18
nov
Seneste opdatering: 19/11-17 kl. 1041
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

lĂžrdag eftermiddag. Klik f. helskĂŠrm

“Skab en muslimsk stat pĂ„ fransk territorium”

“For at undgĂ„ borgerkrig. Vi kan ikke omvende sharia-muslimer”

Et formentlig meget realitisk forslag, og samtidigt ‘multikulturieologiens’ endelige falliterklĂŠring. Personligt er jeg ikke i tvivl om, at anstĂŠndigheden er i fĂŠrd med at sende os alle i krig. Dens teoretikere ‘glemte’ at regne islam ind i modellen, og nu er det lovlig sent at regne om. Dette vil blive en realitet i Sverige, Belgien, Holland, England, Tyskland og endnu flere europĂŠiske lande i lĂžbet af tyve Ă„rs tid. NĂ„r nogen i fremtiden siger ‘Europa,’ mener de ‘Østeuropa.’

Velmenende mennesker laver historiens stĂžrste ulykker, skriver Henrik Dahl i dag. Ingen kan misunde de europĂŠere, der bliver fĂždt nu, at have haft sĂ„ velmenende og tanketomme forĂŠldre. Fremtiden vil handle om at undgĂ„ en altomfattende religionskrig pĂ„ europĂŠisk grund anlagt af de gode viljer. TrediveĂ„rskrigen er pĂ„ vej tilbage. Europas ‘progressive’ sender os alle 400 Ă„r tilbage i tiden, og endnu har europĂŠerne knapt nok reageret. Professor Christian de Moliner:

Professor Christian de Moliner claims that a second society has formed in France, which he described as: “A branch that wants to settle their lives on religious values and is fundamentally opposed to the liberal consensus on which our country was founded.

“We can never convert the 30% of Muslims who demand the introduction of sharia law to the merits of our democracy and secularism.

“We are now allowing segregation to take place that does not say its name. Rather than veil the face or adopt unimaginable measures in democracy (remigration, forced evictions of the most radical), why not establish a dual system of law in France?”

De Moliner writes that Emmanuel Macron winning the Presidential election will not make the problems disappear, it will only kick the can down the road.

“We will never be able to eradicate the radical Islamism,” he says, adding: “While we are not yet at open war, the faithful of the Prophet are already regrouping in areas sometimes governed by special rules.” FRENCH ACADEMIC: CREATE A MUSLIM STATE WITHIN FRANCE TO AVOID CIVIL WAR (Pour Ă©viter la guerre civile, divisons la France.)

Helt aktuelt: France: Muslims enter convent, pray in Arabic during Vespers, tell nuns to convert to Islam or face hell

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Christianshavns Kanal « Snaphanen.dklĂžrdag eftermiddag. Klik f. helskĂŠrm “Skab en muslimsk stat pĂ„ fransk territorium” “For at undgĂ„ borgerkrig. Vi kan ikke omvende sharia-muslimer” Et formentlig …se mere.. […]

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
3 years ago

Allerede i midt90erne sad vi nogle stykker, og mente at en del af Danmark skulle blive muslimsk, sÄ vi andre kunne vÊre fri for dem. Tror vi endte pÄ LollandFalster.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

IDIOTI! ?

I en muhamedansk stat indenfor det nuvĂŠrende Frankrig, vil muhamedanerne jo omformere sig som grĂŠshopper, og oversvĂžmme omkringliggende frodige agre… ?

Lenn
Lenn
3 years ago

De mÄ godt fÄ SjÊlland, og sÄ skal Jylland vÊre en selvstÊndig stat med masser af grÊnsekontrol, og selv gammel-kÞbenhavnere skal ansÞge om visum for at komme pÄ kortvarigt ophold derovre. Alle muzzies i Jylland skal selvfÞlgelig sendes til KÞbenhavn!
For nej uha! Vi mĂ„ jo endelig ikke sende de smĂ„ stakler (bevĂŠbnet med macheter, maskinpistoler, dolke osv osv!) hjem til deres egne lande, hvor de passer ind. Kaliffens planer om at udvide voldsorgiet til de hvide homser og madorgaster skulle jo nĂždigt slĂ„ fejl….

Talibananas
Talibananas
3 years ago

Det lĂ€r inte funka, om det mot förmodan blir verklighet. Muslimerna krigar Ă€ven inbördes, och det skulle uppstĂ„ “flyktingar” frĂ„n enklaven till den egentliga, omgivande staten. Även om det inte skulle “fly” nĂ„gra ut ur enklaven sĂ„ skulle muslimsk expansionism snabbt visa sig. Eftergiftspolitik Ă€r inte en hĂ„llbar politik. Det ses bara – och rĂ€tteligen – som ett svaghetstecken för muslimerna att exploatera ytterligare.

