14
dec
Seneste opdatering: 15/12-17 kl. 0311
49 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den drÊbte pÄ Enskede Gymnasium i gÄr er den unge mand Mahmoud Alizade, der ikke lever lÊngere takket vÊre omstÊndighederne. Stefan Löfvens omstÊndigheder. Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt og Göran Perssons omstÊndigheder.

Mange unge mennesker lever ikke lĂŠngere i Sverige, trods det at gymnasiet er Möjligheternas skola. De  lever mange Ă„rtier kortere, end de havde regnet med. 10 procent af skolens elever er svenske,  halvdelen af skolen elever opgives at vĂŠre, hvad de eufemistisk kalder nyanlĂ€nda: UdlĂŠnding myrder udlĂŠnding i Sverige. Det sker stort set hver dag. “Arma, jĂ€vla Sverige,” skriver en svensker.

Morderen, er det interessant? Endnu en voldelig udlĂŠnding, der ikke ‘tror pĂ„ dialog.’ Gudskelov “tyder pĂ„ inget pĂ„ frĂ€mlingsfientliga motiv” ifĂžlge de stadig mere rystede, svenske journalister.

Nu stĂ„r den pĂ„ krisehjĂŠlp, psykologer og fakkeloptog, Sverige kan klicheerne i sĂžvne. Kun de sĂŠrligt enfoldige, kan tage det alvorligt, der er sĂ„ mange, vi har set dĂž i Sverige i 30 Ă„r, og deres pĂ„rĂžrende er helt alene om tabet. Kollektivet og politikken vil ikke vide af dem, overhovedet ikke, hvis de er svenske. ‘Hvilken skam, de er dĂžde, lad os glemme dem i en fart’ nĂ„r vi har vĂŠret tilpas oprĂžrte.

NĂ„r sĂ„dan noget sker, spreder ‘krigens tĂ„ge’ sig fĂžrst efter et dĂžgns tid, men man kan ikke skjule noget i internetalderen, hvilket det svenske etablissement knapt har opdaget. De tror, de endnu sidder med kontrolpinden til opinionen.

Et drab pÄ en svensk skole er ikke ganske sjÊldendt forekommende. Mest berygtet er vel skuddrabet pÄ Bromma Gymnasium allerede i 2001. Det vÊkker dog stadig opsigt. Om ti Är gÞr det ikke, og alle svenske skoler vil have videoovervÄgning og metaldetektorer. LÊrerne vil vÊre bevÊbnede, hvis de selv kunne bestemme. Statens kontroltab vil vÊre totalt, og svenske vÊlgere synes indtil videre at ville afvente det stille og roligt behÞrigt beroliget af Valium-pressen.

Sveriges forfald – og det gĂ„r virkelig stĂŠrkt nu, det er en accelererende bevĂŠgelse – foregĂ„r i ALLE sektorer. Jeg tillod mig at skrive om det fra Ă„r 2000, og jeg blev svinet til. Ikke at det gjorde noget sĂŠrligt. Det blev hurtigt trivielt. Stikker man snuden frem, fĂ„r man tĂŠsk, det kan ikke vĂŠre anderledes. Folk der vil elskes eller gĂžre karriere, skal holde sig vĂŠk, og det har de ogsĂ„ i vidt omfang gjort. MedlĂžberne er de fleste.

Mest notorisk var vel Martin Krasnik og Michael Wivel, der for ikke sĂ„ mange Ă„r siden skrev, at jeg var en af landet vĂŠrste “hĂžjreekstremister og antisemitter.” Det morede mine gamle jĂždiske venner en hel del. Nogle har jeg haft siden 1958, da jeg kom i fĂžrste klasse. De to retter sig ind, men ikke tids nok til at ĂŠndre noget. De fĂžlger strĂžmmen, de skaber den ikke. Det er en illusion, de selv dyrker.

Det er af samme grund, SĂžren Villemoes med den rĂžde baggrund i lydfilerene nedenfor, ikke er sĂŠrlig intereressant som andet end et barometer pĂ„, hvor etablissementet befinder sig. Men det vil ogsĂ„ interessere nogle. Fingeren op i luften, der har vi det respektable borgerskab i lydfilerne lige nedenfor. Med i ‘gamet’, men ikke for meget. “Man tager sit parti.” siger Frederik Paludan-MĂŒller i 1842. Det gĂžr man stadig.

