31
jul
Seneste opdatering: 1/8-17 kl. 1718
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

NDR: Kriminelle Familien-Clans: Rechtsstaat in Gefahr? Der har ogsĂ„ vĂŠret gang i Klansverige i dag: Kvinna misshandlats till döds i centrala Surahammar.(formentligt ĂŠres- eller relationsdrab.) 6 Ă„ring vĂ„ldtagen av 12 Ă„ring i JĂ€rfĂ€lla,  Kvinna skjuten i hals och nacke – Enskede, Linköping: Mörkhyad gĂ€rningsman stack ner 16-Ă„rig pojke helt oprovocerat, 60-Ă„rig kvinna knivhuggen pĂ„ gata i Malmö. Et komplet mareridt som sĂŠdvanligt. Men derouten er kun lige begyndt for fĂ„ Ă„rtier siden, det bliver meget vĂŠrre:

Resan utför har bara börjat…….

Som nyexad socionom Är 1997 jobbade jag pÄ sommaren ute i Tumba i Botkyrka kommun. VÀntrummet var fullt av invandrare som stod och bankade pÄ pansarglaset i receptionen och hotade receptionisterna.

– Vi ska ha vĂ„ra pengar! Ge oss vĂ„ra pengar!!

Efter det började jag i Kista. Samma sak dĂ€r. “Hit med vĂ„ra pengar!”. En kvinna i burka, med bara en liten springa för att titta ut pĂ„ omvĂ€rlden, vĂ€grade tillsammans med sin man och deras sex barn att trĂ€ffa min kollega Anders frĂ„n Gotland. Han var ju man.

Socialförvaltningen tillmötesgick dem. Kvinnan i burka kunde inte trÀffa en man, men hans skattepengar kunde familjen ta emot.

Under mina fyra Är i dÄvarande Kista Stadsdelsförvaltning satt vi mitt i Husby. Jag var under de Ären pÄ fem rÀttegÄngar pÄ grund av hot mot mig som tjÀnsteman. Samtliga hot var uttalade av muslimska mÀn som explicit uttalade sexuella hot mot mig, min dotter, min mor. Allt som dessa muslimska mÀn skulle göra emot mig och mina kvinnliga slÀktingar Àr onÀmnbart. Samtliga fÀlldes.

Ingen skugga mÄ falla över Kista Stadsdelsförvaltning. Alla var redan pÄ den tiden, alltsÄ Ären 1997-2000, mycket medvetna om de sÀkerhetsrisker som vi arbetade under. Vi hade t ex en direktlinje till VÀsterortspolisen. Minsta pip frÄn oss, och polisen kom. FörstÀrkte bevakningen, förutom de vÀktare som vi redan hade i receptionen. VÀktarna och poliserna blev vÄra vÀnner.

BetÀnk nu att detta utspelade sig under Ären 1997-2000. Och denna attityd gentemot socialtjÀnsten har tillÄtits bre ut sig, vÀxa till sig och frodas.

Vem tar emot min förtvivlan över denna utveckling? Absolut ingen. Hoten om vĂ„ld bara ökar. Om jag har tur fĂ„r jag ett uppdrag i en mindre kommun dĂ€r antalet vĂ„ldsbenĂ€gna klienter Ă€r fĂ„. Men det rĂ€cker med ett enda hot, de behöver inte vara fler Ă€n sĂ„ för att jag ska frukta för min sĂ€kerhet samtidigt som jag betalar ut pengar till alla “nyanlĂ€nda”.

Sverige har blivit perverterat, en Failed State. Ta hand om er och era familjer. Resan utför har bara börjat.. VEM TAR EMOT MIN FÖRTVIVLAN?

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
jens
3 years ago

Vad Àr det för idiot som utbildar sig till socionom?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Og det er sĂ„ denne type “kulturberigere” med al deres primitive klanmentalitet, intolerante balladereligion, udbredte indavl og dybt asociale normer fra den allermĂžrkeste middelalder, som vore naive, uvidende, handlingslammede og groft uansvarlige politikere ghm. gĂ„r rundt og indbilder sig selv og hinanden / vĂ€randra pĂ„ magisk vis skal kunne interegrere sig de europĂŠiske samfund, blive ingeniĂžrer, lĂŠger, raketforskere og IT-eksperter og og sĂ„ endog blive til god gavn for os pĂ„ langt sigt …. held og lykke med det rablende vanvittige selvgodheds-projekt i fuld skala – I kommer sandelig til at fĂ„ god brug det 😉 Muhammad vĂ„ldtog och mördade… Read more »

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Det undrer mig, at kun meget fĂ„ offentlige ansatte personer “rĂ„ber op om” hvad der foregĂ„r bag skrankerne. Flere beretninger som denne ville vĂŠre meget velkomne.
Jeg ved godt at det kan vÊre farligt at udtale sig, men mange har jo i forvejen mistet deres job, eller er pÄ vej til selv at opgive det, sÄ der er ikke sÄ meget mere at miste, udover livet.

