17
sep
Seneste opdatering: 18/9-17 kl. 1021
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Om ti Ă„r skal hver 100 svenskere forsĂžrge sig selv og 120 andre. I “utanförskapsomrĂ„den” kommer der til at bo en million mennesker”

For femten Ă„r siden kunne Sverige stadig have lĂžst sine problemer. I stedet var der konsensus i syvpartiet om at gĂžre dem dobbelt sĂ„ tunge. Vi der havde noget at indvende, var “brune nazister.” Nu ser vi, at vi var realister, og de var fantaster. I 2002 sagde Thomas GĂŒr til Niels Lillelund i VelfĂŠrdsstatens fallit:

»Hvad har man [eliten] set for sig? Det var mit udgangspunkt. Jeg fandt frem til, at man faktisk ikke havde tÊnkt noget som helst. Og hvis man havde tÊnkt, havde man sagt, at der ikke var noget problem. Og hvis der var et problem, var det et problem, man sagtens kunne lÞse. Typisk for den moderne socialstat har man set det som et stykke socialt ingeniÞrarbejde og helt ignoreret den kendsgerning, at mennesker ikke skifter kultur fra den ene dag til den anden.«

Riksdagen har 349 medlemmer. Ingen havde altsÄ nogen ide om, hvad det var for en revolution, de var ved at gennemfÞre, hviket ikke afholdt dem fra sÄ probate midler som pressecensur og berufsverbot. Inkompetence er det fÞrste ord, der falder én ind. Sverige befinder altsÄ sig i afskaffelse pÄ grund af en fiks og luftig idé uden hold i virkeligheden.

Hvis ikke det er en dĂždelig ironi for et tusindĂ„r gammelt land. Det har ikke blot vĂŠret fodtusserne – knaptrykkerne – der har vĂŠret inkompetente, men ogsĂ„ de 8-10 personer, som har siddet med den virkelige indflydelse. De var inkompetente pĂ„ et lidt hĂžjere niveau. F.eks. Fredrik Reinfeldt. De har varslet demokratiet fallit som styreform i Sverige. Landet vil ikke vĂŠre et demokrati i Ă„r 2100, nĂŠppe i 2050 heller.

Herberlein skriver idag: Förklaringen till vĂ„ldtĂ€ktskrisen Ă€r enkel. VoldtĂŠgtsskandalen i feministlandet er nemlig ogsĂ„ under afdĂŠkning. Hvis man er i stĂždet til flere ulĂžselige problemer, skal man hĂžre Douglas Murray i “Europe is No Longer Europe”

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

PO jobbade pÄ SÀpo i 30 Är- varnar för utvecklingen i utsatta omrÄden

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/han-jobbade-pa-sapo-i-30-ar-ser-parallella-rattsamhallen

Utanförskapet i sÀrskilt utsatta omrÄden har blivit ett vÀxthus för terrorism. Det sÀger PO Hellqvist, som har arbetat 30 Är pÄ SÀpo i Göteborg, till SVT:s Agenda. Han kÀnner stor oro för utvecklingen som han menar gÄr mot parallella rÀttssamhÀllen och fattigdom.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Rettelse:

Jeg mener, at Thomas GĂŒr sagde, at hver 100 svenskere skal forsĂžrge yderligere 128 andre personer om 10 Ă„r – hvis det var hver enkelt svensker, som du skriver, sĂ„ var Sverige nok brudt helt sammen for lĂŠngst. Men de svenske politikere arbejder da flitigt pĂ„, at fĂ„ det til at ske i den ikke alt for fjerne fremtid ?

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Jeg hÞrer ham sige at 100 arbejdende svenskere i dag forsÞrger 180 ikke-arbejdende. Og om 30 Är vil det tal vÊre steget med yderligere 120, sÄ vi altsÄ lander pÄ 300 samlet. Og det tror jeg faktisk er lige lovligt optimistisk. Desuden tror jeg ogsÄ tallet er teoretisk, da det vel ogsÄ indbefatter arbejdende i den offentlige sektor.
Men i den sidste ende handler det jo om, hvorvidt svenskerne overhovedet gider slide for at betale skat til den tid.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Nej, det er 180 nu inclusive de 100 selv (!) – og omkring 120 ekstra om 30 Ă„r, altsĂ„ 220 i alt.

Tror de sĂ„kaldte ‘ledere” og “eksperter” mon selv pĂ„, at de kan fĂ„ selv de ellers normalt sĂ„ konfliksky, fredelige og godmodige svenskere til at finde sig i det scenarie ret lĂŠnge, nĂ„r velfĂŠrden for dem og deres familier, hospitalernes, universiteternes og skolernes hidtidige niveauer og hele den velkendte samfundsstruktur samtidigt begynder at fordampe ud i den blĂ„ luft?

God fornĂžjelse, siger jeg bare – fremtiden er bare lige begyndt, og det bliver ikke noget kĂžnt syn ?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Det er fra 7:20 ?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

SĂžndag d. 17. sep. 2017 – kl. 17:29

Fire amerikanske kvinder er blevet angrebet med syre i Frankrig

http://ekstrabladet.dk/112/fire-kvinder-angrebet-med-syre/6829097

Kasper K
Kasper K
3 years ago

Det Àr ett intellektuellt fattigdomsbevis och demokratiskt haveri att samtal som dessa inte tillÄts i svensk msm.
Stort tack till fri media som ger opposition och samhÀllskritiker möjligheten att fÄ ut sina tankar och idéer till en bredare krets.