5
nov
Seneste opdatering: 6/11-17 kl. 0753
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Christiania, sommeren 2017, mobilfotos Snaphanen.dk

Alene Christianias undergrunds√łkonomi sk√łnnes at oms√¶tte for en milliard kroner om √•ret

af Henrik M. Jensen

Danmark er p√• vej mod borgerkrigen. Milit√¶r og hjemmev√¶rn m√• aflaste et overbebyrdet politi i gaderne og ved gr√¶nsen, mens politiets overv√•gningsfly dagligt patruljerer over N√łrrebro, Nord-Vest, Tingbjerg og andre indvandrertunge bydele, hvor kriminelle bander bekriger hinanden og Muhammeds tilh√¶ngere bekriger de vantro.

Bandekrigen handler om hashmarkedet, og de millioner af kroner, som hashhandelen indbringer. I et interview i Berlingske Tidende 11.8. fortalte et medlem af de s√•kaldte ‘brothas’ fra Mj√łlnerparken, at konflikten med den s√•kaldte ‘LTF’-gruppering “konkret handler om flere tons hash. Ikke h√•rde stoffer. Der er mange flere penge i hash. Alle ryger hash”. Alene Christiania sk√łnnes at oms√¶tte for en milliard kroner (!)

S√• l√¶nge bandemedlemmerne n√łjes med at beskyde og dr√¶be hinanden, er skaden til at overse. Men n√•r kuglerne rammer uskyldige, og det er h√¶ndt, har vi et problem. Men det er ikke det eneste.

Det er en kendt sag, at der er sammenh√¶ng mellem islam og kriminalitet. De muslimske milj√łer er overrepr√¶senteret i kriminalstatistikkerne. Og i f√¶ngslerne bliver de kriminelle ofte rekrutteret til islam. Et eksempel er konvertitten og imamen Abdul Petersen, der blev omvendt i f√¶ngslet, hvor han afsonede en l√¶ngere straf for…. hashhandel (!)

Og fra kriminelle bander er der tr√•de til terroren, som det var tilf√¶ldet med terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein. Den gemene snigmorder fra Krudtt√łnden og Synagogen, der havde sv√¶rget troskab over for IS, havde et stort netv√¶rk i Mj√łlnerparken, og havde selv v√¶ret end del af det kriminelle milj√ł derude.

Og den hashhandler, der 31.8. 2016 p√• Christiania sk√łd en betjent i hovedet, var en Meza Hodzic, (hvis identitet Uriasposten og Snaphanen afsl√łrede), der n√¶rede st√¶rke sympatier for IS og en salafistisk bev√¶gelse ved navn ‘Millatu Ibrahim’.

Hashhandel og terrorfinansiering er af gode grunde et ubekendt land. Og de mange personsammenfald mellem kriminelle og islamistiske bevægelser er naturligvis ikke i sig selv et bevis for, at islamistisk inspireret terror er delvist finansieret af hashhandel. Men det er vanskeligt at forestille sig, at der ikke skulle være en sammenhæng.

Forudsætningen for at hashhandelen finder sted blandt krimninelle og er så lukrativ, er naturligvis Hashforbuddet.

Ligesom det amerikanske spiritusforbud, der fra 1919 til 1933 skaffede milliarder af dollars til mafiaen, sender hashforbuddet herhjemme millioner og atter millioner af kroner ned i bandernes lommer.

Politiet kæmper en umulig og på forhånd tabt kamp mod handelen, og det vil fortsætte, lige så længe et stort mindretal af befolkningen konsumerer hash og et stort flertal af resten ikke betragter hashforbrug og -handel som kriminelt.

Nu og da ser det ud som om, politiet har kontrol over situationen, men kort efter gen√•bner ‘Pusherstreet’ og hashhandelen er tilbage p√• fulde omdrejninger. S√• l√¶gger de store partiers retsordf√łrere med S√łren Pape og Peter Skaarup i spidsen ansigtet i alvorlige folder og siger, at NU skal der g√łres noget ved problemet. Og lige meget hj√¶lper det.

Cannabisolie og joints, foto Snaphanen

Eneste logiske og rationelle l√łsning p√• problemet er naturligvis at g√łre som amerikanerne gjorde med spiritusforbuddet: Oph√¶v forbuddet, f√• statslig kontrol over handelen og l√¶g afgifter p√• hashen, som man har gjort det med spiritus og tobak.

Det vil skaffe store indtægter til den slunkne statskasse og samtidig spare staten for store udgifter til et overbebyrdet politi, rets- og fængselsvæsen.