Den eneste undskyldning de kan fÞre i marken er, at de ikke anede, hvad de talte om, men det er vel mindre godt for en journalist, som tjener sin lÞn pÄ at formidle viden. Offentligheden er fuld af Êvl og stÞj, man skal lede efter perlerne. Det er ligesom, nÄr man fanger kantareller, det meste er mos og blade. De to er langt fra dumme, de gennemgik bare en uhÊderlig periode. Som en Uffe Østergaard forestiller jeg mig.

Jeg fĂ„r ingen undskyldninger fra dem, der svinede mig til, men det betyder intet, det er ikke min ambition. Jeg er mere lidt stolt af det, for jeg ved fra Sverige, at ‘the first line of defence’ imod sĂ„danne som mig, er nedtystning. Man ved, man har ramt et Ăžmt punkt, nĂ„r MSM argumenterer imod en med let beviselige lĂžgne.

Jeg har ikke mistet alverden: Et enkelt Êgteskab og nogle venner, jeg ikke har savnet et sekund. Jeg har fÄet sÄ meget mere i stedet, ved at vove pelsen.

Jeg havde ret, og det kan nok vÊre at den mere intelligente del af Danmark og Sverige har travlt med at rette deres meninger til, men det er for sent. I Sverige hedder de nyfrelste skribenter Dahlberg, Marteus, Westerholm og lignende.  Bedre end ingenting, men ikke sÊrlig meget, deres selvpositionering kan ikke aftvinge mig megen interesse. De kunne have sparet deres land for meget, men de valgte at tie og synge med pÄ politikernes liturgi, fordi alt andet var for risikabelt.

Sverige er i et fald fra en meget hÞj bygning, og det kan ikke standses i farten. Slet ikke af de folk, der p.t. svinger taktstokken. Jeg havde meget velskrivende, svenske venner i Är 2000, som sÄ det samme som jeg, men ikke kunne publiceres noget sted. Det gik via dem op for mig, at Sverige var et teaterdemokrati. Jan Milld publicerede mig fÞrste gang i 2001. I Danmark var det et mindre problem at skrive i aviserne.

Jeg ville selvsagt Þnske, jeg ikke havde haft ret i Är 2000, men det havde jeg. Min egen konklusion pÄ det hele er, at man ikke kan skÄne nogen for noget. BÞger, kronikker og en fri debat, som Sverige ikke har haft, betyder ikke sÄ voldsomt meget. Vi er som bÞrn, vi skal falde, slÄ os og brÊnde os, og afmÊgtigheden var den dominerende fÞlelse, hos os der ville beskrive den svÊre virkelighed, som fejghed og passivitet havde kastet os ud i.

De fleste af vores problemer er selvskabte, og demokratiet fungerer elendigt, fordi vĂŠlgerne ikke er informerede. Mange af politikerne er knapt nok. En amerikansk islam-kender og jĂžde sagde til en norsk ven af mig: “Europa vĂ„gner fĂžrst, nĂ„r 100 000 er dĂžde.” Jeg er efterhĂ„nden overbevist om, at han fĂ„r ret. Morituri te Salutant!

Mit Þnske er ukompliceret: At danske politikere stopper, inden ogsÄ Danmark er uigenkaldeligt Þdelagt. Til den ende ville jeg i Är 2000 bruge det svenske eksempel, og det eksempel blev bedre end jeg havde forestillet mig i min vildeste fantasi.

I dag er situationen desvĂŠrre, at hvis Sverige kan reddes, er det kun efter voldsomme tragedier. Jeg fĂžler bare lede, sorg og trĂŠthed ved det, der skal ske i de kommende Ă„rtier.

Jeg kan stadig se mig selv i spejlet, mens dĂždsofrene hober sig op. Alt andet – bortset fra Danmarks skĂŠbne – er mig underordnet.

***********

(Fra min Facebook, jeg er ude af kontoret i dag og mĂ„ benytte mig af lidt stordrift. The Fog of War har jeg lĂ„nt fra Robert McNamara, John F. Kennedys hĂžjt begavede forsvarsminister, som “68’erne” pĂ„ tidspunktet var for uvidende, til at forstĂ„.

