2
jan
Seneste opdatering: 3/1-18 kl. 1300
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

√Ėvriga Norden tar tillsammans bara emot en fj√§rdedel asyls√∂kande j√§mf√∂rt med vad vi g√∂r

Aldrig har skillnaden j√§mf√∂rt med v√•ra grannl√§nder varit s√• stor. √Ėvriga Norden tar tillsammans bara emot en fj√§rdedel asyls√∂kande j√§mf√∂rt med vad vi g√∂r. Det √§r en siffra som f√∂rmodligen kommer att f√∂rdubblas med den p√•f√∂ljande anh√∂riginvandringen. 2017 beviljade Sverige totalt 135.459 uppeh√•llstillst√•nd. Volymerna har i b√•da fallen historiskt bara √∂vertr√§ffats av 2016, i efterverkningarna av den stora invasionen h√∂sten/vintern 2015. D√• fick totalt √∂ver 150.000 personer, till absolut st√∂rsta delen av manligt k√∂n, stanna. Av dessa var √∂ver 71.000 asylinvandrare. Migrationsverkets prognos fr√•n juli 2017, som senare justerats ned n√•got, r√§knar med att √∂ver en halv miljon personer kommer att s√∂ka olika former av uppeh√•llstillst√•nd √•ren 2017 ‚Äď 2021; √∂ver 800.000 om man r√§knar f√∂rl√§ngning av tillf√§lliga uppeh√•llstillst√•nd, vilket nu sker i nio av tio fall. Det √§r ocks√• rekordsiffror, sett √∂ver en j√§mf√∂rbar tidsperiod. Alla dessa fakta g√∂r att vi snarare har en fortsatt invasion att v√§nta √§n en √•terg√•ng till EU:s miniminiv√•er, vilket politikerna f√∂rs√∂ker f√• oss att tro p√•. Se det hele hos Arnstberg og Sandelin.¬† (Se ogs√• Asylstr√łmmen er ebbet ud: Laveste antal til Danmark i ni √•r)

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
3 years ago

Og vi synes at Danmark er p√• katastrofekurs! Det er vi ogs√•, men Svestan!!!! Bare, at vi kan foretage den hvide flugt og finde sammmen i sikre danske og skandinaviske landsdele uden √•gerskatter og statslig b√łrneopdragelse og indoktrinering. S√• skal vi vist stille os tilfreds!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
3 years ago

i de f√łrste 10 mdr kom n√¶sten 9.000 asyls√łgere og familiesammenf√łrte til Danmark.

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
3 years ago

Den rätta siffran i Sverige är 135.459 beviljade uppehållstillstånd 2017! Sverige vill utplåna sitt land och det gör det med rasande fart. De säger att de stängt gränserna men det är bara Fake!
https://samnytt.se/2017-beviljades-nasta-flest-uppehallstillstand-nagonsin/