25
jul
Seneste opdatering: 25/7-17 kl. 2101
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nødvendighed: De behøver ikke integrere sig. De kan klare sig på arabisk.

De ønsker det ikke: Nej, de ønsker det ikke. De foragter jeres kristne kultur.

Kan de? Nej, mange er for dårligt uddannede og for dårligt begavede. Deres IQ er for lav. (tysk, utekstet.)

Fjordman: Norway’s Political Elites Cheer for Islam

If current levels of immigration continue, native Norwegians will be a minority in their own country within a few decades. In some parts of inner city Oslo, they are already a minority.

Ethnic Norwegians living in these areas are called “infidel whore.” Many feel as if they are strangers in what once was their own country. Yet the politicians and mass media are not interested. The ruling elites are far more interested in cases of alleged “Islamophobia” or “white racism.”

A report commissioned by the Swedish Civil Contingencies Agency (MSB) suggested in early 2017 that the Muslim Brotherhood is secretly leading Islamic groups in building a parallel society in Sweden by infiltrating organizations and political parties in the country.

On September 11, 2017, Norway will have parliamentary elections. The voters have a realistic choice between two Prime Ministers: Erna Solberg or Jonas Gahr Støre. Both are Islam-friendly, anti-national globalists and multiculturalists who promote mass immigration. Other European countries such as Germany are in a similar situation: virtually all the establishment political parties are promoting more immigration and more Islam. Gatestone Institute


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

33
Deltag i debatten...

avatar
10 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
henrikAnglia Of EnglandPeter ZichauAugur MaysonSussy Hunt Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

” Why we want to KILL YOU,, se ovenfor.

W. Shoebat har valgt en temmelig kontant retorik, så
der bliver ikke meget plads til misforståelser !
Shoebat er tidligere PLO terrorist.
I dag er han konverteret til kristendommen og bor på en
hemmelig adderes i USA.

http://shoebat.com/2017/07/25/muslim-terrorists-go-door-to-door-searching-for-and-shooting-every-person-who-says-he-is-a-christian/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+shoebat+%28Walid+Shoebat%29

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Men forskellen, eller skulle man sige det underlige, ved den tid vi lever i nu, i forhold til tidligere tiders civilisationer er, at det i dag sker i realtid. Vi er alle oplyste og kan alle se hvad der udspiller sig for øjnene af os. Desuden har vi i dag magten til, at ændre slagets gang på et splitsekund. Og alligevel vælger flertallet at lade som ingenting. Noget eftertidens antropologer og sociologer vil kunne skrive mange tykke bøger om. Hvad fanden tænkte de idioter på..? 20-30 procent af dem sad jo oven i købet og forudså hele udviklingen – og… Read more »

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Hur mycket förändringar måste de europeiska länderna genomlida med Schengen och massinvandringen innan EU kollapsar för det finns ingen återställningsknapp om det pågår alltför länge.

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

” Nok er ikke nok,, – Douglas Murray https://www.gatestoneinstitute.org/10730/uk-terrorism

Sussy Hunt
Guest
Sussy Hunt

Selvfølgelig er det en illusion, det vidste vi andre, der voksede op sammen med dem godt.

henrik
Guest
henrik

Enig og derfor har man også skiftet politik til asimilation. Det er ikke meget du følger med i sikkerhedspolitik.

Sussy Hunt
Guest
Sussy Hunt

Der er to s’er i assimilation. Du, jeg følger ikke med i Danmark, det rager mig et langt stykke, hvad vores kommunister på Christiansborg laver, de skal fjernes med magt.

olesiggaardandersen
Guest
olesiggaardandersen

Denne afrikaner må have en IQ, som ligger langt ude på den højre gren af Gauss-kurven.

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Var finns logiken med EU’s öppna gränser och massimmigrationen? Varför skall svenskar, norrmän, engelsmän, fransmän, holländare o.s.v. bli en minoritet i sina egna länder och förlora dem? Man läser om etniska norrmän som bor i områden som kallas för “infidel whore” och bilar som brinner i Frankrike, Sverige och Norge. Varför brinner så många bilar? Myndigheterna gör ingenting och de vägrar att säga att det beror på invandringen. Man läser istället följande när politiker och media inte vågar tala om orsakerna och förnekar dem. “Huvudresultat är ett starkt samband mellan etnisk boendesegregation och bilbränder. Däremot spelar inte – om någon… Read more »

Steinadler
Guest

Vil si det er viktig å ha klart for seg at årsakene til at disse nasjonene nå blir ødelagt i et rasende tempo varierer en god del. Jeg kom av helt andre årsaker inn på denne nettsiden: https://geert-hofstede.com/countries.html Havnet der via denne artikkelen hvor man finner et kart der verden er delt inn i forskjellige soner basert på typiske egenskaper/tendenser for (den opprinnelige, innfødte) befolkning. Kartet baserer seg på Geert Hofstedes arbeid, og på hans nettside kan man altså velge blant de fleste av verdens land og sammenligne med andre. Sverige og Norge kommer, ikke overraskende, ut som de to… Read more »

Augur Mayson
Guest

(apologies in advance for google translate)
Planen for hvite folkemord kan utfolde seg litt annerledes fra ett land til det andre, men det er bemerkelsesverdig likt og har samme arkitekt, Jøden, uansett om du er i Norge, USA, Australia eller Amerika. Ulike folk har forskjellige kulturelle følelser, og disse vil bli utnyttet mot oss for å gi litt forskjellige smaker av anti-hvite politikker som kommer fra våre regjeringer.