De havde til dels ret om Vietnam, men af de forkerte grunde. SÄdan er det, under The Fog of War, isÊr dengang uden internet. Nettet var nogle spredte korrespondenter, men sÄdan er det stadig: Det meste af, hvad der foregÄr, er skjult for os. Alligevel har vi mange meninger om det. Jo mere uvidende vi er, desto flere synes vi at have. At famle i blinde er betragterens vilkÄr. Instinktet og erfaringen bliver afgÞrende for den enkelte, men ikke ret meget for de politiske beslutningstagere.

McNamara’s grundvilkĂ„r var krig, men han troede aldrig pĂ„ Vietnam-krigen. Hans chef, der heller ikke troede  pĂ„ den, blev desvĂŠrre myrdet. Sveriges vej ud i krig og ud af af uskyld, er kun ved sin spĂŠde begyndelse. Tragikken er helt tabt pĂ„ Sverige, hvor en knusende majoritet stadig imod enhver fornuft og virkelighed mener, at det kun kan gĂ„ fremad.

Den helt fantastiske portrĂŠtfilm, kan man se her)

“Detta Ă€r bara inledningen till en ny mörk tid”

En kommentar fra et svensk debatforum

Vi kan inte resonera utifrÄn vÄra egna erfarenheter av att vÀxa upp i Sverige och gÄ i skolan.

Det Àr en helt ny verklighet som slÄr tillbaka med all kraft, och detta Àr bara inledningen till en ny mörk tid. Civilisationen avskaffas i Europa, med en rasande fart. Det politikerna nu inte inser att det Àr mÀnniskorna som Àr civilisationen. Fyller man pÄ med ociviliserade folk, blir detta konsekvensen, att vi mÄste försvara oss.

I skolan finns det nu vuxna som lÄtsas vara barn, men de Àr kriminella bedragare, som har tagit över skolan. Riktiga barn har ingen chans att vÀrja sig, mot vÄldsmÀn och psykiskt störda element frÄn tredje vÀrlden.

Min spekulation Àr att MGM har varit plÄgad lÀnge, och inte fÄtt den hjÀlp han har rÀtt till i ett rÀttssamhÀlle. Polisen och myndigheterna har övergivit oss alla!

Min spekulation grundar sig pĂ„ de upplysningar som framkommit om det baaarnet som mördats. Offret var en person som inte hade nĂ„got att göra i Sverige, och pĂ„ en skola med “riktiga” barn.

Jag Àr övertygad om att utredningen kommer visa att det riktiga offert Àr det som nu Àr gÀrningsmannen, som inte hade en chans att överleva i det nya Sverige, dÀr det Àr arga mÀn som invaderat varje vrÄ i samhÀllet, som förr var barnens revir. Om han var plÄgad eller trakasserad sÄ hade han ingenstans att vÀnda sig.

Det finns ensamkommande barn, som faktiskt uppgett rÀtt Älder. DÀrför förstÄr inte jag varför myndigheter generaliserar och behandlar alla som vÀller in som barn, och inte gör skillnad pÄ bedragare och de barn som mÄste skyddas.

Den berörda skolan Àr en skam. Det framkommer av den infantila hyllningen de har pÄ Facebook! Skolans stolthet Àr ju dessa fula, ohygieniska skÀrbrÀdor som detta pack frÄn Afghanistan, lyckas Ästadkomma, pÄ snickeriet!

Kriminella mÀn frÄn Mena Àr heliga kor, som kommer undan med att leva laglöst i Sverige. De hotar och demonstrerar och tycker att de har rÀttigheter. De Àr ett pack som kostar pengar, och det vet vi alla om, men varför detta bedrÀgeri fÄr fortsÀtta Àr den stora frÄgan. Att de sen placeras bland barn Àr, ocksÄ kriminellt.

För en fredlig eller mobbad ungdom finns det bara en slutsats och det Àr att försvara sig. Med kampsport, kniv eller vad en ung mÀnniska kÀnner till i ren desperation. För i Sverige Àr inget lÀngre sÄ som det ser ut eller förmedlas av myndigheter och media.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

49 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hallerharry
hallerharry
3 years ago

Verkligheten 2017, var sÄ hÀr det blev och vi har alla röstat hit oss.

hallerharry
hallerharry
3 years ago

GÀller tydligen att bevÀpna sig. Hur gör man enklast och billigast?

hallerharry
hallerharry
3 years ago

HÀng dom högt.

