2
jan
Seneste opdatering: 3/1-18 kl. 1300
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Övriga Norden tar tillsammans bara emot en fjĂ€rdedel asylsökande jĂ€mfört med vad vi gör

Aldrig har skillnaden jĂ€mfört med vĂ„ra grannlĂ€nder varit sĂ„ stor. Övriga Norden tar tillsammans bara emot en fjĂ€rdedel asylsökande jĂ€mfört med vad vi gör. Det Ă€r en siffra som förmodligen kommer att fördubblas med den pĂ„följande anhöriginvandringen. 2017 beviljade Sverige totalt 135.459 uppehĂ„llstillstĂ„nd. Volymerna har i bĂ„da fallen historiskt bara övertrĂ€ffats av 2016, i efterverkningarna av den stora invasionen hösten/vintern 2015. DĂ„ fick totalt över 150.000 personer, till absolut största delen av manligt kön, stanna. Av dessa var över 71.000 asylinvandrare. Migrationsverkets prognos frĂ„n juli 2017, som senare justerats ned nĂ„got, rĂ€knar med att över en halv miljon personer kommer att söka olika former av uppehĂ„llstillstĂ„nd Ă„ren 2017 – 2021; över 800.000 om man rĂ€knar förlĂ€ngning av tillfĂ€lliga uppehĂ„llstillstĂ„nd, vilket nu sker i nio av tio fall. Det Ă€r ocksĂ„ rekordsiffror, sett över en jĂ€mförbar tidsperiod. Alla dessa fakta gör att vi snarare har en fortsatt invasion att vĂ€nta Ă€n en Ă„tergĂ„ng till EU:s miniminivĂ„er, vilket politikerna försöker fĂ„ oss att tro pĂ„. Se det hele hos Arnstberg og Sandelin.  (Se ogsĂ„ AsylstrĂžmmen er ebbet ud: Laveste antal til Danmark i ni Ă„r)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
2 years ago

Og vi synes at Danmark er pÄ katastrofekurs! Det er vi ogsÄ, men Svestan!!!! Bare, at vi kan foretage den hvide flugt og finde sammmen i sikre danske og skandinaviske landsdele uden Ägerskatter og statslig bÞrneopdragelse og indoktrinering. SÄ skal vi vist stille os tilfreds!

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
2 years ago

i de fĂžrste 10 mdr kom nĂŠsten 9.000 asylsĂžgere og familiesammenfĂžrte til Danmark.

87%ValdeDetta
87%ValdeDetta
2 years ago

Den rÀtta siffran i Sverige Àr 135.459 beviljade uppehÄllstillstÄnd 2017! Sverige vill utplÄna sitt land och det gör det med rasande fart. De sÀger att de stÀngt grÀnserna men det Àr bara Fake!
https://samnytt.se/2017-beviljades-nasta-flest-uppehallstillstand-nagonsin/