5
jan
Seneste opdatering: 6/1-18 kl. 2059
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hør det her Det er altid forfriskende at høre Sanandaji. En mand hvis ord ikke lugter af en søgen efter karrieremuligheder. Mit gæt er, at han er flygtet videre fra Sverige inden der er gået ti år.

Antikaliffen møder Patrik Engellau

Jeg ser naturligvis svensk MSM, men det er mest som et sociologisk studie i, hvor vanvittige og verdensfjerne, medier kan være. Til gengæld er de sikkert skyld i, at Sverige har nogle af Europas bedste borgermedier. Man hører så tit i Danmark, ‘at de svenskere er sgu tossede.’ Nej, det er ‘eliten’ og magten, som er sprøjtegal. Se hvad Margot Wallström foretager sig i denne tid. Hun er i fyrre år blevet forfremmet udover sine yderst beskedne evner, fordi hun var kvinde, socialdemokrat og ikke blev myrdet, som førstevalget Anna Lindh, der både havde hjerne og uddannelse. Dette er værd at høre.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
Infowarrior
Guest
Infowarrior

Jeg er helt enig med Steen i at Tino vil måtte forlate Sverige etter hvert, han får mange fiender
ved å fortelle sannheten og fakta.
Og at SD vil komme til makten og redde Sverige, bare glem det.

sussebassa
Guest
sussebassa

I Norge er nå Trond Giske, en av toppene i Arbeiderpartiet ..personlig venn til Stoltenberg..og kronprinsen blitt anmeldt til #!metoo…diskt på facebook…
Jeg storskratter…fordi det var vel ikke meningen at det skulle slå imot deres søsterpartis meningsfeller i Norge, det sosserne startet i Sverige..dette er bare for morsomt.
Et forsøk på å forklare dette med massenes “heng ham” gjør det hele enda mere tragikomisk.
Her får man virkelig smake sin egen medisin..og den smaker tydeligen fruktansverd…så Bra.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Svensk politi og regering: Alt er superduper ? 05 januar, 2018 http://rokokoposten.dk/2018/01/05/svensk-politi-regering-superduper/ Alt går godt i Sverige, oplyser både myndigheder og politikere til svenske medier, der har undersøgt sagen og giver dem fuldstændig ret. Et gammelt ordsprog siger, at intet nyt er godt nyt. Men i vores broderland på den anden side af Øresund kan man gøre det endnu bedre, for her er alt nyt faktisk godt, fortæller repræsentanter for såvel politi, folkestyre og medier i dag til RokokoPosten. Svensk politi: Alt går fint “Ja, det er helt rigtigt, at alt bare er superduper her i Sverige. Vi lever i… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Sverige: Mand fundet, der aldrig har krænket kvinde 02 december, 2017 http://rokokoposten.dk/2017/12/02/sverige-mand-fundet-aldrig-har-kraenket-kvinde/ Den ukendte folkeskolelærer Magnus Jönsson har, så vidt vides, aldrig forulempet en person af det modsatte køn. Det er slemt nok, at han er en mand, lyder det fra partiet Feministiskt initiativ. Chokbølger gik gennem den svenske offentlighed, efter at landets public service-medie, SVT, i tirsdags kunne afsløre et bemærkelsesværdigt fund: En mand, der aldrig har krænket, forulempet eller på anden måde opført sig upassende over for en kvinde. Det drejede sig om den 27-årige folkeskolelærer Magnus Jönsson, der bor i Stockholm med sin kæreste. “Hverken kolleger, tidligere… Read more »

Anna Svensson
Guest

Ja, visst är allt helt perfekt i Sverige, därom får vi dagliga bevis.

sussebassa
Guest
sussebassa

..Haha…elsker dine “eventyrfortellinger”, men tenk på de som tar dette for sanning.

olesiggaardandersen
Guest
olesiggaardandersen

Nej Felix, Du er ikke den eneste, der savner lidt forklaring eller en video.

Anna Svensson
Guest

Du får följa länken “Hör här” – då kommer du till videon med utmärkt kvalitet, både tekniskt och innehållsmässigt.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Nu virker det. Jeg tror det var min adblocker.

Felix Krull
Guest
Felix Krull

Er jeg den eneste, der ikke kan finde videoen?