22
jan
Seneste opdatering: 22/1-18 kl. 0656
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

sikrer EU fred i Europa?

Af Torben Snarup Hansen

“Global” er nutidens buzz word. Globalisme er en holdning eller en diffus m√•ls√¶tning blandt multikultidyrkere – eksempelvis akademikere, journalister og “venligboere” (kun f√• politifolk og sygeplejersker). I EU-kommissionens aktiviteter er globalisme alfa og omega. Det samme g√¶lder FN og andre mellemnationale instanser, der domineres af ikke-vestlige regeringer.

EU-kommiss√¶rerne str√¶ber efter at afskaffe gr√¶nserne, opl√łse Europas nationalstater og udskifte de oprindelige beboere med velf√¶rdsimmigranter fra Afrika og en stribe syd- og vestasiatiske lande med islamisk dominans. P√• det seneste sender kommiss√¶rerne meldinger om opbremsning eller lignende forholdsregler mod tilstr√łmningen af de utallige forkerte asyls√łgere. Det samme g√łr tyske, svenske og danske politikere af og til. Men det er kun p√• skr√łmt. Som Charles Maurice de Talleyrand – skarpsindig fransk minister og diplomat (1754-1838) – formulerede det, bruger mennesker “sproget for at skjule deres tanker!” I √łvrigt presser kommissionen samtidig nationalstaterne til at modtage flere “flygtninge”.

I 1970’erne ville alt dette have lydt som ut√¶nkeligt pjat. Her og nu er det blodig alvor, og efter terroraktionen mod Twin Towers d. 11. september 2001 advarede en iransk flygtning en gruppe danskere: “I aner ikke, hvad I er oppe imod!” Det ser ud til, at den danske regering stadig ikke fatter, hvad der foreg√•r.

Ved EU-kommissionens, hvad der sker uden for kontoret? Sandsynliigvis ikke, men nationalstaternes v√¶lgere har ikke ansat de p√•g√¶ldende beslutningstagere og kan ikke fyre dem. De er h√¶vet over demokratiet og fungerer, som om de var imperialistiske kejsere. I praksis stilles kommiss√¶rerne ikke til regnskab overfor de europ√¶iske befolkninger. Gennem √•rtier har de pustet sig op til et tyrannisk regime, der √•bner porten for millioner af forkerte – deriblandt mange kriminelle – immigranter, og de oversv√łmmer Europa med et utal af forordninger, forbud og befalinger om stort og sm√•t (det skal s√• tilf√łjes, at lobbyister hele tiden presser p√• for at specificere nye regler).

Kommissionens billede af en n√¶r fremtid blev fremvist af n√¶stformanden Frans Timmermans (hollandsk venstrefl√łjspolitiker). I 2016 meddelte han, at alle verdens regeringer enten tilvejebringer diversity – “mangfoldighed”, eller bliver kastet ud i en krig. EU’s officielle m√•l – fred og samarbejde – er kun floskler og pynt. Diversity er koden for islam, og i det omfang denne tilstand indf√łres bliver konsekvensen alt andet end mangfoldighed. I dag er det krystalklart, at resultatet bliver sharia, jihad, h√¶rv√¶rk og gadekampe som det foregik omkring √•rsskiftet 2017 / 2018 midt i Bruxelles.

“Seid umschlungen Millonen …”

Forfatteren Friedrich Schiller skrev i sin ungdom et digt om Freude, sch√∂ne G√∂tterfunke …. Det blev senere oph√łjet til “unionens” slagsang med musik af Beethoven. I sidste sats af hans niende symfoni jubler koret om en utopi med universelt sammenhold og venskab mellem alle mennesker. Schiller og Beethoven reviderede ganske vist senere deres globale, gr√¶nsel√łse illusioner, men det ignorerer EU-kommissionen.

Universalisme eller globalisme strider mod den vestlige civilisations s√¶dvaner, normer og institutioner som folkesuver√¶niteten, retsstaten og civilsamfundet. Kristendommens indflydelse s√łger globalisterne i EU-toppen ogs√• at afskaffe. I stedet passer det islamiske ideal for en umma – en verdensomsp√¶ndende menighed – fint med bureaukraternes hensigter, der promoveres af forhenv√¶rende kommunister som Barroso og Mogherini. Den sidstn√¶vnte er sikkerhedskommiss√¶r og kr√¶ver frejdigt, at Europa skal give plads til politisk islam.

