4
jul
Seneste opdatering: 4/7-17 kl. 0649
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Irreparable damage is done to Europe by optimists

Den svenske befolkning har mistet sin ellers ukuelige optimisme. Nu er det kun medier og politikere, der foregiver optimisme. Hele debatten er her 60 minutter. Blandt andre medvirker professor Paul Collier. Murray skriver i dag i Spectator: From Italy to Sweden, Europe is dying


“Masseflugt til Europa”

Forsvarsminister Hans Peter Doskozil (SPO) har forberedt en spĂŠrring af Brenner-passet i lyset af det forventede migrantstormlĂžb.

Cirka 15.000 migranter er ankommet til Italien pÄ kun en uge. Prognoser skÞnner at antallet af migranter i Är til 250.000 mennesker. Disse vil drage videre fra Italien til EU-lande som Tyskland og Frankrig, men ogsÄ Schweiz. OgsÄ Østrig kan blive delvist ramt af denne migrantanstormning.

For at vĂŠre bedre rustet til forsvar Doskozil mĂ„ Brenner grĂŠnsen sikres. “Vi mĂ„ forerede os pĂ„ migrationsdviklingen i Italien. Jeg forventer helt aktuel, at grĂŠnsekontrollen aktiveres, og at en assistanceindsats bliver pĂ„krĂŠvet,” siger forsvarsminister Hans Peter Doskozil (SPÖ). 750 soldater er til rĂ„dighed for grĂŠnsesikkerheden, inkusiv panser og soldater fra JĂŠgerkorpset. Massenflucht nach Europa: Brenner-Sperre vorbereitet

UNHCR rapport: Refugee and migrant flows through Libya on the rise – report

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
spirild2
spirild2
3 years ago

I 1950 hadde Afrika ca 229 millioner mennesker. I 2016, 1 216 130 000. 1 milliard tohundre og seksten millioner etthundre og tredve tusen. I Ă„r 2000 hadde de en befolkning pĂ„ ca 814 millioner og i Ă„r 2100 vil Afrika ha 39% av verdens befolkning. Niger er pĂ„ topp med ca 7-8 barn pr kvinne 2016, l’Afrique reprĂ©sente plus de 16 % de la population mondiale1. AnnĂ©e Population de l’Afrique Population mondiale 1950 228 902 000 2 525 149 000 9,1 % 1960 284 887 000 3 018 344 000 9,4 % 1970 365 626 000 3 682 488… Read more »

invernes
invernes
3 years ago

Uff Sverige kommer til Ă„ bli ett nytt Zimbabwe 😼

PK svada
PK svada
3 years ago

Østerrike sender panser­vogner til syd­grensen,

https://www.document.no/2017/07/04/osterrike-sender-panservogner-til-sydgrensen/

PK svada
PK svada
3 years ago

En ny tragedie som er skapt av masseinnvandringen inntreffer kanskje sverige snart.
Sverige har planer om Ă„ innskrenke arbeideres rettigheter og streikeretten.
Demokratiet er under avvikling.
Dette er garantert tenkt for Ă„ presse ned arbeidstageres rettigheter og lĂžnninger.

Reagerer svensken da?

Steinadler
3 years ago
Reply to  PK svada

Kan vanskelig tenke meg at det vil komme noen reaksjon av betydning. SD kan vel muligens Ăžke sin oppslutning ytterligere, men neppe nok til Ă„ fĂ„ flertall alene. Og strengt forholder heller ikke SD seg egentlig realistisk med tanke pĂ„ den demografiske utviklingen som allerede befinner seg “in the pipeline”. Ingenting tyder pĂ„ at de omkring 30% som kanskje i det minste har begynt Ă„ ta inn over seg hva man her stĂ„r ovenfor vil vĂ„ge Ă„ ta saken i egne hender slik forholdene egentlig krever. De sĂ„kalte svenskene skiller seg sĂ„nn ikke stort fra de sĂ„kalte nordmennene. Det dreier… Read more »

Steinadler
3 years ago
Reply to  Steinadler

AngĂ„ende dette med det Ăžkende antall “livsudugelige minusvarianter”, professor Helmut Nyborg kommer her inn pĂ„ hvordan dette er en prosess som begynte allerede omkring 1850: http://snaphanen.dk/2017/07/07/helmuth-nyborg-ole-hasselbalch-og-morten-storm/ Det er selvsagt ogsĂ„ mot denne bakgrunn man mĂ„ forstĂ„ det faktum at en tvers gjennom pervers forestilling om “likhet” og/eller “likeverd” har kommet til Ă„ dominere sinnelaget hos et flertall av befolkningen. En stadig stĂžrre andel av befolkningen, og som etterhvert kom til Ă„ utgjĂžre det velgergrunnlag som fremforalt gjorde det mulig for de sosialdemokratiske, men ogsĂ„ for de hĂžyreliberale partier Ă„ komme til makten, et flertall av befolkningen som har latt denne… Read more »

PK svada
PK svada
3 years ago

EU er satans verk.

PK svada
PK svada
3 years ago
Reply to  snaphanen

Hos meg sÄ poppet det opp en reklame der videoen skal vÊre
Jeg mÄtte oppdatere siden for Ä se at det var en video bak reklamen.

Morten - - -
Morten - - -
3 years ago
Reply to  snaphanen

Ingen grund til at vÊre i tvivl om EUs formÄl: https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA

Der er masser af vidnesbyrd. NĂ„r vi ikke ved, hvor ekstremt dette EU (og partier, der stĂžtter det) i grunden er, skyldes det, at det ikke rapporteres af den presse, der undrer sig over, at den er i krise.

– – –