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Som straf for, at have Þdelagt de europÊiske lande med muslimsk indvandring, skal de skyldige politikere som minimum indfanges og sÊttes pÄ hjul og stejle!! til advarsel for fremtidige politikere, som har samme intentioner om, at lade grÊnserne stÄ Äbne for de muslimske barbarer.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Straffen kommer til at ligne “Det stockholmske blodbad, Kalmarunionen, under (Christian Tyran)” Politikrerne har selv bedt om det

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

En drÊbt og flere sÄret i knivangreb pÄ gaden i Holland

Ofre for knivstikkerier er fundet i to forskellige gader i den hollandske by Maastricht.

TORSDAG D. 14. DECEMBER 2017 KL. 22:27

https://www.b.dk/globalt/en-draebt-og-flere-saaret-i-knivangreb-paa-gaden-i-holland

Politiet fandt den drÊbte person i en gade, mens flere sÄrede blev fundet i en anden gade lidt lÊngere vÊk, skriver avisen De Telegraaf.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

One down, XXXXXXXXXX to go ?

Irak henretter terrordĂžmt svensker [!!!]

https://www.b.dk/globalt/irak-henretter-terrordoemt-svensker

En svensk-irakisk mand er blandt 38 terrordĂžmte, som torsdag blev hĂŠngt i Irak. Det udlĂžser svenske protester.

TORSDAG D. 14. DECEMBER 2017 KL. 19:17

Ministeriet vil nu indkalde den irakiske ambassadÞr i Sverige for at fÄ en forklaring. [ Hvorfor?!? ? ]

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

De vil ha en forklaring pÄ hvorfor de bare har hÊngt en, der er jo mange flere de kunne ha taget med

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Den muslimske 5Žte kolonne i Europa er nu blevet sÄ stor, at de med knive kan slÄ tilfÊldige ihjel pÄ gaden, nÄr de har lyst. Borgerkrigen er begyndt! og det bliver kun vÊrre.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Heldigvis er muslimerne svage ÊrelÞse fiaskoer, husk 6 dags krigen, der var de 200 mod 1, og alligevel fik de r.ven pÄ komedie, pÄ et tidspunkt sÄ bliver eupÊerne trÊtte af at fÄ en kniv stukket i ryggen af muslimerne, og sÄ bliver de smidt hjem til sandkassen

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Sverige er blevet et fuldstÊndig bizart land, hvor en flok meget syge galninge styre landet direkte mod afgrunden. Den svenske befolkning er igennem Ärtier blevet hjernevasket af eliten, feminister og PK-medierne. I 2050 vil muslimerne udgÞre mindst 30 % af befolkningen, i Danmark 16 %. Hvis der ikke Þjeblikkeligt bliver indfÞrt totalt asylstop, vil det blive enden pÄ Skandinavien som vi kender det.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Hvis man har set debatten pÄ DDR2 i aften, sÄ er der ingen chance for et perker stop, venstre populisterne elsker dem, og for dem ville en udskiftning af Danskere med perkere bare vÊre en velsigenelse, selfÞlgelige lige indtil perkerne begynder at kappe hovederne af folk som siger sin mening

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Ja, i aften bliver en idiotisk venstreorienteret professor fra Oxford interviewet i DR 2 deadline. Alle flygtninge og fattige skal inviteres ind i Europa. Han taler ikke om befolkningstilvÊkst, befolkningsudskiftning og Islams ÞdelÊggende effekt pÄ de VesteuropÊiske lande. SelvfÞlgelig bliver sÄdan en tumpe interviewet i PK-mediet DDR2

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det lÀr bli minst 50% Är 2050! De har visat sig mÄnga felberÀkningar!

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det lÀr bli minst 50% Är 2050! De har visat sig mÄnga felberÀkningar!

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det lÀr bli minst 50% muslimer Är 2050! De har visat sig mÄnga felberÀkningar!

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det lÀr bli minst 50% muslimer Är 2050! De har visat sig mÄnga felberÀkningar!

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Det lÀr bli minst 50% muslimer Är 2050! De har visat sig mÄnga felberÀkningar!

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago
Reply to  87%ValdeDetta

30 % er det estimerede minimum i 2050, sÄ 50 % er mere sandsynligt, hvilket vil betyde, at Sverige bliver et muslimsk land allerede om 30 Är !!. Hvis ikke snart den svenske befolkning vÄgner op af dvalen er lÞbet kÞrt !

