27
aug
Seneste opdatering: 27/8-17 kl. 0742
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Professor Karl-Olov Arnstberg:”Att omvandla Sverige till ett mĂ„ngkulturellt samhĂ€lle var ett stort misstag. Nu har vi nĂ„tt vĂ€gs Ă€nde.”

“Der findes ikke gode handlinger, som ikke har gode fĂžlger.” Masseindvandringen – og i sĂŠr til Sverige – er mĂ„ske den stĂžrste fejltagelse i 100 Ă„r, hvis ikke i 500 Ă„r. EfterhĂ„nden som de katastrofale virkninger hober sig op, anser jeg det ikke for helt udelukket, at multikulturetablissementet bliver stillet til regnskab for deres gerninger. Kun nĂŠsten.

Hvis jeg hed Jelved eller Reinfeldt, ville jeg ikke fÞle mig ganske sikker pÄ at slippe ustraffet fra milliardudgifter, mord, voldtÊgter og nu ogsÄ rigelige mÊngder muslimsk terror. De havde intet folkeligt mandat, de gjorde det bare uden videre fordi de mente, at de vidste bedre. PÄ islam var de spejlblanke.

“Det nye Sverige” fungerer ikke og kommer aldrig til det, men ingen lavede sĂ„ meget som en computermodel af det, sĂ„ selvglade var beslutningstagerne dengang. Der kan vĂŠre basis for et retsopgĂžr, nĂ„r Sverige er kĂžrt sĂ„ meget i grĂžften, nĂ„r haveriet er sĂ„ komplet, at ingen lĂŠngere kan fornĂŠgte det. Det ville jeg gerne opleve efter at have skrevet mod disse ulykkesfugle i tyve Ă„r, men i fĂžrste omgang er det vigtigere at undgĂ„ en borgerkrig, end at straffe dem. Del 1 var her den 21 august

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Triturus cristatus
Triturus cristatus
6 years ago

“Nu har vi nĂ„tt vĂ€gs Ă€nde”?!

Det er jo nÄ det virkelig begynner. Og det vil aldri, aldri ta slutt, for det som har skjedd er fullstendig irreversibelt.

Og om fremtiden vet vi bare at den er lang.

AJansen
AJansen
6 years ago

Det gÄr raskt utfor bakke nÄ, Norge mÄ bare se Ä forsterke grensene sine..

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x