7
nov
Seneste opdatering: 8/11-17 kl. 0631
43 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Schoolteacher: Mass Migration, Radical Islam Making Education Impossible”

An experienced teacher from a heavily migrant-occupied neighbourhood in a German city has said the spread of radical Islamism is creating divisions in society and turning young children against education.

The claim that educational attainment, as well as attitudes towards work and school, have all suffered recently because of a “gigantic integration problem” and radical Islam comes just days after a new report revealed the number of teachers being forced to report their elementary-aged pupils to the authorities for radical Salafist views is rising.

Remarking “every immigrant generation had its difficulties, but you could handle that”, König said the new Syrian and Afghan migrant children were years behind their migrant counterparts from previous generations of arrivals in learning ability — a discrepancy she blamed on “the radicalisation of Islam”. Whistleblower Schoolteacher: Mass Migration, Radical Islam Making Education Impossible og Die Welt: „Sprachschwierigkeiten, schlimmste soziale Verhältnisse“.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

43
Deltag i debatten...

avatar
13 Comment threads
30 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Andre´KristianachantusInfowarriorFerd Ed Sasteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Andre´Kristian
Guest
Andre´Kristian

Den oligarkstyrda globalistagendans islamistbefrämjande och allomfattande destruktivitet håller de belägrade samhällsinstitutionerna i ett effektivt strypgrepp, där de slemmiga sugkroppsförsedda tentakler som tillåtits infiltrera systemet och dess blodomlopp kväver vart försök till motstånd. För var dag retirerar de invaderade nationerna ännu ett stycke för att bereda ytterligare plats för den avancemangslystna fiende som nu dominerar alltfler vardagliga kontexter – alltifrån skolans dysfunktionella undfallenhet inför vardagsterrorn till övriga sociala sammanhang, och den gemensamma nämnaren är alltid den radikalfeministiskt präglade handlingsförlamning och brist på handfast och obevekligt ledarskap som krattar manegen för den importerade rabulistmassa våra marionettregimer pådyvlat sina befolkningar. Andreas, värdekonservativ nationalist,… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Nu vil EU retlede journalister i kunsten at behandle ømtålelige sager https://puls.b.dk/nu-vil-eu-retlede-journalister-i-at-behandle-oemtaalelige-sager/?_ga=2.182896224.710258384.1510095503-577229824.1509747745 Af: Morten Messerschmidt 7. november 2017 – 2 kommentarer For ti år siden ville den socialdemokratiske regering i Storbritannien – George Orwells hjemland – indføre et nyt sprog. Den stigende fremmedangst skulle trænges tilbage ved, at der indførtes et ny sprog, hvor man ikke længere talte om islamisk/islamistisk terror, men om ”anti-islamiske aktiviteter”. Det kringlede rationale var, at vold jo er i modstrid med denne fredens religion; og derfor skulle den sproglige misforståelse, at terror begået i islams navn kunne have det mindste med islam at gøre, udraderes!… Read more »

Infowarrior
Guest
Infowarrior

Galskap

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Hvad skulle det dog nytte..? De idioter der stadig ikke har fattet en brik behøver man da ikke prøve at manipulerer.
Men det kan selvfølgelig være det er det store muslimske mindretal, der helst ikke skal konfronteres med deres egne fejl..?

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Muhamedanerne melder jo ikke deres egne fra fredens religion til det vantro politi. Derfor kan de ikke integreres i noget samfund!

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Frankrig sætter en stopper for terrorgruppe med fremskredne planer
10 mennesker blev tirsdag tilbageholdt i flere koordinerede antiterroraktioner i Paris, Sydfrankrig og Schweiz.

07.11.2017 KL. 19:45

https://jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE10011103/frankrig-saetter-en-stopper-for-terrorgruppe-med-fremskredne-planer

Anders Bo
Guest
Anders Bo

FranKrigs målsætning er at have 10.000 ekstra celler – heraf 8.000 til isolation – og 80.000 mand mere i våben ved udgangen af ’18

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hvis de laver dem sekskantede, så har de et ekstremt farligt hvepsebo ?

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Cellerne er vist planlagt med låse! ?

