9
nov
Seneste opdatering: 9/11-17 kl. 0855
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tankegangen bag, er at de i 500 Är har set, hvad der skete med den kristne verden, og de skal de ikke nyde noget af, sÄ sandt som tro handler om magt i den fÞrmoderne verden. Omtrent som at kineserne ikke skal have noget af at droppe den formelle kommunisme, efter at de sÄ deres vÊrste mareridt udspille sig med Sovjet. Tilsidst lidt om den depraverede gerontorocker, Mick Jagger.

Sverige nr. 1 i godhedskonkurrence

Det er slÄende ved internationale billeder af Sverige, at de egentlig handler om et land, der fandtes i 1975. Jeg skal ellers lige love for, at der et andet land i 2017, men de taler nÊppe svensk i FN:

Sverige havner langt foran oss pÄ kÄring av land som bidrar mest i verden. Sverige har blitt rangert som den nasjonen som gir det stÞrste bidraget til menneskeheten, ifÞlge «The Good Country Index». Sverige slÄr dermed 162 land, inkludert Norge som havner pÄ 13. plass. Vi mÄ ogsÄ se oss forbigÄtt av Danmark, som havner pÄ plass nummer to.

– Sverige mĂ„ vĂŠre lei av Ă„ komme topp i alle j*****a landindekser, men det er er bare et faktum, sier professor Simon Anholt til nettstedet The Local. Anholt jobber ved University of East Anglia i Storbritannia og har utarbeidet indeksen. Den rangerer landene innenfor fem kategorier, blant annet kultur, vitenskap og teknologi og fred og sikkerhet. Sverige knuser Norge pĂ„ «godhetskĂ„ring»

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

KĂžnshysteriet med nye pronominer og politiske korrekthed i anden potens er nu Ă„benbart ved at gĂ„ helt over gevind i Canada – ligesom vi har set i Sverige gennem flere Ă„r – endda med stĂžtte i en vanvittig lovgivning og i et sĂ„dant omfang, at det nu truer folks karrierer og anseelse, hvis de vover at modsige PK-“eliten” og de ekstreme kĂžnsfascister eller bare tillader sig at ytre deres egne meninger om dette vanvidscirkus offentligt, fx. i forbindelse med forelĂŠsninger og almene akademiske udvekslinger af standpunkter, hvor de stakkels og ofte ret uvidende “studerende” sĂ„ lĂžber en stor risiko for… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

OMG..!

Sverige nr. 1 i godhedskonkurrence og Danmark er nr. 2..!!!!

Jeg havde i det mindste hÄbet vi var nr. 132. Nu mÄ vi sgu se at vÄgne op..!

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Ja ÞdelÊg velfÊrdsstaten, impoter 300.000 analfabeter og deres familier til evig forsÞrgelse, sÄ stryger du til tops pÄ disse venstre ekstreme hitlister, var selv tilfreds med en placering under Saudi Rabarbien

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Det er altid befriende at hĂžre Mark Steyn.
Jeg tror bare ikke det er “Sir” Mick Jagger der er blevet hĂžjreorienteret pĂ„ sine gamle dage.
Det er sgu desvĂŠrre nok borgerskabet, der er blevet venstreorienteret.
SĂžrgerligt…

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
3 years ago

At vÊre nr. to pÄ godhedslisten, er prisen for diverse stramninger.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Nej det gĂžr islam ikke. SĂžrgeligt at jeg skal fryde mig over den tragedie, der ligger gemt bag, at antallet af nye medlemmer til skytteforeningerne er sĂ„ kraftig stigende, at der er lange ventelister for at komme til vĂ„beninstruktion. Klubberne kan slet ikke fĂžlge med. En ikke sĂ„ ringe andel af den tavse folkesump mĂ„ jo immervĂŠk vĂŠre blevet obsternasige over for den herskende multikulti ideologi, uden at ret mange andre end os der ser det, har forstĂ„et, hvad det er, vi ser…

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Margrethe

Alle de Är jeg var i hÊren trÊnede vi altid pÄ et opgÞr med muslimerne

sussebassa
sussebassa
3 years ago

..og det merkes i eget land..Sverige.. hvor all felles goder blir fÊrre, fattigpensjonÊrer flera, huslÞse svenske, lengre vÄrdkÞ for alvor sjukdommer mm..Alt.
De betaler prisen for “godhetsapostelen” LØfven..rakt ut, han skiter i egen befolkning sĂ„ lenge han er pĂ„ topp i dessa intern metinger..och kan sole seg i glansen der..(sikter nog pĂ„ en int posisjon) som han skal straffas for vid valet..Avsettes, och inn med Åkesson SD..som skal igjeninnfĂžre typ Folkhemmet..svensker fĂžrst i eget land. bla, kulturen och nasjonalfĂžlelsen tilbake..och for dom som inte tycker det..UT..DĂ„ er inte Sverige landet for dom.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