De skandinaviske landene har blitt isolert fra de andre løpene, som du sier, noe som er en del av grunnen til at de er litt for å stole på utlendinger.

Steinadler
Guest

Seems Google translate works well enough.
I did consider mentioning Germany’s “particular status” where immigration in no way can be explained by neither former colonies nor, even after post WWII “reeducation” organized and enforced by the Jews, with anything like the low “masculinity score” of the Nordic countries.

Steinadler
Guest

Could be worth mentioning too, perhaps, that there are rather few Jews in Norway as they were not allowed in here before the middle of the nineteenth century. But even though no more than maybe about 1500 or so, one of them, Jo Benkow (original name Joseph Benkowitz), still nestled himself into an extremely influential position here at the most critical time during the 1970s and 80s when mass immigration was enforced. Played the “Holocaust card”, of course, and even managed to sideline the most prominent leader that party possibly ever had, Kåre Willoch, on excactly that issue. The latter… Read more »

Anglia Of England
Guest

It makes one want to cry!
Why? What did Norway do to deserve this?

Snowflinga
Guest
Snowflinga

Det är sant att skandinavier och europeer kommer att bli utrotade som Dodo fåglarna om massinvandringen fortsätter och om de politiska ledarna inte förstår hur viktigt det är att skydda de skandinaviska och europeiska länderna. Men jag tror att 68-vänstern är den största boven för de har nästlat sig in i samhällets alla institutioner som cancermetastaser och de har hjärntvättat människor med sin sjuka ideologi. Det som är rationellt som att fösvara sitt land och sitt folk har blivit rasistiskt och skall motarbetas och hånas. Istället för att skydda Europas gränser ger man nycklar till Europas portar till Turkiet efter… Read more »

Talibananas
Guest
Talibananas

Inget krav att integreras, ingen vilja och ingen reell förmåga heller.

Reflexmässigt papegojsvar från random svensk politiker, ställd inför ovanstående förutsättning:
“Vi måste bli bättre på integration.”

Det är alltså svennehorornas skyldighet att närma sig “flyktingarna” som föraktar svennehororna. Ta bort de “diskriminerande strukturerna”, yada yada. Or should I say ‘jalla jalla’…

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Det finns ett tredje alternativ som inte är globalistiskt eller för massinvandring, Hakon Forwald.

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Jeg prøver igen! Kan islam reddes? – det må da være en JOKE! Man kunne stille, det lidt ironiske spørgsmål – reddes fra hvad? Som den berømte Ex – muslim og forfatter M.A Khan udtrykker sig ” muslimerne kender ikke sandheden om islam, for så ville de skamme sig, og han tilføjer ” det er på tide, at smide islam ud på møddingen – der hvor den kommer fra!,, ( se nedefor ). 1). 90% af alle muslimer har aldrig læst Koranerne ( 40% kan stadig ikke læse – overhovedet ). 2). 99% har ingen viden om islams historiske udvikling… Read more »

Betelgeuse
Guest
Betelgeuse

Vi må nok innse at sivilisasjoner ikke varer evig, som det f.eks. skjedde med romerriket er det nå Europas tur til å styrtes ned i barbari. Det vi ser nå er bare bittesmå lyngbranner mot hva som kommer. Så får vi se hva som stiger opp fra asken etter at bålet har brent ned. Kanskje tar roboter over Jorden, vi mennesker er dumme nok til å tillate utvikling av maskiner som begynner å tenke selvstendig. I Norge bør vi stemme Frp, riktignok finnes det mikropartier som er bedre, men det haster for mye til at vi kan kaste bort stemmen… Read more »

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

De forudseende og driftige rejste til Byzans, som blomstrede hele 1000 år længere indtil 1453. Andre fandt sammen i mindre fællesskaber og bevarede en smule civilisation, åndsrigdom og skaberkraft i fællesskabet. Da Karl den Store havde erobret Frankerriget, Romerriget og Saksen og trukket sig tilbage som erobrer, gjorde han status: I sine lande var der 29 klostre og han selv var analfabet. Han brugte sin magt til at åbne flere klostre og han påbød dem at åbne sig for oplandets bønder og håndværkere og lære deres kundskaber i havebrug, håndværk, medicin osv. fra sig. Det var vendepunktet for den kollapsede… Read more »

Betelgeuse
Guest
Betelgeuse

Jeg synes synd på/har ondt av de som ikke har penger til å flytte inn i et gated community og heller ikke muligheten til å emigrere til et passende sted når Europa blir til et helvete etterhvert.
Jeg er glad for at jeg ikke er ung, men håper det er mulig å følge med på galskapen fra den andre siden, altså etter den fysiske død.

KnudMadsen
Guest
KnudMadsen

DET tænker jeg også. Jeg er for nysgerrig, til at jeg bare kan slippe vanviddet! 🙂