Mange lande har allerede slået ind på den vej med en hel eller delvis legalisering: Uruguay, Nederlandene, Portugal, Spanien, Columbia, Sydafrika, Chile og Jamaica.

Ogs√• i USA hvor¬†Harry J. Anslinger (Commissioner of the Federal Bureau of Narcotics, i dag DEA) i 1937 p√• et fuldst√¶ndigt useri√łst, irrantionelt og uvidenskabeligt grundlag fik gjort cannabis ulovligt, har et stigende antal delstater indset fejltagelsen og helt eller delvist legaliseret cannabis: Colorado, Washington, Alaska, Oregon, Californien, Massachusetts, Nevada og Maine. FN spredte i begyndelsen af 1960 erne Anslingers fantasier til hele verden.

Og overalt i verden er cannabis til medicinsk brug blevet eller ved at blive gjort lovligt

Det handler om hash, n√•r kriminelle og terrorister skal skaffe hurtige og nemme penge. Og det handler om hash, n√•r der er valg, og de valgte politikere senere skal afg√łre, om staten eller forbryderne skal tjene p√• hashhandelen.

Kampen om hampen

En fremragende dokumentar fra DR i 1997 (!) Must see for hele Folketinget. Riksdagen kan man nok godt opgive p√• forh√•nd. Det er den st√łrste forsamling af h√łjtl√łnnede, anti-intellektuelle personer i hele Europa. Det er derfor, de mener at de m√• v√¶re dobbelt s√• mange medlemmer som i andre nordiske parlamenter. Halv hjernekraft, dobbelt antal. Ellers er der ikke Gigabytes nok, at flytte rundt med.

I dokumentaren medvirker talrige politikere og videnskabsfolk, også danske.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] i, var hans forhold til det naturlige, uskadelige stof cannabis, men det har jeg gjort rede for et andet sted. I√łvrigt stod han med et glas r√łdvin i h√•nden under foredraget. I kan ikke nok se frem til, at […]

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

SVT-komik når den er værst Рen opera-musical om flygtningekrisen i 2015

Skal man le eller græde? ?

https://www.svtplay.se/video/15723684/grotesco/grotescos-sju-masterverk-sasong-3-flyktingkrisen-en-musikal

Grotesco
Säsong 3 РAvsnitt 1: Flyktingkrisen Рen musikal

Del 1 av 8. Flyktingkrisen Рen musikal. En musikal om Sverige och en period i vår nutidshistoria som markerade en kraftig kursändring i svensk politik. Grotesco har tonsatt perioden juni-november 2015, då Sverige tog emot fler asylsökande än någonsin till följd av kriget i Syrien och andra konflikter.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Ingrid & Conrad om SVTs Grotesco-musical – de var √•benbart ved at tabe √łrer, n√¶se og mund i lutter begejstring og m√•ben over frimodigheden. https://youtu.be/jJlVcbd3n2k Ak ja, der skal √•benbart ikke s√• meget til, n√•r bare man som folk har v√¶ret underkuet, nedgjort og indoktrineret l√¶nge nok af de politisk korrekte gloriepudsere og deres usle h√•ndlangere ? Dog interessant at en s√•dan forstilling overhovedet er mulig nu p√• SVT – den var ikke g√•et for bare 2 – 3 √•r siden. Der er ved at ske nogle store forandringer, og vinden er s√• sm√•t ved at vende for alvor i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Nu er der også en grov sag om sexchikane på BBC ?
comment image

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Og en ægte sag fra SR Рdenne gang med en kendt kvindelig (!) programvært i hovedrollen:

http://www.friatider.se/sr-kvinna-utreds-f-r-sextrakasserier

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Det er ikke en borgerkrig, når kampen er imod en invaderende fjinde muslimerne, men det kan udvikle sig til en borgerkrig når venstresiden går ind i krigen på muslimernes side

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Nu er der jo allerede 500.000 fastboende muhamedanere i Danmark, s√•…

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Legalisering af hash vil ogsaa, som ved et trylleslag, fjerne borgerskabets modvilje mod at bulldoze Fristaden.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Citat: “Det handler om hash, n√•r kriminelle og terrorister skal skaffe hurtige og nemme penge…” Nej. Det handler ikke om hash. Det handler om islam. At tro muslimer bliver mindre kriminelle ved at afkriminalisere hashhandlen, er m√•ske bare en lille, bitte smule naiv Tror du selv p√•, de g√•r ud og finder lovlydig arbejde? Eller blive der bare endnu flere hjemmer√łverier, endnu flere √¶ldre med et smadret kranie, efter s√•dan et hjemmebes√łg, fordi de penge, der forsvandt fra hashhandlen skal tjenes andre steder? Lyder det scenarie ikke en lille smule mere n√¶rliggende? Hvorfor ikke afkriminalisere handlen med endnu h√•rdere stoffer?… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Margrethe

Frigiv hashen og fordoble straffen for narko- og bandekriminalitet?

