28
jun
Seneste opdatering: 28/6-17 kl. 0122
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En ny tids protestsang. Krisebevidsthed er ved at overgĂ„ til krigsbevidsthed. Jeg hĂžrer flere og flere velkomme ‘rene linjer’ overfor dele af islams krigserklĂŠring imod os. Jeg kan fĂžlge tankegangen, selvom jeg skal vĂŠre den sidste til at hilse flere krige i Europa velkommen. Med de sidste to Ă„rs terrordrĂŠbte i Europa, er vor tids phoney war ved at blive stadig mindre phoney. Enhver med nogen viden og fĂžlsomhed mĂ„ bĂŠve. Tydeligst blev der argumenteret for synpunktet af valgmenighedsprĂŠst Johan Christian Nord i JĂŠgerpris i lĂžrdags i talen ‘Mens vi venter pĂ„ Virkeligheden – forbemĂŠrkninger om overgangen til det konkrete’. Den kommer ogsĂ„ pĂ„ video.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
invernes
invernes
3 years ago

ForhÄpentlig vÄkner vi opp her i Norden og fÞr det er forsent.

River
River
3 years ago

Jeg har bemÊrket forskellen i at folk ikke lÊngere i samme grad forsÞger at bortforklare eller argumentere imod udsagn der blotlÊgger muslimers morderiske hensigter. Mange kan ogsÄ se rationalet i at de anvender notorisk lÞgn over for os.