3
aug
Seneste opdatering: 4/8-17 kl. 0723
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Del 1 er her: Katie Hopkins on Trump, Identity Politics, and Islam.

“Vi f√•r borgerkrig, n√•r velf√¶rdsstaten forsvinder”

Men Malm√∂ har sina egna ‚ÄĚframtidsst√§der‚ÄĚ som b√∂rjar synas n√•gonstans vid horisonten: Mexikos och Brasiliens k√•kst√§der, f√∂r att vara mer exakt. Att det kommer bli s√• √§r inte heller beroende av taskiga attityder, fr√§mlingsfientlighet eller en bristande respekt f√∂r m√•ngfald.

Denna framtid kommer inte att avv√§rjas genom att det svenska folket uppfostras i mer tolerans och broderk√§rlek. Kalla, objektiva faktorer pushar idag v√•ra system av omf√∂rdelning mot kollaps; objektiva faktorer g√∂r idag m√•nga av m√§nniskorna i v√•ra utsatta omr√•den ointressanta f√∂r kapitalistisk ackumulation, och rent m√§nskliga faktorer tvingar redan idag m√§nniskor runt om i v√§rlden som inte kan √∂verleva p√• annat vis att √§gna sig √•t allt mer desperata former av v√•ld, lumphandel, barnprostitution och grov kriminalitet. De har inget annat val. Den dagen bidragen upph√∂r att betalas ut i Sverige kommer m√•nga av v√•ra tidigare bidragsmottagare att placeras i en liknande position, och de kommer att agera s√• som alla m√§nniskor i samma situation n√•gonsin har agerat.Det √§r faktiskt inte sv√•rare √§n s√•. Escape from Roseng√•rd, Vi f√•r borgerkrig n√•r velferds¬≠staten opph√łrer

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kenneth hovest√łl
kenneth hovest√łl
3 years ago

Han sier at multikulturen i USA fungerer fint….. Javel?
– St√łrste delen av befolkningen er vel opprinnelig i fra Europa. Der kulturen ikke er s√• forskjellige i fra hverandre. Men ser vi p√• de andre ikke-Europeiske kulturene, ikke nativkulturen, s√• er der store problemer der. Og verre blir det om den islamistiske kulturen √łker enda mere, som i Europa.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

De sidder begge og pludrer om den “rigtige” og “forkerte” version af multikultur. Ligesom de hedengangne sad, og stadig sidder og diskuterer den rigtige, versus den forkerte version af kommunismen. Nordkorea er den forkerte, Cuba den rigtige. Men den eneste forskel er, hvilken utopi, de diskuterer. Ligheden er, at multikultur er en utopi p√• lige fod med kommunismen. USA er ikke lig multikultur. √Čn kultur, den angelsaksisk, protestantiske, har v√¶ret den dominerende ind til nu, og den der har bagt den kulturelle og lovgivningsm√¶ssige lagkagebund, alle andre kulturer g√•r rundt p√• og derfor m√• indordne sig. Ghettodannelsen er lige s√•… Read more »

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Det er jo helt korrekt hvad Katie Hopkins herover skriver. Det bliver de simple mekanismer der starter det endelige sammenbrud. N√•r pengene er brugt op, og vi ikke l√¶ngere har r√•d til at betale for alle de “nyankommende”, s√• har de kun en udvej: at gribe til endnu mere vold, eller rejse. Men hvorhen skal de mange rejse? Det er jo det vi oplever med de mange voldt√¶gter. De “nyankommende” har ikke selv kvinder med, s√• de har kun to muligheder: batikhekse eller voldt√¶gter. Vi er m√•ske t√¶ttere p√• sammenbruddet end mange forestiller sig, og det er m√•ske derfor at… Read more »

cello
cello
3 years ago

Hmm… Steen lenker til document.no. Nettstedet han omtalte slik for et par uker siden: “De kan v√¶re nok s√• store i Norge, men de vedkommer ikke mig l√¶ngere.”

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago
Reply to  cello

Javel, og hva så. Å bruke nyhetskilder er vel normalt.

kenneth hovest√łl
kenneth hovest√łl
3 years ago
Reply to  Infowarrior

Helt sant. Og det viser bare at Steen ikke er langsint. Eller at det er lov å være uenige og/eller samtidig dele den nesten samme nyhetsplattform på nett, ved å dele sannheten med oss.

cello
cello
3 years ago

Vel, den bitterheten og det innette hat med hvilket han omtaler document taler for seg. Dessverre.

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago
Reply to  cello

Jeg har ikke sett noe til noe hat, men at han kutter ut samarbeidet med document og HRS for “deres svik” mot Fjordman.
Steen har nok sine personlige grunner til det som du ikke har kunnskap om.

cello
cello
3 years ago
Reply to  Infowarrior

Normalt? √Ö bruke en nyhetskilde som “ikke vedkommer mig l√¶ngere”..?

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago
Reply to  cello

Hva er det du sutrer for? Kjerring.

mjolly
mjolly
3 years ago

Når inflasjonen begynner å stige i Sverige er borgerkrigen ca noen måneder unna, for da har pengetrykkingen sluttet å virke.

Lazze
Lazze
3 years ago

Katie er en klar, parat og knivskarp “No Bullshit” kvinde.