30
sep
Seneste opdatering: 1/10-17 kl. 2235
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!


“Fjenden er i landet”

Sagde en af de tidligere bevogtende betjente til mig, da vi talte ved Synagogen kort efter KrudttÞnden. Det kunne der ikke vÊre to meninger om lige pÄ det tidpunkt. PÄ Café Halvvejen er gÊsterne uafficerede, intet kan forstyrre deres hÄndmadder og pilsnere. Folkedybet synes, at kunne tÄle det, der er vÊrre, men det har ikke rigtig fÊrten af, hvad politikerne har gjort uden at spÞrge dem.

Jeg tror godt man kan love aggressorer, at der er mere sikkerhed ved Synagogen, end man ser med det blotte Þje. Den er selvfÞlgelig top-hemmelig, beskeden er: Du er fucked, hvis du forsÞger noget, men det er muslimske terrorister jo i forvejen. De har normalt det ene ben pÄ den lukkede afdeling, hvad den mere propagandistiske del af pressen ikke er sen til at udnytte. Undtagen i tilfÊldet Breivik, som havde Äbenlyse schizofrene trÊk. Han mÄtte af politiske grunde ikke vÊre den dÄrekistekandidat, han er.

Det er selvfÞlgelig glimrende, at soldaterne er der, nÄr det nu ikke kan vÊre anderledes. Skulle de ikke have vÊret der, skulle vi have set skriften pÄ vÊggen for tyve Är siden, og det ligger ikke rigtig til os.

De der er “utrygge”, har hovedet under armen. HvornĂ„r de kommer vĂŠk? HvornĂ„r trĂŠkkes 50 000 soldater fra franske gader tilbage? Rigtigt, de stĂ„r der nĂ„r du og jeg bliver 90 Ă„r. »Du kan sgu da ikke nedtrappe en konflikt, hvis der stĂ„r fem idioter og rĂ„ber “Allahu Akhbar”«, Denmark Deploys Troops to Guard Synagogue, Israeli Embassy. Fotos © Snaphanen.dk. (Klik f. helskĂŠrm)

102 skyderier i MalmĂž i 2017

KĂžbenhavn havde 26

Her er lidt perspektivering: StorkĂžbenhavn, der har 6.3 sĂ„ mange indbyggere, og som i disse mĂ„neder oplever ‘bandekrig’, har haft 26 skudepisoder. Med MalmĂžs frekvens ville KĂžbenhavn have haft 642 skyderier.

NÞrrebro gÞr sig tydeligvis ikke begreb om, hvor slemt det kan blive, isÊr som de stemmer pÄ NÞrrebro. De gÞr intet med deres kryds, for at det ikke skal blive som i MalmÞ. Selv uden socialdemokratiet, fÄr de rÞde partier 62 procent at stemmerne pÄ NÞrrebro. Demokratiet synes at leve af de ignoranter, som ogsÄ vil slÄ det ihjel.

Det er ikke sÄ underligt at MalmÞs politimester gerne sÄ svenske soldater pÄ gaden. Svenske politikere er ikke hÞrt sige ét pip om situationen i lange tider. Det forstÄr man sÄ godt, det kniber mere med at forstÄ, at de stadig kan slippe afsted med det.

Efter 102 skottlossningar i Malmö hittills i Ă„r Ă€r sex personer mördade och 35 personer har skottskadats. Mats Karlsson, bitrĂ€dande polischef i Malmö tycker dock inte att lĂ€get Ă€r hopplöst. Under den senaste tiden har nĂ€mligen fler misstĂ€nkta frihetsberövats och vapenbeslagen Ă€r mĂ„nga. Över 100 skjutningar i Malmö i Ă„r, Listan över mord och skottlossningar i Malmö i Ă„r:

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Der er noget udansk over scenariet, og der er i det hele taget noget forkert ved at indtage tre stykker smĂžrrebrĂžd og en pilsner med frit udsyn til kampklĂŠdte soldater. Vi er Krystalgade, KĂžbenhavn, i Krigens Hus (Dar ul-Harb). Fra Snaphanen. […]

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Med militÊret i gaderne allerede nu, sÄ vil springet og overraskelsen ikke blive sÄ stor over, hvis de en skÞnne dag skal ryste gethoer.

sussebassa
sussebassa
3 years ago

GÞteborg lamslÄas av demonstrationer idag mellan kl 12.00 och 15.00, och mÄnge ifrÄn NMR har kommit ifrÄn andre lender, bl a Norge.
DÄ braker det verkeligen lÞst, och som nok er en forsmak pÄ hva som vil komme imot valet i 2018..
Polisen bevÊpnet til tennene..mere Ä lese pÄ Expressen.
Det mest “spennande” er vilka uttalelsar/konklusjoner media bringer..Etter slaget, for typ Slag/borgerkrig kan vel andvendas ut ifrĂ„n denne samenhengen..en forsmak pĂ„ hva som kan komma..Vil komma i Sverige.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  sussebassa

..”hvilka uttalelser/konklusjoner media bringer”… Som 100% forventet. JUg om antalet NMR`s antall deltagere..SVT mente fĂžrst knappe 500, men sĂ„ ved sms ifra noen som var der..och talte ca 900..ble det oppjustert..disk pĂ„ facebook.. Skryt av hvor fantastisk godt polisen hansket sit…ifra toppfjollen polissjef Eliassen. For egen og andres observasjoner av det som ble vist pĂ„ opptak, viste NMR styrke och disipil..fex lot seg ikke manĂžvrere inn i polisens busser, men gikk tilbake samme ruten. 39 ble omhendetatt, derav NMR`s leder. Media fokuserte pĂ„ at NMR`s tall om oppslutning de selv hadde sagt, var sterkt Ăžverdrivent..altsĂ„ mest mulig nedrakking av NMR`s… Read more »

RealCrazyWorld
RealCrazyWorld
3 years ago

Vad jag har hört frÄn en som jobbar pÄ alarm 112 sÄ tystas det en del skjutningar som aldrig rapporteras till media eftersom man inte vill att Malmö ska fÄr för dÄligt ryckte och spela SD i hÀnderna, sÄ det kan handla om betydligt mera Àn vad polisen sÀger! Det Àr sÄ islamiserat i Malmö att det finns ingen ÄtervÀndo, det Àr kört för Malmö och dÀrefter Sverige! Tack Reinfeldt och 7 klövern och EU för att ni förstört underbara Sverige! Hoppas Danmark, Norge och Finland kan se hur det kommer att bli om ni inte sÀtter stop NU!