Ragnar Lodbroge
Guest
Ragnar Lodbroge

Hvis det er så let at få Dansk, Norsk eller Svensk statsborgerskab, så må det kunne inddrages lige så let, og slut så at prøve at gøre perkere til Danskere, eller andet godtfolk

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Frank Jensen fastslog som justitsminister, at statsborgerskab givet ved lov, kunne fratages ved dom.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Er der da for h. overhovedet ingen ende på forsyningen af selvgode, virkelighedsfjerne og flagelantiske PK-tosser i stakkels Sverige? ? http://www.friatider.se/pastor-vill-skriva-om-sveriges-nationals-ng-alla-ska-med INRIKES. Karin Olofsdotter, pastor i Falun, vill göra om den svenska nationalsången så att den blir mer “inkluderande” för invandrare, skriver hon på Aftonbladet Debatt på fredagen. “Alla ska med”, påpekar hon. Gilla artikeln på Facebook På tisdag är det 6 juni, Sveriges nationaldag. Men den nuvarande nationalsången passar inte Sverige längre. Det menar att åtminstone Karin Olofsdotter, som arbetar som pastor i Nybrokyrkan i Falun. “Visst skulle det kännas bra med en nationalsång som är mer i takt… Read more »

Lenn
Guest
Lenn

Det er jo utroligt, som de svenske kællinger kæfter op! Pippi Langstrømpe er vel snart helt forbudt, og nu skal nationalsangen sikkert omskrives!? Det er jo helt fantastisk, som denne verden er blevet kuleskør.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Ja det virker helt svensk! ?

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Nu, 3½ år efter kuppet i Kiew, vil de til at fylde Ukraine med perkere.

http://russia-insider.com/en/ukraine-commits-cultural-suicide-agrees-3rd-world-migrant-refugees/ri21468

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Det på et tidspunkt, hvor hver fjerde prostituerede (ikke presstituerede) i Europa er en ukrainsk kvinde. Sumpen i Bryssel er virkelig forbryderisk. Dræn sumpen i Bryssel!

http://theduran.com/new-migration-data-shows-every-fourth-prostitute-europe-citizen-ukraine/

achantus
Guest
achantus

Var inne på tanken om å skaffe meg en kjærring fra Ukraina, men nå vet jeg ikke lenger. Det virker som de er like gale i hodet der som her i vest. Skuffende!

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Man skal ikke dømme et folk på deres lands politikkerklovne. Jeg tror såmen, at ukrainske kvinder gør mere ud af deres kvindelige side, såsom skønhed og omsorg, end danske.

achantus
Guest
achantus

Ja, det tror jeg du har rett i.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Trist nyhed.

Kim Møllers Uriasposten lukkede ned idag.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Har den ikke været lukket længe?

River
Guest
River

Vi mister vort land. Der er kun en formildende omstændighed ved det udsagn. Det er helt fortjent. Vesterlændinge har generelt vist at deres kultur ikke er værd at forsvare. Sørgeligt.
Angående sørgelighed, så er det dagen hvor Uriasposten lukker ned. Trist, trist.

Lenn
Guest
Lenn

Det med Uriasposten er vi mange, der har bemærket. Min bror skrev det til mig i formiddags – også han var chokeret, men da havde jeg set det selv, og underkæben faldt helt ned på gulvet i S-toget! Det er en ond, ond tid, og at UP lukker og slukker er simpelthen så træls, at jeg næsten ikke kan udtrykke det. Håber, at Steen bliver ved og ved og ved… Men hva’! Der bliver såmænd snart atomkrig, for nu er Iran og Saudi rigtigt sure på hinanden, og CNN har lige meddelt, at Trump er klar til at bruge ‘stor… Read more »

Lenn
Guest
Lenn

Man kan ikke andet end at beundre Geert Wilders! Tænk, at han orker at blive ved med at tale til en samling idioter, som intet fatter, ganske som vores eget Folketing!? Han er en guttermand, ham Wilders, og han må være bomstærk mentalt, når han kan gå enegang på dén måde.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Pernille Vermund fra Nye Borgerlige har taget DÉT kors i Danmark.

Stem Nye Borgerlige ved de næste kommunal- og folketingsvalg!