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

De kommer inte vakna upp, det Àr redan försent! Ett krig Àr endast rÀddningen, dessvÀrre!

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
3 years ago

Ryktet sÀger att det Àr en Palestinier som gjort det!

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Svensker hĂŠngt i Iraq skriver lĂžgne pressen nu, ja helt sikkert en Svensker, min bare r.v

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Store oppslag i EX sÄklart..och svensk..men klart alle lurer vi pÄ hur svensk er denne..pk pressen klarer inte Ä lur oss lengre..nÄ skrattar vi mere overfor deres sÄ totalt underutviklede och hjerntveddad PKhjerner.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

Ja helt ret, jeg tĂŠnkte at, bare 1, det var jo ikke mange

sussebassa
sussebassa
3 years ago

..nei desverre.

Anna Svensson
3 years ago

TyvĂ€rr har jag inget ljus jag kan tĂ€nda för denne “svensk”.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago
Reply to  Anna Svensson

;-(

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Fikk store oppslag i expressen i gÄr..dÄ skadet..sÄ ble det helt tyst..neddysset..som vanligen.
Men alle visste ju pĂ„ fĂžrehand..hvilka…fellesnevner muslimer..igjen..man bryr seg inte mera..heller inte at det skjer pĂ„ en skola..igjen..det gikk ju typ bra..ingen andra blev skadet/drept.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

Bare de slÄr hinanden ihjel sÄ gÄr det an. blir spÊndende at se hvornÄr Svensken vÄgner og gÞr noget ved det muslimske problem

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
3 years ago

Om den spage svenske en dag vĂ„gner, udrĂ„ber hen sikkert sig selv til mĂŠlkevejens humanitĂŠre supermagt – og lĂŠgger sig til at sove videre.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Tror desvÊre at de udrÄber sig til et Kalifat fÞrst

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Tull, la oss fÄ valet unna, sÄ tar vi diskusjonen etterÄt..har vi begge mere konkret Ä forholde oss til.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

Der blir et Kalifat i Sverige, fÞr end SD fÄr 51% af stemmerne

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa

Tja, offeret var efter sigende, Guds gave til folket og sikkert bare pÄ forkert sted da kniven ramte ham i ryggen sÄ han dÞde af skaden.
Gerningsmanden er med garanti en misforstĂ„et ung mand, der gennem den i Sverige dominerende racisme, har reageret impulsivt og han kommer med al sandsynlighed at blive udsat for den efter Svenske forhold hĂ„rde straf med ‘samhĂ€llstjĂ€nst’ i et antal timer, sĂ„ klart med samtale, dialogkaffe og kanelbulle!

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Selv om muslimerne er en Þkonomisk, kulturel og alt andet, fiasko her pÄ jorden, sÄ er der nogen fÄ der har humor, sÄ et program pÄ DDR2 fra Perkistan, hvor politiet havde fanget 2 muslimske terrorister, PK journalisten kom forbi fÊngslet og hÞrte fangerne skrige, han spurgte forskrÊkket politi chefen om de brugte totur pÄ fangerne, han svarede, og det er vÊrksteds humor pÄ hÞjt plan, Vi fÄr ingen svar ud af dem med blomster og chokolade

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Skrattet hĂžyt…sĂ„ sant som det er sagt det, men vanskelig Ă„ gjennom fĂžre i vĂ„re sĂ„kalte demokratiske land, men sĂ„ effektivt.

Fred Land
Fred Land
3 years ago

Godt skrevet Steen.
At bÊre kniv er mÄske noget man gÞr, men en 7500 Lumen lommelampe (14 V) med strobofunktion, er lovlig og blÊnder en person mindst 5-10 minutter, ogsÄ om dagen faktisk.
Findes pĂ„ ThrueNite for et par tusind rigsdaler 🙂

achantus
achantus
3 years ago

VĂ„re politikere tror nok Europa bare er et sted, et sted som kan fylles med en ny befolkning og likevel forbli Europa. Ville The Beatles forbli The Beatles om man skiftet ut John, George, Paul og Ringo?

Triturus cristatus
Triturus cristatus
3 years ago
Reply to  achantus

Glimrende sammenligning! Den skal jeg bruke.

Ann O Nym
Ann O Nym
3 years ago

Det er farligere i Sverige enn i Afghanistan.

