16
jun
Seneste opdatering: 18/6-17 kl. 1252
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Stop paying muslims to colonize us

Polisens facit: 13 nedlagda v√•ldt√§kts√§renden ‚Äď per dag (!)

I forlængelse af Joakim Lamottes gruppevoldtægtshistorie forleden Рså mange voldtægter opgiver svensk politi at opklare Рom dagen (!) Desværre log in, men se hvad der står alligevel:

Polisanmälningar om våldtäkter ökar med 16 procent i år, visar nya siffror som SvD tagit del av. Men betydligt fler våldtäktsärenden läggs ned i år, jämfört med förra året. Detta samtidigt som den högsta polisledningen kräver att högen av öppna ärenden snabbt måste minska.

‚ÄĚVi har fler √§n 80 v√•ldt√§kts√§renden som ingen ens har hunnit titta p√•. I st√§llet utreder vi personer som har k√∂rt mot r√∂tt eller kraschat in i en stolpe‚ÄĚ, ber√§ttar polisk√§llan som arbetar med utredningar. Polisens facit: 13 nedlagda v√•ldt√§kts√§renden ‚Äď per dag

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

B√łr ses:
Den forhenv√¶rende Mafia-boss Ralph Natale vil l√łse terroristproblemet

https://youtu.be/jAdT6t6Mvu4
Eric Shawn exclusive_ Mob boss’ blunt message for terrorists

Og jeg tror han kan g√łre noget ved det.

En forn√łjelse at se og h√łre videoen.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Ot Sosserna benekar seg inte..ynkelige och fega personer..som vi redan vet. N√• er innenriksmininster Ygeman avsl√łrt som en kjeltring..”tilbake i tid”, men han har enda ikke gjort opp for seg i en tvist hvor han leide ett hus, med innlosjerende..typ kollektiv, men gl√łmte √• betale b√•de leie og varsle huseierene..3 handverkere, (hvori alle i dag er bankerott)..om sv√•ra lekkasje/kloakkproblem..som dom m√•tte betale och dermed tappad flere millioner.. Ygemans undskyldninger…jag var s√• fattig p√• den tiden…i tillegg til 20 talls kronofogd √¶rende… diskutert p√• friatider..som tok helt av og sjelvklart st√łtte til dessa handverkere.. er √• lese p√• Expressen.se. S√• nogon… Read more »

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
3 years ago

“1 IN 4 SWEDISH WOMEN WILL BE RAPED AS SEXUAL ASSAULTS INCREASE 500%”:
http://www.frontpagemag.com/point/175434/1-4-swedish-women-will-be-raped-sexual-assaults-daniel-greenfield

Ett axplock från den senaste tiden:

“Misst√§nkt v√•ldt√§kt n√§ra tunnelbanestation”:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OV3qw/misstankt-valdtakt-nara-tunnelbanestation

“Polisen efterlyser v√•ldt√§ktsman i syd√∂stra Dalarna”:
http://avpixlat.info/2017/06/16/polisen-efterlyser-valdtaktsman-i-sydostra-dalarna/

“Tv√• ‘flyktingbarn’ h√§ktade f√∂r grov v√•ldt√§kt i Eksj√∂”:
http://avpixlat.info/2017/06/14/tva-flyktingbarn-haktade-for-grov-valdtakt-i-eksjo/

Observera hur annorlunda Aftonbladet skriver om gruppvåldtäkten:

“Flicka v√•ldtagen i Eksj√∂ ‚Äď tv√• pojkar gripna”:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dKgeo/kvinna-valdtagen-i-eksjo–tva-man-gripna

Eva på Södermalm
Eva på Södermalm
3 years ago

“S√§pochefen: ‘Det finns tusentals radikala islamister i Sverige'”:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OVQRq/sapochefen-det-finns-tusentals-radikala-islamister-i-sverige

“Explosionsartad √∂kning av islamister i Sverige”:
http://avpixlat.info/2017/06/16/explosionsartad-okning-av-islamister-i-sverige/

Tänka sig! Så överraskande! (Ironi.) Politikerna följer oligarkernas mall:

Skapa problem som leder till en reaktion som kräver en lösning som är maktelitens mål: en fascistisk polisstat.

invandrare1957
invandrare1957
3 years ago

V√•ldt√§kter √§r som Tage Danielsson och Harrisburg. Det har h√§nt men √§nd√• inte h√§nt. Men egentligen √§r det v√§l humanare och mindre risk f√∂r sj√§lvmord om √§rendet blir nedlagt f√∂r flickorna eller kvinnorna slipper den f√∂rnedrande r√§tteg√•ngen och advokaternas tjat att dom har bettet sig som horor. Gjorde man n√•gonting r√§tt i Sverige s√• st√§ngde man gr√§nserna och b√∂rjade utvisa alla som inte ska vara d√§r. Men d√• √§r det helt fritt att v√•ldta f√∂r d√• ska man √§nd√• utvisas s√• man vill ha ett minne med sig. Hur fan kan svenskarna ha varit s√• sjuka i huvet s√• dom… Read more »

Kverulator
Kverulator
3 years ago

√Čn av fire syriakrigere er kvinner. Banebrytende studie fra Sverige
https://www.rights.no/2017/06/en-av-fire-syriakrigere-er-kvinner-banebrytende-studie-fra-sverige/

Kverulator
Kverulator
3 years ago

Säpo: Tusenvis av voldelige islamister i Sverige

Det fins tusenvis av voldelige islamister i Sverige, mener det svenske sikkerhetspolitiet S√§po. De kaller √łkningen som eksplosjonsartet.
https://www.nrk.no/urix/sapo_-tusenvis-av-voldelige-islamister-i-sverige-1.13562495

invernes
invernes
3 years ago

Paul Weston: No more muslim immigration! politikere i Vest Europa roper tilbake more muslim immigration.