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Der er kun een ting at sige. Alt er dokumenteret og alle der siger de ikke vidste hvad der skete, kommer snart til at sidde med et forklaringsproblem.
I øvrigt ville jeg, på et split-sekund, blive landets største EU-tilhænger, hvis Wilders blev præsident.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Nok nærmere et strafafsoningsproblem! ?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Gabestokken og træhesten er opfundet, og tænk på de enorme indtægter fra salget af billetter og rådden frugt … og det der er meget værre ?

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Må man medbringe fækalier af egen avl? ?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Ja, det bliver en helt fantastisk ud-af-kroppen-oplevelse ?

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Jimmie Åkesson hos Malou Efter 10 på svensk TV4:

“Kan jeg blive kurder?” ?

https://youtu.be/MbCnfJq68ks (22:57)

Ygeman är ju dum, naiv och okunnig på alvar –
hur fan står ni ut i Sverige?

sussebassa
Guest
sussebassa

Så enig, på alvar..Ygeman er typisk sosse..total ukunnnig, dårlig ordforråd..og sekert med lav IQ som dom fleste sossar har..indoktrineringen har tatt øver…slutad tenke sjelva…mere typ robot..alt dom klarer.,innlærde sossefraser.
Vi står ut i Sverige fordi vi skal ha SD och Åkesson i regjering etter valet i 2018..

Lenn
Guest
Lenn

Godt sagt, Sussebassa! Måske kan det gøre en lille forskel for Sverige, men ellers må jeg sige, at jeg tror kun, at der er krig tilbage at vælge. For hele Europa. Først må rosset i EU slænges ud, dernæst politikerne i de enkelte lande. Så kan deportationerne begynde. (Men det er ønsketænkning, ved det godt).

sussebassa
Guest
sussebassa

JAg tror och hoppas at SD vinner valet..såklart, men det er også den mulighet å samarbeide med M, om dom inte vil ..blir alikevel SD`s gruppe i riksdagen kjempestor, och på vippen som innebær at dom styr det hele i riksdagen. SD`s innflytelse/politikk vil gi gjenlyd i alle nordiske land och i Europa. Klare innskjerpinger i innvandringen, total opprydding i Sverige ifht illeg/økoinnv/løfvens skjegggbarn..IS terrorister som skjuler seg her..Alt. Enig och sagt det før EU er roten til Alt elende i Europa, så en utmelding ville vært riktig..kommer nok om inte i første omgang..som for øvrig også Danmark burde gjøre..Norge… Read more »

Lenn
Guest
Lenn

Ja, enig! Og det er jo helt fantastisk, at man tillader, at flere tusinde af disse ækle ‘skjeggbarn’ aka terrorister får lov til at gå frit rundt i samfundet, mens de nasser på de goder, som vi og vores forfædre har opbygget. For blot 100 år siden ville de alle være blevet hængt, og når man ser billeder af de små kristne børn, de dæmonbesatte svin har henrettet ved fx halshugning og korsfæstelse, så er det en stor, stor skam og fejl, at vi ikke længere har dødsstraf i vore lande…

Ferd Ed Sa
Guest
Ferd Ed Sa

Jamen fatter sosser, radikale og venstreekstremister ikke noget som helst. Det er dem som igennem årtier har ødelagt Vesteuropa med masseindvandring fra de muslimske lande. Situationen er nu så alvorlig, at vi kommer til at blive en minoritet i vores egne lande i nær fremtid! De eneste med brain i Europa er Victor Orban, Geert Wilders samt Polens og Tjekkiets præsidenter!. Befolkningerne i Vesteuropa må simpelthen vågne op og stemme på politikere, som vil redde Europa fra undergangen.

Anders Bo
Guest
Anders Bo

Mener du rødfascister?

mjolly
Guest
mjolly
sussebassa
Guest
sussebassa

..spørsmålet er bare hvor svensk er denne person..kalles ju svensk om dom bare har statsborgerskap…kanskje kastet Ut av Sverige pga brottslighet..men søke asyl i Norge…skulle gjerne visst varfor.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Han blir’ sgu nok ikke den sidste.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Svenskere er Nordens tyskere; de er gode til alt hvad de tager sig til. Hvis de beslutter sig for at fjerne kebab, vil der ikke vaere saa meget som en fedtpledt tilbage naar de er faerdige.

Brandmand for Bidermeyer
Guest
Brandmand for Bidermeyer

Nordens Prøjsere!