Steinadler...
3 years ago

Professor Christian de Moliner claims that a second society has formed in France, which he described as: “A branch that wants to settle their lives on religious values and is fundamentally opposed to the liberal consensus on which our country was founded. “What we have is the counter-reaction of old Europe, we have the laws against, limiting religious freedom, in Switzerland against the minarets, in France against the burka, the attempted law in Germany against circumcision, the attempted law in Holland and in Poland against halal or kosher meat. So this is the reaction of old Europe against this new… Read more »

É±Ă˜ŃĂ±Îčηg$Ê‡Ă°Ń ©ℹ
Reply to  Steinadler...

DĂ„ bör dom inte heller bli förvĂ„nade nĂ€r dom Ă„ker ut pĂ„ röven för 360:e gĂ„ngen i historien. Sedan kan dom sitta dĂ€r alla 20 eller 30 miljonerna i den lilla sandhögen vid medelhavet och grĂ„ta krokodiltĂ„rar tills deras “messias” Ă„tervĂ€nder. Givetvis utan kĂ€rnvapen. Annars kommer dom bara hĂ€mnas med sin Samson Option.

great white
great white
3 years ago

Dit link gÞr ikke trediveÄrskrigen Êre. Et orgie af mord pÄ civilbefolkningnen, tortur, sygdomsepedimier, hungersnÞd og andre nederdrÊgtigheder, der i sidste ende lod den tyske befolkning se sig reduceret til halvdelen (visse omrÄder helt ned til en fjerdedel). De uintegrerbare kommer helt til at fÞle sig hjemme.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  great white

Det lyder nĂŠsten som en beskrivelse af Sverige, efter 10 Ă„r med muslimsk indvandring

Michael
Michael
3 years ago

I MalmÞ har muslimerne taget et gammelt vÄben i brug:

NĂ€r den 60-Ă„rige mannen skulle avvisas frĂ„n ett hotell i centrala Malmö plockade han fram ett exemplar av Koranen – och utdelade ett slag med den heliga skriften i ansiktet pĂ„ en receptionist.

https://www.sydsvenskan.se/2017-11-18/atal-rasande-man-slog-koranen-i-huvudet-pa-hotellreceptionist

Sjovt nok bringer samme avis denne helt vildt overraskende nyhed pÄ samme dag:

Allra minst trygga kÀnner sig invÄnarna i polisomrÄde Södra Malmö, dÀr exempelvis Nydala, LindÀngen och RosengÄrd ingÄr. DÀr uppger 48 procent att de upplever otrygghet vid utevistelse sent pÄ kvÀllen i det egna bostadsomrÄdet.

https://www.sydsvenskan.se/2017-11-18/manga-forortsbor-radda-for-att-vistas-utomhus

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

PÄ nationalt plan er det svÊrt at finde plads her i Danmark til et samlet muslim-omrÄde.
NÊnner vi at ofre Bornholm pÄ sagen?

Var det ikke mere nÊrliggende at se skandinavisk pÄ forslaget, og bruge hele Sverige til de nordiske muslimer?
Sverige er i forvejen blevet muslimsk.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Det var bedre at sende dem til mÄnen, der er der ikke noget de kan ÞdelÊgge

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
3 years ago

Hvad har mÄnen da gjort for at fortjene sÄ ussel en behandling?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

..Nei, ikke hele Sverige..vi sender alle muslimer til resten av Sverige, sÄ kan SkÄne igjen forbli dansk..och muslimfritt.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  sussebassa

Ja, lad os benytte lejligheden og annektere de gamle danske omrÄder, og bygge en mur lidt nord for, og langs med, den 58. breddegrad.:-)

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

..presis mine tanker ogsĂ„…benytte leiligheten..skĂ„ninger er jo egentlig mere dansk enn svensk..hus/kultur stilen ogsĂ„, mange ifra 1700 tallet…alle vĂ„re vakre bindingsverkshus..som Ă„ bo i middelalderen for meg..men helst uten muslimer.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

NordĂžstgrĂžnland – ingen andre de kan genere, overfalde og voldtage lige bortset fra isbjĂžrne, hvalrosser og sĂŠler og et par sjĂŠldne Sirius slĂŠdehundepatruljer med skarpladte rifler ?, rigtigt dejligt koldt og bedst af alt – midnatssol i sommermĂ„nederne, sĂ„, nĂ„r ramadanen falder pĂ„ den Ă„rstid, lĂžser problemet sig helt af sig selv ?

SĂžren Andersen
SĂžren Andersen
3 years ago

SĂ„dan! – nu rykker det?

Triturus cristatus
Triturus cristatus
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Det finnes en liten Ăžy som heter Anholt…..kanskje den kunne passe? 😉

torstein
torstein
3 years ago

Muslimske miniputtstater har vi jo allerede fĂ„tt i Scandinavia, inntil videre heter de vel kun ” vĂ„re islamske omrĂ„der” av den muslimske innvandrerbefolkningen, fĂžr de oppretter egne selvstyrte enklaver, dog fremdeles vegeterende og betalt av landenes dhimmi befolkning – i likestillingens demokratiske navn?