13
okt
Seneste opdatering: 13/10-17 kl. 1712
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Trelleborg og Ystad er ikke kendt for at vĂŠre sĂ„ Ăždelagte som MalmĂž, Landskrona og Helsingborg, det er jo der den svenske overklasse holder til, en Gudrun Schyman, en Ulf Lundell og Henning Mankell og engang i tiden en Dag Hammarskjöld. Trelleborg er en lille by pĂ„ stĂžrrelse med HelsingĂžr, de lokale er ‘chockerede.’ En anonym skriver: “Att nĂ„got av den hĂ€r kalibern hĂ€nder i just Trelleborg av alla hĂ„lor kan inte ses som annat Ă€n extremt uppseendevĂ€ckande oavsett politisk hemvist.”

Efter hvad mine kilder siger, som ikke er pressen, drejer det sig om bander af blandet etnicitet, der gĂžr op om narkotika (svenskerne kalder som bekendt ogsĂ„ cannabis for ‘narkotika.’) Historien er allerede langt nede af Aftonbladet og Expressens forsider, det er ikke noget, Svensson skal dvĂŠle ved. Ude i verden er historien derimod stor, f.eks. her, her, her, her og her. Nu skal svejseren til at bekymre sig om ‘Sverigebilden’ igen, for der skal stĂžrre evner end svenske journalisters, til at holde denne manifeste katastrofe indenbords.

Den 29.9 kunne man lÊse en selv for mig rystende artikel om ÞdelÊggelsen af en bydel i Stockholm. Den illustrerer, hvor langt det politiske hÊrvÊrk kan gÄ, uden at det svenske folk rejser sig i protest: DÀr förskolan tvingas gömma barnen medan en man skjuts ihjÀl. Her lades alt hÄb ude. Hvis du tror, det er lÞgn, mÄ du lÊse den.

I MalmÞ sprang den kraftigste bombe lÊnge, og her er en kulturel nyskabelse: GÀng kapade livsmedelsbutik i Malmö och drev den i över ett dygn. Man forstÄr godt, at politiet har svÊrt ved at rekruttere. Folk vil ikke vÊre en del af en styrke, der har tabt for lÊnge siden. Mikael Jalving skriver om Sverige: Svenskere har grund til at frygte Sverige.

De fyra mÀn som fördes till sjukhus Àr födda -88, -92, -96 och -97. Samtliga Àr hemmahörande i Trelleborg. SkadelÀget Àr allvarligt för tvÄ av de dem. Skadorna bestÄr av skottskador, skÀrskador och slag. De Àr alla kÀnda av polisen sedan tidigare Den av de skadade som greps Àr född -97, och Àr i inledningsskedet delgiven misstanke om mordförsök. Polisen, Fyra skadade i skottlossning i Trelleborg

En af de skudte kommer ind i en dĂžgnkiosk, og falder om. Man kunne beskrive hans pĂ„klĂŠdning som “profetmode” Skadad sprang in i butiken och ramlade ihop

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AJansen
AJansen
3 years ago

Bygg muren NÅ!

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  AJansen

..betre..kasta UT muslimerna NÅ.

AJansen
AJansen
3 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg bor i Norge, tror dessverre det er for sent for Sverige, ser enkelte svenske familier flytte hit fordi de vil ha trygghet. Muren mÄ bygges mot Sverige, men begynner Ä helle litt mot at sverige kan fÄ Oslo og Þstfold pÄ kjÞpet (kan fÄ med politikerne pÄ stortinget og..).
Islam er en pest, og generasjoner med sÞskenbarngifte Þdelegger intelligens og helse, mens klankulturen bryter ned samfunnet. Sett inn militÊret for at staten skal fÄ kontroll, summarisk utvisning av kriminelle, og ingen barnetrygd etter barn nr 2

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  AJansen

Jeg er norsk men bor i Sverige som du sikkert har forstĂ„tt, och stortrivs her som du sikkert ogsĂ„ har forstĂ„tt. Felles och hovedfienden er EU, derfor burde alle Europeiske land gĂ„ ut..lyxklubb for slĂžve pengegriske politikere uten sĂŠrlig utbilding als..dom styr och bestemmer alt. Vi kan jo begynne ned de nordiske landene. StĂžrste problemet er muslimene och deras adferd iallaf i Sverige hvor vi har en slĂžv och u utbildad sosse statsminister som vi jobber hardt for Ă„ avsetta.. dĂ„ med SD..Åkesson. LĂžfven tenker kun pĂ„ fremtidig stemmekveg/makta..hans skjeggbarn/illegale/Ăžkoinnvandrare som mange har fĂ„tt avslag, men befinner seg alikevel i… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Herliga Østerlen med Ystad..landets korsvirkestad..och mange andra verkeligen gamla erverdiga hus..som Ă„ bo i en middelaldersby och vi elskar byen..passe oversiktelig..dom allra fleste kjenner varand..innen sin krets. Velholdt och fullt med skjĂžnne blommar rundt omkring..Ăžveralt..hele Ă„ret och det gamla klosteret med sin velkente rosehage med et lite tjern..fult med fugler som vi ofte gĂ„r tur brevid nĂŠr vi bor i byen..hundenes yndlingssted..utrolig idyllisk. Annars er det pĂ„ Østerlen hvor hele store familjene samles pĂ„ sommer stelle med..och naboer ifrĂ„n byen..velkjente kunstnere..hvor ogsĂ„ Mankel kom pĂ„ besĂžk. Det verkar som om polisen verkeligen skjĂžter sin jobb her, sjelden nogot alvarlig, men… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
3 years ago
Reply to  sussebassa