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Det er s√•dan set hashrygerne, der fylder de kriminelle banders lommer med penge, og dermed betaler for en kl√¶kkelig del af den terror, vi bliver udsat for. Mon ikke de typiske danske hashsinker ejer en p√¶n andel af det automatv√•ben, Omar sk√łd Dan Uzan og Finn N√łrgaard med, hvis vi ser det fra en finansieringsvinkel? Burde straffen for at k√łbe og besidde hash og dermed st√łtte krigen mod vores kultur og lands fremtid, √¶rlig talt ikke tidobles?

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  snaphanen

Nu går du klart igennem, Steen
Ked af det med din cancer, hvordan er udsigterne? ?
Opgiv Magrethe. For den rene – og Magrethe og muhamedanerne – som er opflammet af den rette tro, helligere hensigten midlet! ?
For Magrethe må man hverken brænde den brede, eller opsige den overvægtige. ?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Margrethe

Arbeidet tidligere med gravide rusmisbrukere innen barnevern, og det var da jeg fikk god innsikt i det helvete som det √• v√¶re rusavhengig er, spesielt med sm√•unger oppi det hele. Det begynte ofte med bare hasj, hos noen, men s√• ble suget sterkere, og mange gikk dermed over til sterkere droger, som ofte endte med forferdelse, s√• jeg er for total forbud for det.. og straff. Men…s√• vet jeg ogs√• at hasj blir brukt i medisinsk hensikt, og at smerter blir lindret med den, derfor skiller jeg p√• “hensikten med bruken”..at alvorlig sjuke skal f√• tilgang igjennom systemene √• andvende… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg tror ærligt talt ikke der kommer flere hash-rygere, hvis staten sælger lortet.
Måske endda tvært imod.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Statens som hasjselger,..haha.. at statens skulle egne seg som hasjselger er ikke det jeg skriver…jeg er totalt imot salg av det fritt, og vil ha det kriminaliser/straffet. Men til medisinsk bruk som har vist seg for alvorlig sjuke √• f√• mindre smerter mm er jeg absolutt for, men da igjennom leger, kontrollert. Dette ble diskutert i Norge, med nettopp mitt forslag, men da var noen som var redde for at de som fikk det som medisin ville tjene seg s√łkkrike det ved √• selge det videre. Vanskeligere i Norge √• f√• tak i cannabisoljen enn i Danmark, derfor reiser flere… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago
Reply to  Margrethe

Frigiv dog hele lortet og lad idioterne d√ł i synden. Det er alligevel de sm√•t begavede, der stemmer til venstre. Og blir’ de psykisk skadede, m√• de sgu selv betale.
Til geng√¶ld skal politiet og alle os andre have langt st√łrre bef√łjelser til at kunne forsvarer os selv.
Det kan s√• godt v√¶re det hele ender i ravnerok, men det g√łr det s√•m√¶nd nok alligevel. Men lad os da s√•, for guds skyld s√łrge for, at de rigtige vinder.

Fred Land
Fred Land
3 years ago

Fyr en fed eller knep en ged, m√•ske det er omvendt? En eller to chillums har der nok passeret lungev√¶vet i tresserne. Ellers er jeg helt enig med skribenten omkring legalisering af Cannabis, det havde squ skabt et stort hul i lommen p√• de der i dag feder sig p√• sorte penge og dagens kriminalitet havde garanteret √¶ndret sig enormt. Det bliver sv√¶rt at k√łre BMW p√• bistandshj√¶lp. Danmark vil ganske sikkert komme til at opleve en voldsom v√¶kst i berigelsesvold, indbrud og antagelig en del flere sofistikerede forbrydelser. Legaliseres Cannabis, er det just nu perfekt at starte sikkerhedsfirma, der… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Fred Land

Fyr en ged og knap en fed? ?

Så alligevel hellere brænde den brede! ?

…Ī√ė—Ź√ĪőĻő∑g$ á√į—Ź ¬©‚ĄĘ

Anslinger var bara en marionett för oljebaron-familjen Rockefeller.