5
nov
Seneste opdatering: 5/11-17 kl. 1912
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Humanity is more important than neutrality”

Der er nok mange, der kender ham for hans utrættelige kamp imod muslimske diktaturer i FN. Jeg så talen ved et tilfælde, der er ikke ét ord i svenske medier om hans besøg i Sverige. Det er en kalorietung tale, jeg kun kan anbefale. UN Watch.


Ødelæggelsen af et land

Jag har sedan länge slutat betrakta både regering och alliansen som annat än falska och odemokratiska sammanslutningar utan samhällsansvar. Till synes medvetet söndrar de landet med hjälp av nyttiga idioter. Sådant som för 20 år sedan var en omöjlig tanke är nu vardaglig verklighet [..]

Politiker du har röstat på bedriver alltså en politik som går ut på att importera våldsamhet och sociala problem. Sedan kommer och begär både fortsatt förtroende och mer pengar för att lösa problem de själva skapat.

Varför utkrävs inte ansvar? Varför ställs de ansvariga politikerna inte mot väggen av journalistkåren? Media tycks gå maktens ärenden istället för att – vilket är deras egentliga uppdrag som tredje statsmakt – hårdgranska makten. GÄSTSKRIBENT KENNY KORÉN: MEDBORGARROP I PANIK


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
achantussussebassaMr Alt Right ArrowFred LandHenning Jensen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
achantus
Guest
achantus

“… it is extremely difficult to understand that the elite of a society can consist of a rabble. But it really does consist of a rabble.” Fra Hitler and the Germans av Eric Voegelin.

Henning Jensen
Guest
Henning Jensen

Det er ganske uforståeligt at så godt som alle MSM’erne støtter de svigefulde politikere. Det forekommer som om der er indgået en eller anden form for hemmelig aftale i denne del af samfundet. Og denne destruktive adfærd er endnu mere omfattende end den blot synes, for bag politikerne gemmer der sig også en stor mængde embedsmænd, der burde vejlede og rådgive politikerne, men det sker heller ikke. Er det en kollektiv sygdom der har ramt disse mennesker, eller foregår der i opvæksten og uddannelsen af disse personer, en udvælgelse af de dummeste og de lavest tænkende, for at finde de… Read more »

Fred Land
Guest
Fred Land

Lad være med at købe/læse deres aviser, parkere fjernsynet ved genbrugspladsen og for Guds skyld; lad være med at stemme på disse personer.

Mr Alt Right Arrow
Guest
Mr Alt Right Arrow

Som professor Kent Asp vid SOM-institutet, Göteborgs universitet,
har visat i flera undersökningar har en överväldigande majoritet av svenska
journalister vänsterextrema politiska sympatier. Allra värst är journalisterna i
public service – de som enligt sina avtal med staten ska leverera saklig och
opartisk journalistik.
comment image

Fred Land
Guest
Fred Land

Jeg plejer at tilbyde en stak hundredlapper, til den der kan navngiv en Sverigedemokrat der er ansat i SVT/SR eller AB-Expressen, DN eller SVD og som kan ses, høres eller læses i disse medier.

sussebassa
Guest
sussebassa

Egentlig ikke overrasket..gamalt nytt.. pk eger all media..styrer all utdanning ifra kindergarden til univ..same som i Danmark og Norge..så en typ natulig konsekvens, och uttalar du deg imot dom får du sparken, uansett vor du jobber..flere bevis i Sverige..hvor Alternativ media er flinke å informere om dette..

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Jeg har lagt mærke til, at bloggere & kommentatorer i danske dagblade, tager ting op, der kun har været publiceret i alternative netmedier.

Så de læser med, blandt andet her! ?

Infowarrior
Guest
Infowarrior

Det samme skjer i Norge, men der leter de etter feil.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Men de læser det!

Steens – og andres – lange seje træk bærer endelig frugt. ?