Lenn
Lenn
3 years ago

Skal vi g√¶tte p√•, hvad der kommer ud af denne historie? Alle muhammedanere i Sverige f√•r nu lov til at k√łre gratis med offentlige transportmidler, for man skulle jo n√łdigt provokere ‘the untouchables’. https://www.jihadwatch.org/2017/06/sweden-muslim-migrant-lectures-swedes-about-racism-then-stabs-man-four-times
I de go’e, gamle dage var l√łsningen et stykke reb til en femmer…

Lenn
Lenn
3 years ago

Sverige kan liges√• godt kaste h√•ndkl√¶det i ringen, men jeg h√•ber, nogen lukker broen til Sverige snart. N√•r vi nu ikke m√• kontrollere folk… https://www.jihadwatch.org/2017/06/number-of-jihadis-in-sweden-has-grown-from-100s-to-1000s (hvordan tror I, det ser ud i DK?? – men vores idiotpolitikere sidder og b√¶ller √łl i sig p√• Bornholm).
Merkel og hendes h√•ndlangere i EU burde kastes i hundehullet. De tomme kontorer i de vist omkr. 90 EU-bygninger i Bruxelles, kan jo s√• anvendes som midlertidig indkvartering for muhammedanere, f√łr de sendes hjem med f√łrste ledige bananb√•d!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

comment image

Talibananas
Talibananas
3 years ago

Som goda medborgare b√∂r vi vara tillfreds med den statistiska √∂kningen av v√•ldt√§kterna; en “√∂kad anm√§lningsben√§genhet” eller hur de goda krafterna brukar f√∂rklara det.

mjolly
mjolly
3 years ago

Eneste m√•te √• f√• nordiske kvinner til √• pr√łve √• l√¶re virker det som.

En polis i ett lokalpolisområde i södra Sverige uppger att utredningar om våldtäkter prioriteras bort.

‚Äď Vi har fler √§n 80 v√•ldt√§kts√§renden som ingen ens har hunnit titta p√•. I st√§llet utreder vi personer som har k√∂rt mot r√∂tt eller kraschat in i en stolpe, ber√§ttar polisk√§llan som arbetar med utredningar.

niklasr
niklasr
3 years ago

Det √§r inte politiskt korrekt att utreda v√•ldt√§kter och v√•ldt√§ktsf√∂rs√∂k eftersom den √∂verv√§ldigande majoriteten beg√•s av en skyddad grupp utl√§nningar. Av denna anledning s√• g√•r bara ett f√•tal av de utl√§ndska v√•ldt√§kterna till r√§tteg√•ng. D√§remot om det √§r en svensk f√∂rbrytare s√• utreds alltid en v√•ldt√§kt eller v√•ldt√§ktsf√∂rs√∂k. Av denna anledning s√• blir antalet f√§llande domar ungef√§r lika mellan svenskar och utl√§nningar f√∂r v√•ldt√§kt. Det absolut enklaste f√∂r att f√• bukt med v√•ldt√§kterna √§r att DNA registrera alla utl√§nningar som kommit hit och s√∂kt asyl. D√§refter, n√§r en v√•ldt√§kt skett s√• √§r det bara att s√∂ka i registret och f√•… Read more »

Andre¬īKristian
Andre¬īKristian
3 years ago
Reply to  niklasr

Vi har ju sedan en l√•ng tid tillbaka kunnat konstatera det bittra faktum att det svenska etablissemanget inte hyser n√•gon vilja eller seri√∂sa planer p√• att bek√§mpa migrantinfl√∂dets eskalerande brottslighet. Tv√§rtom g√∂r den korrupta minist√§ren allt f√∂r att underl√§tta inf√∂rseln av illegala individer, droger och vapen – en teori som i samtliga avseenden bekr√§ftas av den gr√§ns- och identitetsl√∂sa massimporten av kriminella element fr√•n MENA-distrikten, vars sociala och mentala handikapp snarare utg√∂r en utifr√•n regimens strategiska aspekt erforderlig premiss f√∂r att komma i √•tnjutande av det krackelerade v√§lf√§rdssamh√§llets kvarvarande resurser. Stridsdugliga fotsoldater med gruppv√•ldt√§kter som fr√§msta inslaget i repertoaren och… Read more »

bitten
bitten
3 years ago

Er det ikke bare √• nekte denne islam , muslim , araber , afrikaner fargerike gruppen , NAV st√łnader til
hele Europa , så er man kvitt den ISLAM , muslimer , arabere , afrikanere , for godt , alltid , eller for den
slags skyld i hele vesten for godt også .
Er bare så dritt lei , av denne ISLAM , gruppen , som lager kun kvalme , bråk ,kommer med terrorisme ,
som bare lager ekstremt store problemer ,spetakkel , og er en kvelende gruppe, av den aller verst sort .

MARLINA MK
MARLINA MK
3 years ago
Reply to  bitten

Bes√łg dette websted Du f√•r de h√łjeste kvalitet film SVENSKAFILMER12.BLOGSPOT.DK
Det var her jeg startede det