22
nov
Seneste opdatering: 23/11-17 kl. 1038
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er lidt langhÄret, men det forklarer hvorfor samtlige Sveriges kommuner vil gÄ med et underskud inden 2025, der svarer til en skatteforhÞjelse pÄ to-fem procent.(ForsÞrgelsen af 2015-migranterne gÄr fra staten over pÄ kommunerne.) Man kan sige, det er de nÊste ti Ärs politiske slagsmÄl, vi ser i grafer her. Har svensken hidtil vÊret politisk trÊg, vil hen med garanti vÄgne op nÄr kommunerne rammer kistebunden. NationalÞkonomen Jensevik forklarer det ogsÄ i denne artikel.

I videon finns ocksĂ„ en prognos för hur fort alternativkostnaderna i vĂ„ra 290 kommuner vĂ€xer. Prognosen sĂ€ger att 2025 har samtliga kommuner överkostnader inom social omsorg motsvarande mer Ă€n en skatteförĂ€ndring pĂ„ tvĂ„ procent. Det kommer dĂ„ att finnas mĂ„nga ”Flen” med mycket stora indikerade skatteförĂ€ndringar. DĂ„ pratar vi om ett helt annat Sverige Ă€n nu. Ett Sverige som fĂ„ idag har fantasi att förestĂ€lla sig. HANS JENSEVIK: URSPRUNGSBEFOLKNINGENS VÄLFÄRD ÄR INVANDRINGENS ALTERNATIVKOSTNAD

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Jamen de tjener jo da penge pÄ muhamedanerne, gÞr de ikke? ?

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Apropos Zimbabwe. Jeg sidder og kigger pÄ et atlas fra 1993, hvor befolkningen var pÄ 9.369.000 personer. I 2016 er den vokset til 16.152.362 personer. Er der noget at sige til, at det hele gÄr grassat med den enorme befolkningstilvÊkst???

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Meanwhile in Sweden – her er man udelukkende optaget af sager af alleryderste vigtighed … , alt imens det engang sĂ„ fredelige, sikre, harmoniske, homogene og velfungerende svenske samfund “stĂžt og roligt (lugnt)” er pĂ„ vej til at gĂ„ i oplĂžsning lige uden for kirkedĂžren ;-( https://www.sydsvenskan.se/2017-11-22/hard-strid-vantas-om-ny-kyrkohandbok Sverige22 november 2017 06:00 HĂ„rd strid vĂ€ntas om ny kyrkohandbok Svenska kyrkan kan stĂ„ inför sin tuffaste strid pĂ„ lĂ€nge nĂ€r beslut ska tas om en ny kyrkohandbok. Kritiken mot förslaget har frĂ„n flera hĂ„ll varit förödande och det talas pĂ„ flera hĂ„ll om splittring av Svenska kyrkan. FrĂ„gan om Gud Ă€r en… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

I Sverige er alle deres tv-vĂŠrter homoer og meetooer!! Det er et sindssygt land ledet af sindssyge mennesker!!

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

..og fellesnevneren er PK, som gjelder i alle land.

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Jeg ser ingen fremtid for Europa!!. Storbyerne og de mellemstore byer er allerede blevet sĂ„ multikulturelle, at det er for sent at vende udviklingen. De globale homoseksuelle Ăžkofeminister i storbyerne og Bruxelles har sejret ad helvede til (Alternativet, Enhedslisten og Radikale – vĂŠlgersegmentet)!! De homogene etniske samfund er historie. Muslimerne mĂ„ sidde og gnide sig i hĂŠnderne over deres succesrige kolonialisering af Europa !!. Jeg er glad for, at jeg nu er sĂ„ gammel, at jeg heldigvis ikke kommer til at opleve the “Tipping point”, hvor muslimerne kommer i flertal.