24
aug
Seneste opdatering: 24/8-17 kl. 0624
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Der er ikke megen kĂŠrlighed i muslimsk kultur. Derfor bliver seksualiteten oftere perverteret”

Det foregĂ„r desvĂŠrre pĂ„ engelsk, en falliterklĂŠring. Hvordan kan man vĂŠre ‘nationalist’, som det desvĂŠrre hedder i Sverige, uden at slĂ„ et slag for sine smĂ„ sprog og deres truede overlevelse? Positive ord for fĂŠdrelandskĂŠrlighed er skammet ud af sproget for sĂ„ lĂŠnge siden, at de mĂ„ anvende ‘fjendens sprog,’ ofte uden at vide det.

Det skal nu ikke afholde nogen fra at hĂžre det. Det er otte Ă„r siden, Sennels’ bog Blandt Kriminelle Muslimer udkom pĂ„ dansk, og nu hvor den kommer pĂ„ svensk og engelsk, er den om muligt endnu mere aktuel end i 2009.  Helig vrede: Bland kriminella muslimer (Swedish Edition)

Venice, mayor: Shout ‘Allahu akbar’ and you will be shot

Luigi Brugnaro, mayor of the tourist hot spot of Venice, revealed the order at a summer think tank and was applauded by delegates. He said: “Anyone who shouts Allahu Akbar in St Mark’s Square can expect to be gunned down by snipers within four paces.

 

‘’We need to increase our security when it comes to terrorism. We had four would be terrorists arrested in Venice a few months ago who wanted to blow up the Rialto bridge.

‘’They said they wanted to go and meet Allah so we will send them straight to Allah without having to throw them off the bridge, we will just shoot them.’’

Last night he added:’’I have never been politically correct, in fact I am politically correct and that’s why we also need a naval blockade against people coming into Italy from north Africa.’’ Mayor promises anyone who shouts ‘Allahu Akbar’ in Venice will be gunned down

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Birgitte
Birgitte
3 years ago

Super interessant og spéndende interview med Nicolai Sennels om de psykologiske kulturforskelle. Jeg vidste slet ikke, at han havde skrevet denne bog. Lyttede et hele igennem, selvom jeg ikke havde tid 🙂 Stor respekt for dig, Nicolai.

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Lidt “profetsex,, ” Hvis en mand – hvilket Allah forbyder – skulle have samleje med et dyr, hvorunder han fĂ„r udlĂžsning, er rituel afvaskning nĂždvendig” ” Hvis en mand har analsex med sin kones sĂžn, fader eller broder efter indgĂ„else af ĂŠgteskab, er ĂŠgteskabet stadig gyldigt” ” Hvis under samleje mandens penis trĂŠnger ind i kvindens skede eller mandens anus, hvad enten det er helt eller delvis ( op til omskĂŠrelseringen) , er rituel afvaskning nĂždvendig for begge partnere, selvom de er sexueltumodne” ” Hvis man begĂ„r sodomi med en ko, et fĂ„r eller en kamel, bliver deres urin og… Read more »

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Det var intressant att lyssna till Nicolai Sennels dĂ€r han beskrev unga kriminella muslimer som Ă€r uppfostrade i en religion som aldrig reformerats och hur deras vĂ€rldsbild Ă€r helt annorlunda frĂ„n kulturen i Norden och det övriga Europa. Hur kan politiker tillĂ„ta miljontals mĂ€nniskor frĂ„n helt annorlunda kulturer med helt annorlunda vĂ€rderingar komma till Norden och Europa? Politiken som förs Ă€r galen och leder till att man splittrar samhĂ€llen och utplĂ„nar sin egen kultur. Det Ă€r ocksĂ„ tragiskt att se hur politiker förstör de europeiska lĂ€nderna med massinvandring sĂ„ att majoritetsbefolkningen förlorar sĂ„ smĂ„ningom sitt land och sin identitet. Den… Read more »