Tror desvÊre at Sverige fortsÊtter galskaben, og tager 4 nye Är med Röfvens muslim import, der er ingen kur mod Svenske sygen, Sverige mÄ gÄ konkurs og sÄ mÄ Svensken rejse sig og ta makten tilbage fra landsforÊderne

sussebassa
sussebassa
3 years ago

..Nei..det tror inte jag… FĂžlger noggrand med pĂ„ bĂ„de Pk media och altern – media/diskufora/blogger..sĂ„ Nei. StĂždet for SD Ăžker, og LĂžfvens minskar betraktelig…derfor. Dessuten ..hvem skulle LĂžfven samarbeida med..MP lĂ„ngt under perra pĂ„ siste mĂ„ling…Men det viktigaste M har nĂ„ sagt det er ok Ă„ samarbeidet med SD pĂ„ komm nivĂ„, sĂ„ dom nĂŠrmer seg.. hva flere M topper oa vil..et samarbeide med SD vil bli den beste lĂžsningen for Sverige. Ja, konkursen er nĂŠre, nĂ„ sjunker boligmarkedsprisene med hele 15% i Stockholm, och folk selger der med store tap..er redd Ăžk boblan er vid Ă„ verkeligen eksplodera.. DĂ„… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

7 klöveren har vel stadig den 8 Ärige aftale de lavede ved sidste valg, sÄ er vel 100% sikker at de fÄr 4 nye Är, mÄske bare med 80% opslutning, mere end 50% til SD og mÄske M, lyder ikke sandsynlig

sussebassa
sussebassa
3 years ago

7klÞveren er ogsÄ under forandring i oppslutning..DÄ og NÄ..sÄ hva vi ender opp med vil kun valet vise, som det endelige resultatet.
Men den viktigste endringen sÄlangt er at M har fÄtt en ny dyktig leder..som ogsÄ mÄlinger vises og allerede nÄ er KD, MP under sperran i mÄlinger..sÄlangt..kanskje C.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

Det er bare fint hvis du fÄr ret, men ser man pÄ andre Diktatorer med 87% opslutning, f.eks Assad, Hussien, Gadaffi og Kom jung un, sÄ er det jo ikke folk som giver op uden modstand, en af fordelene ved at vÊre Diktator

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  sussebassa

NĂ„r jeg kommer sent hjem om natten, har jeg ogsĂ„ lagt mĂŠrke til, at flere danskere lusker rundt og roder i skraldespande efter flasker. Den slags gĂžr mig for alvor vred. Ingen dansk skal nedvĂŠrdiges til sĂ„dan et liv. Romaer og lignende er jeg ligeglad med. Men danskere…

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Margrethe

..Same her ogsÄ, men jag har mera faste som jag gjer tomflasker, mat og lignende ..och nogon kroner..hellere svensker enn tiggere/mafiaen.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Islam, og Koranen kan ikke refomeres da det er guds ord, guds ord som Muuuuuhammeds tilbedere senere kopierede fra JÞdiske og Kristne religiÞse skrifter, sÞ det var ikke bare geder muslimerne stjal dengang, de stjal dengang og de stjÊler idag, 1400 Är med fÊtter og kusine fester har gjort at muslimerne ikke har gennemgÄet en Evolution som andre mennesker og dyr, men de er blevet det eneste bevis pÄ en De-evulotion her pÄ jorden

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Erdogan: “Der findes kun Ă©t islam.”, og tilhĂŠngerne er muhamedanere.

islam har indbygget reformationsresistens, for vil man blot ĂŠndre Ă©t kom(m)a i koranen, kvalificerer man sig pr automatik, til at blive gjort 35 cm underhĂžj ved kniv. ?

En muhamedaner er – og bliver – en muhamedaner, og kan derfor ikke integreres i noget samfund.

islam er ikke “bare” invasiv, skadelig og totalitĂŠr, med samtidig ogsĂ„ en forbrydelse mod menneskeheden! ☠

– – –

OT

Ordet “multikulturel” er et paradoks. Fordi nĂ„r kultur er/betyder ensretning, giver begrebet “flerensretning” jo ingen fornuftig mening!

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Citat: “Sverige har blitt rangert som den nasjonen som gir det stĂžrste bidraget til menneskeheten”. Set her fra Danmark synes udsagnet at vĂŠre helt rigtigt, selv om der rigtigere burde have stĂ„et: “..det stĂžrste bidraget till muslimsk menneskeheten”. De almindelige svenskere mĂ„ sgu da klare sig selv, og det mangler da ogsĂ„ bare andet! Men nu skal Sverige ikke prale for meget. For ligesom fĂžrhen i fodbold – sĂ„ er det sket at vi har slĂ„et dem. For ogsĂ„ pĂ„ godhedens omrĂ„der haster bĂ„de Norge og Danmark godt efter, sĂ„ vil skal nok komme med helt i front. Vi har… Read more »