Jag lĂ€ser vad du skriver, och som skĂ„ning i sjĂ€tte generationen rodnar jag: “VĂ„ran veteranbil..Peugeot typ cab ble totaltribbet fĂžr 1 Ă„r sedan…kalesjen totalt igjennomskĂ„ret/flerret, og alt vet utstyr inni av mahogny skjĂŠrt av.. pris 230 000. DĂ„ kommer nemligen problemet, och en dypere tenking/konsekvens..lĂŠrt av andre innvĂ„narne her..Dom skjuler sin rikedom for inte Ă„ bli en skyteskiva…forsekringen bare Ăžker premien..man lĂŠrer Ă„ bo i Sverige. Men oppi denne velstand her, finns ogsĂ„ fattigdom..och jag besĂžker varje uke nogon med mat, pengar och kleder..gjort det i flere Ă„r..ogsĂ„ mentalt sjuke som er plassert samen vanlige mennesker.” Jag förstĂ„r att du… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

..yff dĂ„…uansett din mening om Ăžverklasseattityd eksisterar vi ogsĂ„, och mange av oss stĂžder SD som er fakta, ogsĂ„ min store skĂ„nska famil som har levd i skĂ„ne i flerfoldige generasjoner, meget velstĂ„ende, men de har ogsĂ„ jobbet hĂ„rdt for det som den nĂ„vĂŠrende..hĂžgt utbildad. NĂŠr jag skrev som jag gjorde var det fordi Ă„ vinkle art. pĂ„ et annat sett..men ogsĂ„ verkeligheten for mĂ„nge.. her vi bor..”Ystad som Ăžverklassestelle” som inte er primĂŠrt droger/no goone zons, men bilstĂžlder/hĂŠrverk pĂ„ bil/eiendom..och det fĂ„r man inte skrive tycker du..varfor skjule fakta/realiteter..det er et stort problem. SĂ„ hva er uforskammed med det..mĂ„ste… Read more »

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
3 years ago
Reply to  sussebassa

Ditt korkade svar krĂ€ver bara en ytterst liten kommentar. Det med anledning av att du gav mig lördagens skratt: “du er kanskje ny her…”
Ha, ha!!!

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Med 45 innlegg och 157 likes er vel inte det sĂ„ merkelig..mm du har endrad din profil dĂ„..av nogon grunn..och med Ă„ andvenda korkad har jag redan “vunnet”..velkjent det nĂŠr man inte har flere relevante motargumenter..
Her skrattar vi ogsÄ..av din feghet..och konkluderar med at du er en sosse.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

NÄ har venstre aktivisterne i Sverige funnet klÀder med Arabisk skrift, Allan och ALI, och nÄ tror dom at vi alla er muslimer, blir myke moro pÄ det statslige aktivist tv dom neste veckor

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Haha..inte sÄ moro nu mera for sosserna nÊr SD nÄ er Sverige stÞrste parti pÄ SepomÄling..leder med ca 4.4 % pÄ sosserna och er dobbel sÄ store som M..Retta vegen gÄr det.

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
3 years ago

UrsÀkta mig Steen, jag glömde ju lÀgga till en viktig sak: det skulle stÄ som följer.

“Danska, tyska och numera ocksĂ„ hollĂ€ndska överklassmĂ€nniskor delar de gamla fiskelĂ€gena och bondbyarna med politikerklassens hippa, kyrkans folk, musikerna, intellektuella som det gĂ„tt vĂ€ldigt bra för. De har det gemensamt att de aldrig trĂ€ffat en levande skĂ„nsk fiskare eller bonde.”

Thomas Nydahl
Thomas Nydahl
3 years ago

BĂ€ste Steen, nĂ„gra skĂ„nska reflektioner: Varje skĂ„nsk stad, ocksĂ„ de allra minsta vilket innebĂ€r orter betydligt mindre Ă€n Trelleborg, har sina etniska enklaver. SĂ„ledes Ă€r de socialt, politiskt och “kulturellt” helt identiska med storstaden Malmö. Vi har riktigt smĂ„ samhĂ€llen hĂ€r i vĂ„r nĂ€rhet – ta t.ex. Hörby söderut eller Broby, Osby eller HĂ€ssleholm norr- eller österut – som ser exakt likadana ut. NĂ„, HĂ€ssleholm Ă€r ju en lite större stad. Grundproblemet Ă€r förstĂ„s mĂ„ngkulturellt. Inget mĂ€rkligt med det. GĂ„rdagens skjutningar betraktar jag som en geografisk utvidgning av det krig som sedan lĂ€nge pĂ„gĂ„r i Malmö, Landskrona, Helsingborg, och i… Read more »