3
okt
Seneste opdatering: 3/10-17 kl. 2036
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interview with Killing Europe maker, Michael Hansen

Interviewer er canadiske Vlad Tepes Blog

“The left does not understand, they are digging their own graves”

Terrorist attacks, riots, and gang rapes are striking at the very foundations of Europe. This is the story of a Danish expatriate and his quest to uncover the growing issues within the European society he left 15 years ago, challenging the viewer with a vision of a Europe undergoing drastic and far reaching changes.

Man ser blandt andre Lars Vilks, Jeppe Juhl, Mikael Jalving, Mona Walter, Nicolai Sennels, Clare Lopez, Jacob Mchangama, Jaleh Tavakoli, Tanja Groth, Frauke Petry, Paul Weston, Robert Aschberg, Pernille Vermund, Baroness Cox, prof. David Coleman og Lars Hedegaard.

Sverige fÄr selvfÞlgelig sit eget afsnit i filmen. For 19 kroner kan man se alle 111 minutter i 48 timer, og det er billigt for en biografbillet. Det fungerer enkelt og smertefrit, og den trÊkker tÊnder ud uden bedÞvelse, kan jeg advare om.

Stockholm – 46 mord hidtil i Ă„r

Perspektiv: Stockholm (1.5 mio indbg.) har pĂ„ syv mĂ„neder, det samme antal mord, som hele Danmark (5.7 mio. indbg.) har pĂ„ et helt Ă„r. Udtrykt pĂ„ en anden mĂ„de: Hvis Danmark havde Stockholms mordfrekvens, ville vi have 368 mord (!) ‘Svenske tilstande’ er ikke bekymrende, de er en katastrofe, der er sket.

I den grad har Sverige tabt kontrollen med begivenhederne, at det kun bidrager til tragikken at se Sveriges Baghdad Bob, Rikspolitichef Dan Eliasson vride hĂŠnder.

I Stockholmsregionen har det sedan 1 januari till slutet av september i Ă„r skett 46 mord och ett 70-tal mord- eller drĂ„pförsök. Brottsförebyggande rĂ„dets rapport om dödligt vĂ„ld visar att det under förra Ă„ret dödades 26 mĂ€nniskor i region Stockholm under hela förra Ă„ret. Årets ökning bekymrar Gunnar Appelgren, chef för polisens satsning pĂ„ sĂ€rskilt utsatta omrĂ„den i Stockholm, oroas över det kommer att ske fler mord och skjutningar.

“Vi har en förfĂ€rlig situation just nu i Stockholm. Just nu utreder vi 110 mord och mordförsök, det slukar oerhörda resurser,” sĂ€ger Jan Evensson, chef för regionpolisens kansli, till Sveriges Radio. 46 mord i Stockholm hittills i Ă„r – polisen oroad, Morden och skjutningarna fortsĂ€tter öka i Stockholm

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
SkÄning
SkÄning
3 years ago

Vimeo login? Vad Àr detta?

Dogen
Dogen
3 years ago
Reply to  SkĂ„ning

Om du fyller inn en e-mailadresse og lager et passord, fÄr du tilgang. Dette koster ikke noe. Vimeo er et alternativ til Googles YouTube.

Om du vil se hele filmen som er nesten to timer, koster det 24,- kroner. Traileren er gratis:

Terrorist attacks, riots, and gang rapes are striking at the very foundations of Europe. This is the story of a Danish expatriate and his quest to uncover the growing issues within the European society he left 15 years ago, challenging the viewer with a vision of a Europe undergoing drastic and far reaching changes.

comment image

SkÄning
SkÄning
3 years ago
Reply to  Dogen

Det var det som förbryllade mig. Att betala för filmen “on demand” Ă€r vĂ€l inget mĂ€rkvĂ€rdigt, men trailern? Tack för förtydligandet.