26
jun
Seneste opdatering: 27/6-17 kl. 0010
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tommy Robinson blev filmet i slagsmål med en anden mand i Ascot. Hele den engelske presse svælgede i historien, men hvad skete der?

Permanent grænsekontrol mod Sverige?

Hvor stor en trussel har Sverige og den¬†st√¶rkt reviderede svenske befolkning hidtil v√¶ret mod Danmark? Ikke voldsom. En hel del sm√•kriminalitet, et ‘svensk’ terrorplot i 2010 og et gennemf√łrt terrorangreb i 1985¬†med et d√łdsoffer og 25 s√•rede og Danmarkshistoriens st√łrste v√¶bnede r√łveri¬†i 2008. Det var ‘svenske nybyggere’ alt sammen. Millionudgifter for Danmark, men med f√• skader p√• liv og helbred.

Sverige har, som Bent Bl√ľdnikow dokumenterer i sin bog Bombeterror i K√łbenhavn v√¶ret et sikkert opholdssted for muslimske terrorrister siden 1970 erne, og det er trods alt ikke g√•et v√¶rre for dets naboer. Det er rigtigt set af danske politikere, at dette ikke vil vare ved, det vil g√• galt, sp√łrgsm√•let er bare hvorn√•r.

Mit g√¶t er: Inden for ti √•r. Dette g√¶lder ogs√• for Norge. Om femogtyve √•r kan √ėresund v√¶re som gr√¶nseovergangen¬†mellem Israel og Gaza. Gr√¶nsekontrol vil v√¶re det mindste onde. For √©n gangs skyld er nogle danske politikere lidt tidligt ude, resten vil blive overbevist af tidens gang og ankomme til n√łdvendige standpunkter lige s√• sent, som de plejer.

DF og de Konservative vil p√• baggrund af nye tal om ekstremistiske islamister i Sverige indf√łre gr√¶nsekontrol ved den svensk-danske gr√¶nse. Sp√łrgsm√•let er, om det er til mere besv√¶r end gavn, lyder det fra Liberal Alliance, som vil have eksperter p√• banen.

Integrations- og udl√¶ndingeminister Inger St√łjberg (V) fortalte allerede i april, at regeringen ¬Ľikke ville t√łve¬ę med at indf√łre gr√¶nsekontrol fra Sverige med en forv√¶rret terrortrussel, men i dag fort√¶ller hun til Jyllands-Posten, at regeringen ¬Ľl√łbende¬ę vurderer truslen fra Sverige – og alts√• endnu ikke har fundet det n√łdvendigt

¬ĽVi skal have gr√¶nsekontrol ved alle Danmarks gr√¶nser – ogs√• den mod Sverige. Og det bliver kun ekstra relevant af, at der for nylig har v√¶ret et terrorangreb i Stockholm, der er store bandeuroligheder i Sverige, og s√• har S√§po jo advaret om de her mange hardcore-islamister,¬ę siger han. Skal vi indf√łre gr√¶nsekontrol fra Sverige? LA vil have eksperter til at vurdere den svenske terrortrussel, – N√ėDR√ÖB FRA SVENSK POLITI: ‚ÄúHJ√ÜLP OS, HJ√ÜLP OS!‚ÄĚ

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Andre¬īKristian
Andre¬īKristian
4 years ago

Som sj√§lvst√§ndigt t√§nkande och politiskt initierad svensk kan man bara gratulera till Danmarks planer p√• att uppr√§tta gr√§nskontroll mot det land i Norden som ser det som en nationell angel√§genhet att f√∂rs√∂rja och h√§rb√§rgera √•terv√§ndande jihadister, yrkesm√∂rdare och tungt belastade kriminella och d√§r inga krav p√• identifikationshandlingar st√§lls. Det √§r inte f√∂r intet Sverige erh√•llit internationellt vanrykte och status som det verkliga kriminal- och parasitparadiset, d√§r etablissemangets acceptans och gillande √∂kar i takt med graden av samh√§llsfientlig verksamhet, vilken som bekant storslaget premieras inom detta missk√∂tta land och d√§r i praktiken ingen terroristbek√§mpning v√§rd namnet existerar. Med tanke p√• de… Read more »

Marcus_T
Marcus_T
3 years ago

Tiltredes! Fuck Schengen.

mjolly
mjolly
4 years ago

Uunng√•elig litt d√•rlig PR med den dash cam’en for Tommy, men de som f√łlger med p√• twitter vet at saken har to sider.

River
River
4 years ago

Tommy Robinson er tidens st√łrste anklage mod politikere og journalisters totale moralske forfald. Eller p√• linie med de 1400 b√łrn i Rottenham.

Mjolner
Mjolner
4 years ago

Danmark vil lett kunne kontrollere grensen mot Sverige n√•r de m√•tte √łnske.
Norge vil ha st√łrre problemer siden det er en lang landegrense.

…Ī√ė—Ź√ĪőĻő∑g$ á√į—Ź ¬©‚ĄĘ
Reply to  snaphanen

Ni har gräns mot Merkelstan. Inget direkt drömläge heller.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
4 years ago
Reply to  Mjolner

Danmark har en meget lang s√łgr√¶nse, det glemmes.