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  Ann O Nym

Man ska tÀnka sig om innan man gÄr en kvÀllsrunda med hunddjuret.
Det Àven i en liten by med kanske 3500 huvuden.
Jag strosar mest vart jag vet det inte finns folk, vissa mÀnniskor vÄgar jo inte gÄ i varken skog eller pÄ kyrkogÄrden nÀr det Àr mörkt, verkar ligga i vissa kulturer att samlas i byar och bygga hus dÀr liknar smÄ fort eller förlÀggningar, inga fönster ut överhuvudet.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

Det trodde jo ogsĂ„ hon som ble drept…en kvinnelig joggare..joggade i sin vanlige skog som flere Ă„r tilbaka.
Nei, her gÄr vi tur med vÄran 2 kosebamser..knurr knurr ifrÄn dom och folk spretter unnan..fri lÞype..i min lille stad..och med pepperspray..

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa

Du bor vĂ€l pĂ„ Österlen om jag inte misstar mig, det Ă€r vĂ€l bara att hoppas att inte S med anhang kommer till makten dĂ€r.
I Göinge vÀller det in med folk utifrÄn, det oavsett politisk fÀrg pÄ styret.
Verkligheten ligger rakt om hörnet Susse.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

..ja pÄ Østerlen i en liten stad hvor SD stÄr meget sterkt som annars i SkÄne..SD`s hÞgborg, som bare Þker..tror nok de danske genene gjÞr SkÄne annerledes enn resten.. ogsÄ politisk.
Derfor tror jag inte pÄ Sosseovertak her..min lille stad er veldig konservativ..som resten av Østerlens befolkning.
Vellinge, en verkelig topp snobb rik kommune fikk igjennom forbud om tigging, och flere kommer etter.
Sosserna kan holde seg rundt StockholmsomrĂ„det…forelĂžpig..vi tar en jafs ad gangen.

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa

Tja, jeg kommer fra Danmarks ‘smĂžrhul’, de grĂžnne omrĂ„der lidt nord om KĂžbenhavn, der hvor Arabere har fire ben og en sadel pĂ„ ryggen.
Nu tror jeg ikke pÄ at noget SD-resevat eller lignende kommer til at sÊtte standarden for Sverige, risikoen at man lever pÄ lÄnt tid er overhÊngende.
Jeg har boet et antal gange i Sverige siden 1975 og kan bare sige; lycka till.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

Hadde vĂŠrt greier det…SkĂ„ne tilbake til Danmark typ. Valet i 2018 bli helt avgjĂžrende for Svenskers fremtid, men alternativene er flere hvis SD skulle fĂ„ flertall, eller hĂžgsta sifror..LØfven har sagt han aldrig vil akseptera om dom kommer Ă„ fĂ„ hĂžgsta siffror..dermed vinnare av valet. DĂ„ igjenstĂ„r det store demonstrasjoner av de rĂžde kjeltringene..borgerkrig..dĂ„ er demokratiet satt ut ur spel..som det nok er redan i dag..men med mere fysisk vold…sĂ„ det skremmer meg. Eller vi kan hoppas pĂ„ en mere lugn overtagelse..SD`s Åkesson som svenskernes nye statsminister..och lĂžfven erkjenner tapet…uansett blir han nog kastet av sosserna om sĂ„ blir tilfellet..han… Read more »

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  sussebassa

En anden ting Susse, jeg der har arbejdet i bĂ„de Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, ser jo at Sverige uden kamp indtager fĂžrstepladsen over politisk indoktrinerede nikkedukker. Hvad man ikke har haft af debatter pĂ„ arbejdspladsen, gĂ„r nĂŠppe at beskrive, men lige forbandet gĂ„r de som en flok fĂ„r til stemmeurnerne og lĂŠgger sin indflydelse pĂ„ det de i hverdagen hader. De lĂŠser Aftonbladet/Expressen og ser sidste nyt fra SVT’s redaktion og reflekterer ikke over den manipulation de udsĂŠttes for. Der findes en grund til at jeg ikke er svensk statsborgere, men det kan du sikkert regne ud selv. Jeg… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Fred Land

Alikevel er det skjedd en endring i Sverige etter SD ble et stÞrre parti..det merks pÄ alle alt debattsider/blogger..men valget vil gi oss svaret..fakta.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  sussebassa

Drev med teglmuring pÄ Skara i sommer, der var der ikke mange hvide mennesker tilbage