21
jun
Seneste opdatering: 23/6-17 kl. 1430
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Paul Weston taler om sin artikel Is European Civil War Inevitable by 2025? i dag ti år efter han skrev den. Det var også i 2007 jeg traf ham første gang – i Bruxelles af alle steder. “Noget for noget-volden,” som Weston omtaler, er allerede igang: Fears of race hate attacks in wake of Manchester concert massacre as arsonists hit mosque just hours after suicide bombing. Se også Adam Holm: Lurer en borgerkrig i Europa mellem muslimer og ikke-muslimer?

Mark Steyn: “One-way multiculturalism”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MjolnerFerd Ed SainvernesLawrence Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

I øvrigt mener jeg, at det er de europæiske politikeres forbandede pligt, at uddele våben til den europæiske befolkning, så vi kan forsvare os selv imod de muslimske terrorister og migranter, som strømmer ind over grænserne! Hvis de ikke gør det, så køber vi selv våbnene. Terrorangreb er nu blevet hverdag, som i Mellemøsten. Medierne gider dårlig nok nævne det.

Mjolner
Guest
Mjolner

Det er mange som forbereder seg i dagens samfunn og de trener aktivt.

invernes
Guest
invernes

Is european civil war inevitable by 2025? den kommer den kommer og politikerne vil ikke få noen nåde , de skal flås levende på torg.

Lawrence
Guest
Lawrence

comment image Hvor er det vildt at det her er Europa idag: