17
aug
Seneste opdatering: 17/8-17 kl. 1717
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Megafonernas första avsnitt i vÄr dokumentÀrserie om vÄldtÀkter. Hör kvinnorna sjÀlva berÀtta om hÀndelsen som förstörde och förÀndrade deras liv för all framtid. En gripande dokumentÀr som kommer att beröra er alla som besitter ett mÀnskligt samvete.

VoldtÊgtsudviklingen i Sverige siden 1975, er sÄ alvorlig, at den ville vÊre en bombe under hele multikulturideologien, hvis altsÄ ikke svenske politikere og medier var sÄ gode til at lade som om, den slet ikke havde fundet sted. At blive voldtaget i Sverige betyder i korthed, at blive voldtaget af politikernes importerede klienter, og flygtningestatus og islam trumfer feminisme, hvad fÄ andre ting gÞr.

En tiendedel af voldtÊgternes politianmeldes, og fÄ procent af dem fÞrer nogensinde til tiltale endsige dom. Svenske kvinder er gjort retslÞse i deres eget land. Det er en bombe under politikerne, sÄ sandheden om det bliver effektivt nedtystet sÄ lÊnge det gÄr. Programmet er en barsk omgang at komme igennem, men nÞdvendig.

Jo, det bliver et jordskredsvalg i Sverige i 2018 – endelig! Disse politikere bĂžr stilles til ansvar for at have Ăždelagt titusinder af liv, de skal ikke have lov at putte sig lĂŠngere. Hundreder af svenskere er drĂŠbt af indvandrere, hundredetusinder er rĂžvet, overfaldet og voldtaget. Volden vil finde vej tilbage til politikerne. Det behĂžver man ikke tvivle pĂ„.  Polisen om sextrakasserier mot unga flickor pĂ„ festival: ”Jag blir direkt Ă€cklad”

Jens Ganman: Et borgerkrigsscenarie

Ingen vil beskrive journalisten Jens Ganman som ekstremist. Han arbejder  pt. for Sveriges Radio i Östersund:

Med jÀmna mellanrum fÄr jag frÄgan: vad tror du kommer att hÀnda framöver, Jens? Med Sverige? Och med samhÀllet? [..]


1) Förr eller senare kommer Sverige att fÄ en regering som pga av yttre betingelser mÄste stirra sanningen i vitögat.

2) Den regeringen kommer pÄ kort tid att behöva strypa en mÀngd bidrag och subventioner.

3) NÀr de som drabbas av den nya vÀrldsordningen inser att det inte ramlar in mer pengar pÄ ICA-kortet, att elen stÀngs av, att den infekterade tanden inte blir ÄtgÀrdad kommer tvÄ tydliga grupper att utkristallisera sig:

a) de som drar.

b) de som stannar.

4) De som stannar kommer att ha samma behov och önskemÄl som innan ICA-kortet sinade.

5) MĂ„nga av dessa mĂ€nniskor Ă€r – sorgligt nog – vana vid vĂ„ld och kaos.

6) För mÄnga har vÄld och kaos varit normen under uppvÀxten pÄ andra platser i vÀrlden.

7) I ett första stadium kommer dessa mÀnniskor att dras mot stadskÀrnorna för att leta upp det de vill ha.

8) För att “hĂ„lla fortet” och skydda den byrĂ„kratiska apparaten kommer regeringen att tvĂ„ngskommendera poliser frĂ„n landsorten till tjĂ€nstgöring i de tre största stĂ€derna.

9) Det kommer inte att gÄ sÀrskilt lÀnge.

10) MĂ„nga poliser kommer till slut att tĂ€nka: “Varför ska jag springa runt och riskera livet hĂ€r nĂ€r jag har barn och sambo hemma i Strömsund, ÅmĂ„l, VĂ€xjö och/eller Robertsfors?”

11) MĂ„nga poliser kommer att ta sin pistol och Ă„ka hem till Strömsund, ÅmĂ„l, VĂ€xjö och/eller Robertsfors.

12) NÀr stadskÀrnorna plundrats/kollapsat kommer hundratusentals desperata mÀnniskor att studsa tillbaka ut genom förorterna och vidare mot landsbygden.

13) Den redan hÄrt överbelastade polisen kommer inte att klara att stÀvja den situationen. Heller.

