til å holde kjeft.

KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

Den eneste mulige redning for os svigtede borgere er, hvis de gode østeuropæere må have held til at afvise de sindssyge eurokrater. Jeg har ingen gode ønsker for de kæltringe, der som ansvarlige har ført os ud i dette bundløse morads.

TERTY MAHARANI
Guest
TERTY MAHARANI

Besøg dette websted Du får de højeste kvalitetsfilm VIDNOWMOVIES.BLOGSPOT.COM
Det var her jeg startede det

Margrethe
Guest
Margrethe

Jeg håber så inderligt, at Merkel, Mogherini, Løkke og lignende menneskeligt affald får en voldsom død.

invernes
Guest
invernes

Tiltredes 🙂