16
nov
Seneste opdatering: 16/11-17 kl. 1525
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Berlins Senat kalder dem “flygtninge”, selvom vi har UNHCR’s ord for, at syv ud af ti ikke opfylder konventionens kriterier. “Typisch Deutsch” – Mit dieser Plakatkampagne gibt der Senat GeflĂĽchteten eine Stimme

Jalving: “Lyserøde mænd uden beskyttertrang”

“De fattige, underklassen, de er dømt til København og kaos”

Jeg har vel aldrig været tættere pĂĄ ikke at stemme, end ved dette valg. Hvis jeg gider gĂĄ de 500 meter og 6 minutter, der er hen til afstemningsstedet, vil det være for at stemme pĂĄ DF’eren Finn Rudaizky, der afslørede den røde, kommunale slendrian omkring terroristen Omar Hussein, og mĂĄtte træde ud af Borgerrepræsentationnen for det. Selv uden politikerne er valget noget af en farce, nĂĄr ikke blot 300.000 udlændinge kan stemme, men ogsĂĄ stille op. Enhedslistens kampagne er pĂĄ arabisk, de fĂĄr 26.5 procent af stemmerne pĂĄ Nørrebro. Tager de pis pĂĄ mig? Hvad kan mit kryds stille op imod det?

Mobilbilledet af ungmøen nedenfor, tog jeg fordi jeg ville undersøge, om nu også mindreårige kan stille op. (Hun er en 22-årig studerende, viste det sig.) Som alle ved, er jeg modstander af for mange unge og kvinder i politik, de kan såmænd lave skader nok, når de er 55. (Se Sverige)

Når jeg tænker på København, tænker jeg på en løs forsamling af mennesker for hvem det vigtigste er at have det sjovt og passe ind i hver sin subkultur uden den fjerneste anelse af, hvad der risikerer at ramme dem alle. Jeg tænker på umyndige og barnlige sjæle. Jeg tænker på voksne børn, der leger med deres mobiltelefoner og har travlt med deres private karrierer. Jeg tænker på mænd uden beskyttertrang, på kvinder uden moderinstinkt, på borgere uden borgerånd, på danskere uden fædreland, og når man først ser sådan på hovedstaden, så forstår man bedre, hvorfor det store glade flertal lader tingene gå deres slagne gang.

Lige nu strømmer tilflytterne til byen. Det vil naturligvis vende. Først flytter de rige, senere vil middelklassen rykke ud, og til sidst vil selv de rødgrønne bønfalde samfundet om evakuering.

De fattige derimod, underklassen, de er dømt til København og kaos, og det er her, deres erklærede venner, Enhedslisten, Alternativet, SF og Socialdemokratiet, svigter dem mest. Først er det underklassen, der får halal, islam, militser, det religiøse politi og moskeerne, se hvilken mangfoldighed. Siden er det alle andre. Først var der bandekrig; siden blev der borgerkrig. Mikael Jalving, Kommunalvalgets 50 nuancer af pink

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Typisk tysk? Tyskerne er over de sidste 5 ĂĄr blevet mere indadvendte og lukkede.
– PĂĄ bilferien i 2013 væltede det ind pĂĄ bagsædet med blaffere, men det gør det ikke mere.
– Ruslands-tyskerne føler sig ogsĂĄ mere fremmedgjorte, selvom de alle arbejder, taler godt tysk.
Politikkerne leger virkelig med ilden!

achantus
achantus
3 years ago

Om det der er typisk tysk, hva er da typisk fransk eller typisk nederlandsk?

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Stem Nye Borgerlige ved de næste kommunal- og folketingsvalg, eller bliv svensk! ?

danevillain
danevillain
3 years ago

Som mand er jeg født med en beskyttertrang, trang til beskytte først og fremmest mine nærmeste, dernæst den fjernere beslægtede kreds og i sidste ende nationen.
Men man kan ikke nære beskyttertrang over for sin fjende. Vi er et splittet folk, sørgeligt nok, og jeg tvivler pĂĄ, Jalving oprigtigt talt nærer beskyttertrang over for “ungmøen”.

achantus
achantus
3 years ago
Reply to  danevillain

Ungmø? Jeg synes det ser mer ut som en “hen” enn en mø.