23
nov
Seneste opdatering: 24/11-17 kl. 2153
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Glem alt om kvoter! Vi havde ret, da vi ikke ville modtage dem”

A new video posted on Twitter by Poland’s Ministry of the Interior shows exactly why the country was right to refuse migrants. The video is partly about how mass migration has made Western Europe an unsafe place.Poland’s minister of the interior Mariusz BƂaszczak also attacks Western Europe’s political correctness and multiculturalism in the video. Poland destroys EU migration policy and concludes: We were right to refuse migrants!, Polish Government Releases Video Blasting EU’s Record on Migrant Crisis and Terrorism  – Tekstet pĂ„ engelsk. (Se ogsĂ„ Western europeans flee from islam and set up colonies in Hungary).

Islam er ingen skyld- og syndskultur

I anden forstand, end at “det er de andres skyld.” Tyrkiet fĂžler ingen skyld over at have myrdet en million kristne armeniere, hvor Tyskland har pisket sig selv i snart fire generationer over nazitiden. En muslimsk morder nĂŠgter som hovedregel hĂ„rdnakket sin skyld i retten trods video og DNA bevis. Kan vi sameksistere med den slags mennesker?

Politikerne har bestemt, vi skal, og det koster daglige ofre. I dag blev en dreng gruppevoldtaget i Uppsala. Der er over 400 voldtÊgter pÄ mÊnd i Sverige om Äret, og sjovt nok lader de til at vÊre endnu mere tabuiserede end 7000 voldtÊgter pÄ kvinder. Politik handler nemlig ogsÄ om at undslippe skyld, for matriarkatet er magteslÞst overfor sine importerede beboere. De er ved at gribe magten, og de vil lykkes. Som alle revolutioner, er de begyndt pÄ gaden. Per Brinkemo skriver pÄ Timbro Den nya tidens brottslingar erkÀnner ingen skuld:

De har inte kommit snett. De har inget missbruk. De delar helt enkelt inte vÄra normer, och de har absolut ingen lojalitet eller ens vilja till lojalitet gentemot samhÀllet. En dom till fÀngelse Àr ingen skam, den Àr ett besvÀr, nÄgot obekvÀmt, nÄgot att undvika för att det Àr opraktiskt och lÄngtrÄkigt att sitta inne.

Lojaliteten Àr dÀremot oerhört stark nÀr det gÀller gÀnget, kompisarna, familjen, klanen, kvarteret; och den Àr dubbelriktad. Vi kan inte alltid involvera deras familjer nÀr vi vill behandla dem för kriminalitet; för familjerna kan tycka att grabben Àr bra, han drar hem pengar. Den ofta oreserverade kÀrleken till mamman och respekten för pappan motsvaras inte sÀllan av en fullstÀndig, och i bÀsta fall blind, lojalitet tillbaka.

NÀr bÄde sedvanerÀtten och rÀttsstatens principer sÀtts ur spel finns det smÄ möjligheter att hÄlla unga testosteronstinna unga mÀn, ofta uppfostrade i hÄrda miljöer, i schack.

Dessa unga som har levt med konkurrerande rÀttssystem, har nu avsagt sig bÄda de juridiska systemen och löper amok. Antingen som kriminella eller som radikaliserade.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Hvem havde dog for 30 Är siden troet, at Østeuropa skulle frelse Vesten? ?

Nu er jo selv superfĂžderationisten Morten Helveg Petersen (RV) begyndt at bruge udtrykket “migrationskrisen”. SĂ„ mangler han – og en for STOR del andre forrĂŠderiske TÅBER – “bare” at indse, at hvis der ikke bliver dĂŠmmet op for den store muhamedanske folkevandringstsunami NU, vil den de nĂŠste hundrede Ă„r skylde ALTØDELÆGGENDE ind over Vesteuropa, og ĂŠndre ALT for ALTID! ?

Og kun de heldige/privilegerede vil kunne redde sig Þst pÄ.

Lenn
Lenn
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Der bliver da ingen redningsstation, mĂ„ske undtagen i Sibirien, for den muhammedanske forbandelse vĂŠlter ind over hele verden, tjek bare pamelageller og jihadwatch og lĂŠs om fx syge Trudeau i Canada, som nu vil gĂžre noget sĂŠrligt for tilbagevendende jihadister (=barne og kvindemordere!). Vi gĂ„r imod sĂ„ meget ragnarok, at ingen af os nok fatter det, og EU skal nok fĂ„ held af at knĂŠgte de balstyriske lande, som nĂŠgter at tage mohammeds lejesvende ind. Imens bliver der flere og flere af dem pĂ„ gaderne her i Kbh., og jeg kender nu flere indvandrere personligt, og mange har slet ikke… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Lenn

Ved at se pĂ„ historien fattes det. Sidst muhamedanerne gĂŠstede den iberiske halvĂž tog det 750 Ă„r – TREKVART ÅRTUSINDE – at fĂ„ dem smidt ud.

Det vil ikke lykkedes – hverken Frau MĂŠrklig eller eUHA – at knĂŠgte Østeuropa. Østrig og andre nationer vil slutte op om dem.

Hvem havde dog for 30 Är siden troet, at det blev Østeuropa der skulle frelse Vesten? ?

kenneth hovestĂžl
kenneth hovestĂžl
3 years ago

Bravo, bravo;
– “Der er over 400 voldtĂŠgter pĂ„ mĂŠnd i Sverige om Ă„ret, og sjovt nok lader de til at vĂŠre endnu mere tabuiserede end 7000 voldtĂŠgter pĂ„ kvinder. Politik handler nemlig ogsĂ„ om at undslippe skyld, for matriarkatet er magteslĂžst overfor sine importerede beboere.”
Applaus!

Og er er mitt klassik bidrag til dagens artikkel ;
https://youtu.be/p5jL6Ma9tvk