23
jun
Seneste opdatering: 23/6-17 kl. 1521
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

P1010331
En herlig anmeldelse af bogen Skotten i Köpenhamn : ett reportage om Lars Vilks, extremism och yttrandefrihetens grĂ€nser af historikeren Bent BlĂŒdnikow. PĂ„ fotografiet er Niklas Orrrenius til en mĂžde i Vilks Selskabet d. 16 februar 2016 i KĂžbenhavn under arbejdet med sin bog. Der var nĂŠppe andre end Vilks og mig selv, der genkendte ham. Uanset hvad man mener om bogen, har den med Vilks’ egne ord medvirket til, at der ikke lĂŠngere er fri journalistjagt pĂ„ ham Ă„ret rundt. Hans nyvundne ‘respektabilitet’ har snarere resulteret i, at han tĂ„les i tavshed, og det er jo altid noget.

Orrenius’ bog adskiller sig ikke grundlĂŠggende fra hans artikler i Dagens Nyheter. Sverigedemokraterna beskrives som hĂžjreekstremister og racister. Deres motiver mistĂŠnkeliggĂžres, og atter og atter anvender Orrenius udtrykket racister uden nogensinde at definere, hvad han mener med det. Men meningen synes klar nok, nemlig at gĂžre partiet ikke-stuerent […]

Orrenius tegner et mÞrkt billede af en fremadstormende racistisk bevÊgelse, som foruden Sverigedemokraterna ogsÄ omfatter danske aktivister som Lars Hedegaard og debattÞren Mikael Jalving.

Niklas Orrenius er symptomatisk for den nuvĂŠrende tilstand i det svenske samfund. Sverigedemokraterna og ligesindede gĂžres til fjenden og sidestilles med den islamiske fare.
Men Orrenius undlader ganske at inddrage sin egen avis, Dagens Nyheter, venstreflĂžjen og sig selv i analysen. For ham eksisterer der ikke en trussel fra den ekstreme venstreflĂžj, og han er selv bare en bannerfĂžrer for det demokratiske og tolerante Sverige.

Han kan ikke se, at de indvandrerkritiske stemmer kan have legitime motiver. Han synes ikke at reflektere over, at hans egen avis har udĂžvet meningsterror mod politiske modstandere, og at der hersker en meningscensur i avisens spalter.

Sammen med det svenske statslige TV, SVT, har Dagens Nyheter noget af et meningsmonopol, og de har misbrugt denne magtposition til at undertrykke anderledes synspunker. At andre holdninger i folkhemmet kan vÊre demokratisk legitime synes ikke at have slÄet ham. Frelst svensk stjernejournalist rapporterer fra ytringsfrihedens frontlinjer

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
3 years ago

En av korruptionsetablissemangets och den notoriska nomenklaturans guldgossar och prestaver för de proglobalistiska presstyrkorna, Niklas Orrenius, vilken bland annat förtjĂ€nat sitt uppehĂ€lle som reporter pĂ„ den illa beryktade Sydsvenskan, har sina bopĂ„lar nedslagna i den multikulturalistiska malmöitiska myllan. NĂ„got som uppenbarligen haft en suggestiv inverkan pĂ„ denne publicistekvilibrist och impregnerat hans desorienterade diskurs och verklighetsuppfattning, trots att en lĂ€ngre tids vistelse i detta kĂ€tterska kalifat borde ha haft den motsatta verkan. Anno 2016 tilldelades denne professionelle mobbare av Sverigedemokraterna Stora journalistpriset för sin, som det heter, fullĂ€ndade stilistik. Vill man stryka makthavarna medhĂ„rs och befrĂ€mja karriĂ€ren lĂ€mnas sĂ„ledes alla samvetsbetĂ€nkligheter… Read more »

Lucy Lipinska
Lucy Lipinska
3 years ago

Din kommentar har ett utmÀrkt innehÄll och en likasÄ utmÀrkt utformning, André Kristian.

AndreÂŽKristian
AndreÂŽKristian
3 years ago
Reply to  Lucy Lipinska

Å, jag ber att fĂ„ tacka!
Icke sÀllan kokar man av ilska över det man lÀser, men Àr samtidigt tacksam över att kunna ta del av alternativa nyhetsförmedlares högintressanta och osminkade innehÄll.
Andreas 🙂

SkÄning
SkÄning
3 years ago

Karlfan bor en kilometer ifrÄn mig, och jag kan ge honom att faktiskt vara nÄgorlunda hederlig mot Vilks. Men han Àr totalt blockerad mentalt, trots att han bor i Malmö! Ingenting kommer nÄgonsin fÄ honom att tÀnka om. Han Àr en levande dinosaur och kommer att dö ut, oavsett om vi fÄr till en mjuklandning eller allt gÄr Ät helsefyr.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
3 years ago

Orrenius Àr sinnebilden av den Politiskt Korrekte Journalisten pÄ spÄren av islamofobin.
NÀr han skulle hylla det mÄngkulturella samhÀllet skröt han över att han regelbundet joggade genom RosengÄrd pÄ trÀningsrundan, men nÀr han skulle skildra stenkastning i SkÄne tog han sig till Arlöv och en stackars muslimska som utsattes av traktens ungar, det blev ett mittuppslag i SDS.

PK svada
PK svada
3 years ago

Jeg sidestiller dagens PK-venstreekstremister med IRA,
IRA var kommunister og var “alliert” med Islam i den forstand at de var finansiert av Iran og Gaddafi samt at Gaddafi sendte dem vĂ„pen, dette for Ă„ destabilisere Storbritannia.

finnaskov@mail.tele.dk
finnaskov@mail.tele.dk
3 years ago

Man er jo nÞdt til at hyle med de ulve man er iblandt, der skal brÞd pÄ bordet hver dag.
“Lone Wolf” klarer sig normalt ikke lĂŠnge, sĂ„ moralen taber til bankbogen.

Talibananas
Talibananas
3 years ago

Jag har lagt mÀrke till ett mönster:
Personer med halsduk inomhus – eller mĂ€n/hen som bĂ€r den knuten Ă  la city slicker utomhus – tenderar vara politiskt korrekta.

Kvinnor som bÀr den à la jet setter Àr lÀttkrÀnkta och pretentiösa, ej sÀllan mellanchefer eller högsta hönset lokalt. The weekender Àr ju ocksÄ faslig.

http://gentlemannaguiden.com/6-satt-att-bara-halsduk/

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  Talibananas

IngÄr det i hipster-uniformen kanske?

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Uniform og uniform. Jesper Langberg sad der ogsÄ i gÄr, Vester Voldgade.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Migranterne, der krydser Middelhavet, ser EU som en bankomat –
nu kan sandheden langt om lÊnge siges selv / Àven pÄ SVT ?

Ca. -13.30: ( mĂŠrkeligt tidskodesystem ? )

https://www.svtplay.se/video/14222164/aktuellt/aktuellt-22-jun-21-00-1?start=auto&tab=senaste

GHjo
GHjo
3 years ago

Denne mannen,Niklas Orrrrenius, en karrikatur av en journalist,er sÄ ideologisk forblindet og blokkert,at der ingen mulighet finnes for fÄ ham bragt tilbake til den virkelige verden.
De svenske journalisters SaltsjÞbad,avtale, som gÄr ut pÄ Ä lyve den svenske befolkningen huden full,
er hans religion og selvfĂžlgelig,Islam.