20
sep
Seneste opdatering: 20/9-17 kl. 1208
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Malmø: Et skyderi om ugen i 2017 – 41 (enogfyrre)

I Storkøbenhavn, der har fem gange så mange indbyggere, var der i samme tidsrum 26 skyderier (!)

Malmö har varit hårt drabbat av skjutningar den senaste tiden. Här sammanfattar Kvällsposten samtliga skjutningar och mord i Malmö från den 1 januari 2017. Samtliga texter är uppdaterade i juli 2017. Samtliga 41 skjutningar i Malmö under 2017


”Jag tror faktiskt att det är kört”

En skole i frit fald. Et land i frit fald

Att inse att ännu en elev könsstympats på sommarlovet, och nästa dag diskutera “Allas lika värde” på skolkonferens.

Vi samtalar i nästan tre timmar och fram växer bilden av en skola i fritt fall. Vad gäller kunskapsnivåer, värderingar och inte minst otrygghet. Knarkhandel på skolgården. Omkringdrivande gäng, misshandel och hot. Förtvivlade lärare, många obehöriga, en del med ytterst bristfälliga svenskkunskaper. ”Kårandan är trots allt väldigt stark och lojaliteten mot barnen är stor. Det är ju inte deras fel att förutsättningarna är så dåliga.” ”JAG TROR FAKTISKT ATT DET ÄR KÖRT”- JESSICA STEGRUD


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
MaritsnaphanenFelix KrullAnne-Kit LittlerHvor var deres raseri” ? | Hodjanernes Blog Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Felix Krull
Guest
Felix Krull

Fodboldklubber er snart sagt de eneste steder hvor det er legitimt at udvise maskulin aggresivitet og – for tyskernes vedkommende – vifte med flaget og heppe paa faedrelandet. Globalister hader fodboldklubber af samme aarsag.

Anne-Kit Littler
Guest
Anne-Kit Littler

I agree with his sentiments. But perhaps they feel they are only able to express their rage in the “safe” sporting arena, because as men they are no longer allowed to rage, to be authentic men, to protect their women and families from intruders, the way men are created to do. Feminism has destroyed men in most Western countries, men have been feminised, emasculated, shut up, made to feel stupid and clumsy. So they shut themselves down, suppress their heart and true feelings. You only have to watch commercials to see how men are viewed: Pay attention next time you… Read more »

trackback

[…] Taget fra Snaphanen […]

Margrethe
Guest
Margrethe

Måske lidt for tænkt, at de skulle have stået, skulder ved skulder, og bekriget de invaderende skadedyr den famøse nytårsaften ingen havde fantasi til at se komme. Bagklogt. Og hvor var i øvrigt alle tastaturkrigerne og deres vrede, samme nat? Jeg tror ikke han skal tag fejl af den gruppe mennesker. Det var en “Millwall fan”, der som den eneste, havde personlig mod til at sætte livet på spil på London Bridge. I fredstid kan det nok være meget fornuftigt, deres kampgejst bliver kørt af på noget så ligegyldigt som fodbold. Når en imaginær krig på banen kan hidse dem… Read more »

Marit
Guest

…”når tid kommer…” Tiden HAR kommet. OG tiden har gått…

Margrethe
Guest
Margrethe

Måske. Selv det mest fredelige dyr, der bliver presset op i et hjørne, vil gå til modangreb. Kønt bliver det ikke, uanset hvad ufaldet bliver.