5
jan
Seneste opdatering: 6/1-18 kl. 2059
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

HÞr det her Det er altid forfriskende at hÞre Sanandaji. En mand hvis ord ikke lugter af en sÞgen efter karrieremuligheder. Mit gÊt er, at han er flygtet videre fra Sverige inden der er gÄet ti Är.

Antikaliffen mĂžder Patrik Engellau

Jeg ser naturligvis svensk MSM, men det er mest som et sociologisk studie i, hvor vanvittige og verdensfjerne, medier kan vĂŠre. Til gengĂŠld er de sikkert skyld i, at Sverige har nogle af Europas bedste borgermedier. Man hĂžrer sĂ„ tit i Danmark, ‘at de svenskere er sgu tossede.’ Nej, det er ‘eliten’ og magten, som er sprĂžjtegal. Se hvad Margot Wallström foretager sig i denne tid. Hun er i fyrre Ă„r blevet forfremmet udover sine yderst beskedne evner, fordi hun var kvinde, socialdemokrat og ikke blev myrdet, som fĂžrstevalget Anna Lindh, der bĂ„de havde hjerne og uddannelse. Dette er vĂŠrd at hĂžre.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Infowarrior
Infowarrior
6 years ago

Jeg er helt enig med Steen i at Tino vil mÄtte forlate Sverige etter hvert, han fÄr mange fiender
ved Ă„ fortelle sannheten og fakta.
Og at SD vil komme til makten og redde Sverige, bare glem det.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

I Norge er nĂ„ Trond Giske, en av toppene i Arbeiderpartiet ..personlig venn til Stoltenberg..og kronprinsen blitt anmeldt til #!metoo…diskt pĂ„ facebook…
Jeg storskratter…fordi det var vel ikke meningen at det skulle slĂ„ imot deres sĂžsterpartis meningsfeller i Norge, det sosserne startet i Sverige..dette er bare for morsomt.
Et forsĂžk pĂ„ Ă„ forklare dette med massenes “heng ham” gjĂžr det hele enda mere tragikomisk.
Her fĂ„r man virkelig smake sin egen medisin..og den smaker tydeligen fruktansverd…sĂ„ Bra.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Svensk politi og regering: Alt er superduper ? 05 januar, 2018 http://rokokoposten.dk/2018/01/05/svensk-politi-regering-superduper/ Alt gĂ„r godt i Sverige, oplyser bĂ„de myndigheder og politikere til svenske medier, der har undersĂžgt sagen og giver dem fuldstĂŠndig ret. Et gammelt ordsprog siger, at intet nyt er godt nyt. Men i vores broderland pĂ„ den anden side af Øresund kan man gĂžre det endnu bedre, for her er alt nyt faktisk godt, fortĂŠller reprĂŠsentanter for sĂ„vel politi, folkestyre og medier i dag til RokokoPosten. Svensk politi: Alt gĂ„r fint “Ja, det er helt rigtigt, at alt bare er superduper her i Sverige. Vi lever i… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Sverige: Mand fundet, der aldrig har krĂŠnket kvinde 02 december, 2017 http://rokokoposten.dk/2017/12/02/sverige-mand-fundet-aldrig-har-kraenket-kvinde/ Den ukendte folkeskolelĂŠrer Magnus Jönsson har, sĂ„ vidt vides, aldrig forulempet en person af det modsatte kĂžn. Det er slemt nok, at han er en mand, lyder det fra partiet Feministiskt initiativ. ChokbĂžlger gik gennem den svenske offentlighed, efter at landets public service-medie, SVT, i tirsdags kunne afslĂžre et bemĂŠrkelsesvĂŠrdigt fund: En mand, der aldrig har krĂŠnket, forulempet eller pĂ„ anden mĂ„de opfĂžrt sig upassende over for en kvinde. Det drejede sig om den 27-Ă„rige folkeskolelĂŠrer Magnus Jönsson, der bor i Stockholm med sin kĂŠreste. “Hverken kolleger, tidligere… Read more »

Anna Svensson
6 years ago

Ja, visst Àr allt helt perfekt i Sverige, dÀrom fÄr vi dagliga bevis.

sussebassa
sussebassa
6 years ago

..Haha…elsker dine “eventyrfortellinger”, men tenk pĂ„ de som tar dette for sanning.

olesiggaardandersen
olesiggaardandersen
6 years ago

Nej Felix, Du er ikke den eneste, der savner lidt forklaring eller en video.

Anna Svensson
6 years ago

Du fĂ„r följa lĂ€nken “Hör hĂ€r” – dĂ„ kommer du till videon med utmĂ€rkt kvalitet, bĂ„de tekniskt och innehĂ„llsmĂ€ssigt.

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago

Nu virker det. Jeg tror det var min adblocker.

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago

Er jeg den eneste, der ikke kan finde videoen?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x