Politikernes undergravende og landsskadelige virksomhed, og resultaterne af deres uduelighed, bĂžr trĂŠkkes mere frem i lyset.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Undrer det dig virkeligt?? Der bliver uddannet flere og flere socialrÄdgivere(sagsbehandlere) med muslimsk indvandrerbaggrund i det offentlige, som naturligvis holder hÄnden over sine egne trosfÊller, men til gengÊld straffer etniske danskere. Derfor sker der ikke en dyt i ghettoerne Tingbjerg, Vollsmose Gellerup, ellers bliver politi og myndigheder truet pÄ livet af banderne. De har dermed overtaget magten i de her omrÄder. Det samme mÞnster ser vi i hele Vesteuropa.
Man burde fyre hele gĂžgemĂžget i det offentlige!!

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Jeg er absolut enig med dig i: “fyr hele gĂžgemĂžget”.
Men jeg undrer mig stadig over at sÄ fÄ fortÊller noget om hvad der egentlig foregÄr bag facaden.
Der mÄ sidde mange med en dÄrlig samvittighed, og de burde begynde at fortÊlle, om ikke andet sÄ anonymt.

Feliciano
Feliciano
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

De frykter for sine jobber og er redd for Ă„ bli sosialt stigmatisert, samtidig
har man den underliggende trussel fra gjengene.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Nye borgerlige er det eneste parti, som vil gÞre noget ved det. Der er stort set ingen forskel pÄ alle de andre partier i folketinget, men befolkningen bliver ved med at stemme pÄ dem, sÄ lÊnge de bliver fodret med X-factor og vild med dans. Det ser sort ud!!

henrik
henrik
3 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Problemet er at du ikke har retssikkerhed for Ăžje, for der har igennem masser af Ă„r vĂŠret problemer med retssikkerheden. F.eks. den meget udstrakte brug af varetĂŠgtsfĂŠngsling som et ĂŠgte liberalt land som USA stort set ikke bruger, da man jo er uskyldig indtil man er dĂžmt skyldig og man sĂŠtter jo ikke uskyldige i fĂŠngsel vel? Eller vi kan tale om hvordan foreningen af danske advokater har udtalt at statsforvaltningen i DK overtrĂŠder menneskerettighederne osv. osv. Da du tilsyneladende ikke kender til de sager, sĂ„ er det i bund og grund blot et Ăžnske om at stigmatiserer folk der… Read more »

henrik
henrik
3 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Der er pĂ„vist ret fĂ„ sammenhĂŠnge mellem sagsbehandlernes prĂŠferencer ogsĂ„ klienternes demografiske og sociale situation. Kvinder fĂ„r 75% af de sociale goder uden at der kan pĂ„vises nogen social nĂždvendighed anderledes end de mĂŠnd som ikke fĂ„r. MĂŠnd sanktioneres 85% hyppigere end kvinder bliver sanktioneret igen uden at kunne finde nogen forskel pĂ„ de sociale situationer. SĂ„ det eneste du kan konkluderer er at kvinder forfordeles i det sociale system og altsĂ„ ikke pĂ„ religion. TilfĂŠldigvis er der ud af de 150.000 tungeste sociale klienter ca. 100.000 tilkommere og 50.000 danskere. Af disse 100.000 sociale tunge klienter fra andre lande… Read more »

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago

TÄlmodet tar slutt en dag og da kommer de til Ä mÄtte flykte hjem igjen.

Ann O Nym
Ann O Nym
3 years ago

Jeg fÞler med deg. Dette kommer til Norge ogsÄ. De vil ha sugerÞret dypt i statskassen og somalierere uttalte i et TV-program at de skulle dra hjem da Norge var tÞmt for penger.

Harold_the_Barrel
Harold_the_Barrel
3 years ago

Finns möjlighet att fÄ en korrekt lÀnk? LÀnken gÄr till Jan Sjunnessons Facebook. Hittar ingenting dÀr.

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
3 years ago

Fy fan.
Et galehus.