14) Folk pĂ„ landsbygden kommer att möta det nya hotet med vĂ„ld och agera efter devisen: “skjut, grĂ€v, tig”

15) MÄnga av de som frontat det nuvarande samhÀllsexperimentet kommer att jagas av ilskna mobbar/enskilda vettvillingar. Deras kÀnda ansikten, som en gÄng var deras största tillgÄng, kommer plötsligt att vara deras största nackdel.

16) Sverige kommer att drabbas av en balkanisering som fÄ trodde möjligt.

17) Etablissemangets sista, desperata kvĂ€kande kommer att vara ett kollektivt “Vi har varit naiva! FörlĂ„t!”

18) Det hÀr Àr inget roligt eller efterstrÀvansvÀrt scenario.

19) …men innerst inne vet du att det Ă€r sant.

20) Det bÀsta vi kan göra för att minimera skadorna av den nuvarande politiska hÀrskarklassens vÀrdegrundsinstallation av fallande dominobrickor Àr att i alla lÀgen agera som humanister och demokrater.

Det Àr vÄr enda chans.

21) Fast det skadar förstÄs inte att preppa lite (eller ganska mycket) parallellt med detta.

22) Hobbes skrev: “Hell is truth seen too late.”

23) Hobbes hade rÀtt.

Jens Ganman, Facebook, LÀs inte det hÀr.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kal_i_Fatet
Kal_i_Fatet
3 years ago

Vad gĂ€ller pkt 17 (“Vi har varit naiva! FörlĂ„t!”) Ă€r det Jens Ganman som Ă€r naiv. NĂ„got “FörlĂ„t!” kommer vi aldrig att fĂ„. NĂ„gon som sett vattnet rinna av en gĂ„s? PĂ„ samma sĂ€tt kommer det att “rinna av” politikerna.

Kent Andersen
Kent Andersen
3 years ago

Well….we warned you.
Your voters wanted it.
Now they get everything they voted for.

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ

Detta har jag ocksÄ varnat för sedan flera Är, om Àn inte lika detaljerat som Jens Ganman. Dom brÀnder och kravaller vi har upplevt sÄ hÀr lÄngt kommer att bli en stilla flÀkt mot vad som komma skall nÀr ladorna verkligen Àr helt tomma. Det hjÀlper ju knappast att man har svartimporterat folk med en renodlad rövar-ideologi. Svenskar kommer att dö i hundratusental nÀr det bryter ut. Tror de flesta vÀljer att stanna eftersom dom vet att svenskarna Àr svaga. SÄ man tÀnker ta över istÀllet.

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
3 years ago

Skal vi si ca 2025?
I alle fall er det dÚt nasjonalÞkonomen Hans Jensevik kommer til, nÄr han ser pÄ tallene:
https://www.youtube.com/watch?v=xkrvNxpaT20

Infowarrior
Infowarrior
3 years ago

Rollebyttet blir blodigt

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Det bÀsta vi kan göra för att minimera skadorna av den nuvarande politiska hÀrskarklassens vÀrdegrundsinstallation av fallande dominobrickor Àr att i alla lÀgen agera som humanister och demokrater.

Ooeh, nej. Det bedste du kan goere er at indkoebe masser af ammunition.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Jeg ser specielt frem til punkt 15.

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  snaphanen

MÀnnen har Ätminstone fördelen av att kunna odla skÀgg eller om dom redan har det, raka av det. Kommer dock inte hjÀlpa för Björklund. Honom vet vi hur han ser ut bÄde med och utan skÀgg. Feministerna har ju inte den fördelen. Dom kanske slÀnger pÄ sig varsin burka och spelar muslim istÀllet?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Min ÞnskedrÞm er at flÄ hovedet af Zenia Stampe og Morten ØstergÄrd med de bare nÊver og se dem lÞbe rundt som hovedlÞse hÞns pÄ torvet !!

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Efter megen fantaseren, er jeg naaet frem til at jeg ikke ville bryde mig om at se dem lynchet. Det er simpelthen for let. De skal for en Sandheds- og Forsoningskommission, udsaettes for ugers og maaneders selvkritik og leve resten af livet med hundelort gennem brevspraekken og boerneboern der bliver mobbet i skolen. Og saa er der ioevrigt mange andre der staar over Morten og Zenia paa min lille liste. De er jo begge erklaerede globalister og danskerhadere , de spiller med aabne kort. Nej, min stoerste vrede er mod forraederne i egne raekker: Anders Fogh, Lars Loekke og, paa… Read more »