22
nov
Seneste opdatering: 23/11-17 kl. 1038
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er lidt langhåret, men det forklarer hvorfor samtlige Sveriges kommuner vil gå med et underskud inden 2025, der svarer til en skatteforhøjelse på to-fem procent.(Forsørgelsen af 2015-migranterne går fra staten over på kommunerne.) Man kan sige, det er de næste ti års politiske slagsmål, vi ser i grafer her. Har svensken hidtil været politisk træg, vil hen med garanti vågne op når kommunerne rammer kistebunden. Nationaløkonomen Jensevik forklarer det også i denne artikel.

I videon finns också en prognos för hur fort alternativkostnaderna i våra 290 kommuner växer. Prognosen säger att 2025 har samtliga kommuner överkostnader inom social omsorg motsvarande mer än en skatteförändring på två procent. Det kommer då att finnas många ”Flen” med mycket stora indikerade skatteförändringar. Då pratar vi om ett helt annat Sverige än nu. Ett Sverige som få idag har fantasi att föreställa sig. HANS JENSEVIK: URSPRUNGSBEFOLKNINGENS VÄLFÄRD ÄR INVANDRINGENS ALTERNATIVKOSTNAD


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Anders BosussebassaNiels Henriksenferd ed sa Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anders Bo
Guest
Anders Bo

Jamen de tjener jo da penge på muhamedanerne, gør de ikke? ?

ferd ed sa
Guest
ferd ed sa

Apropos Zimbabwe. Jeg sidder og kigger på et atlas fra 1993, hvor befolkningen var på 9.369.000 personer. I 2016 er den vokset til 16.152.362 personer. Er der noget at sige til, at det hele går grassat med den enorme befolkningstilvækst???

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Meanwhile in Sweden – her er man udelukkende optaget af sager af alleryderste vigtighed … , alt imens det engang så fredelige, sikre, harmoniske, homogene og velfungerende svenske samfund “støt og roligt (lugnt)” er på vej til at gå i opløsning lige uden for kirkedøren ;-( https://www.sydsvenskan.se/2017-11-22/hard-strid-vantas-om-ny-kyrkohandbok Sverige22 november 2017 06:00 Hård strid väntas om ny kyrkohandbok Svenska kyrkan kan stå inför sin tuffaste strid på länge när beslut ska tas om en ny kyrkohandbok. Kritiken mot förslaget har från flera håll varit förödande och det talas på flera håll om splittring av Svenska kyrkan. Frågan om Gud är en… Read more »

ferd ed sa
Guest
ferd ed sa

I Sverige er alle deres tv-værter homoer og meetooer!! Det er et sindssygt land ledet af sindssyge mennesker!!

sussebassa
Guest
sussebassa

..og fellesnevneren er PK, som gjelder i alle land.

ferd ed sa
Guest
ferd ed sa

Jeg ser ingen fremtid for Europa!!. Storbyerne og de mellemstore byer er allerede blevet så multikulturelle, at det er for sent at vende udviklingen. De globale homoseksuelle økofeminister i storbyerne og Bruxelles har sejret ad helvede til (Alternativet, Enhedslisten og Radikale – vælgersegmentet)!! De homogene etniske samfund er historie. Muslimerne må sidde og gnide sig i hænderne over deres succesrige kolonialisering af Europa !!. Jeg er glad for, at jeg nu er så gammel, at jeg heldigvis ikke kommer til at opleve the “Tipping point”, hvor muslimerne kommer i flertal.