Har danske medier viderebragt dette glade budskab til seere og læsere? Orienterer journalisterne om, at i 2016 blev samtlige voldtægter i Oslo begået af somaliere, eller om, hvordan unge mænd fra Nigeria, Algeriet, Pakistan og lignende lokaliteter morer sig med hærværk på italienske og tyske kirker, mens de kristne mindretal på den anden side af Middelhavet bliver massakreret? Redaktionerne har besluttet, at denne katastrofe er tys-tys.

Det har intet at g√łre med islam

Truslen fra islam og de daglige voldsaktioner fra velf√¶rdsimmigranter mod tilf√¶ldige europ√¶ere har efterh√•nden medf√łrt dyb skepsis og vrede mod de nationale myndigheder, som ikke kan eller vil beskytte samfundet. Ulykkerne s√¶tter nu den politiske dagsorden i mange vesteurop√¶iske stater, men i Danmark har statsministeren flere gang p√•st√•et, at de ikke har noget at g√łre med islam. Det gennemskuer stadigt flere v√¶lgere, og betegnelsen “fremmedarbejder” bruges ikke mere, fordi de forkerte indvandrere ikke kan “integreres” og stort set ikke vil arbejde. Det er baggrunden for, at en meningsm√•ling viser, at 64 procent af de adspurgte danskere mods√¶tter sig mere islamisk immigration.

Men √łjensynligt erkender en stor gruppe v√¶lgere stadig ikke, at den katastrofale immigration af velf√¶rdsimmigranter forl√¶ngst er blevet besluttet af EU-kommissionen. – “Jamen EU er jo samarbejde, toldunion og fl√¶skepriser!” S√•dan pr√¶kede danske politikere for 40 √•r siden, og stort set fastholder de stadig denne version. En m√¶ngde danskere tror det fortsat.

Krigstrussel ?

EU-kommissionen og dens tilh√¶ngere p√•st√•r, at national identitet og suver√¶ne nationalstater fremkalder krig. Derfor b√łr europ√¶erne acceptere at give afkald p√• forstyrrende elementer som folkeafstemninger om vigtige retningslinjer og m√•ls√¶tninger – som i Lissabon-aftalen, der blev vedtaget i 2007. I stedet b√łr borgerne godkende overf√łrsel af suver√¶nitet og endnu flere bef√łjelser fra nationalstaterne til kommissionen og andre instanser i apparatet.

Men er det sandt, at europ√¶ernes patriotisme i den n√¶re fortid f√łrte til krig? F√łrste Verdenskrig fra 1914 til 1918 blev ant√¶ndt af en “storserbisk” student, der i Sarajevo sk√łd og dr√¶bte den √łstrig-ungarske tronf√łlger og hans hustru. Serbiens regering havde p√• forh√•nd advaret √ėstrig-Ungarn om terrororganisationen “Sorte H√•nd”, men ingen sikkerhedsforanstaltninger blev truffet, og det d√łdsd√łmte par k√łrte gennem byen i en √•ben bil. Efter det vellykkede attentat viste det sig, at ingen ville eller kunne gribe ind og effektuere krisestyring og hindre udbrud af krig mellem to milit√¶ralliancer (fransk-britisk-russisk kontra √łstrig-ungarsk-tysk). Ministre og diplomater fungerede tidligere i den s√•kaldte “koncert”, hvor der blev forhandlet og indg√•et kompromis’er for at undg√• milit√¶r konfrontation. S√• sent som i 1912 havde den tyske kejser Wilhelm d. 2. leget med ilden ved at benytte provokerende retorik mod rivalen Frankrig. Men krig mellem de to stater blev undg√•et p√• en konference i den spanske havneby Algeciras.

Absurd nedslagtning

To √•r senere l√łb begivenhederne fra politikerne. Efter skuddene i Sarajevo i sommeren 1914 begyndte stormagternes generalstabe krigsforberedelser ved at mobilisere og deployere enorme styrker til kamp. Ingen standsede de gigantiske apparater, der virkede som maskiner, og et industrielt massedrab gik i gang. Det sluttede f√łrst efter ubeskrivelige tab af menneskeliv.

Var had til andre nationer motivet? Hvad mente og sagde befolkningerne? Ingen har bedre end sprogkunsteren Stefan Zweig belyst deres holdning og reaktion ved krigsudbruddet. I “Die Welt von Gestern” skriver han om et √•bent, velst√•ende og fredeligt Europa, hvor britiske turister oplevede finkulturen i Venezia, Firenze og Rom, hvor et tysk orkester gav koncert i Paris, og en fransk maleriudstilling blev √•bnet i Berlin. Jernbanerne og snart ogs√• bilerne muliggjorde hurtige og relativt billige rejser p√• kryds og tv√¶rs, og pas var kun noget, der skulle vises ved gr√¶nsen til Rusland. Handel, studier og andre former for fredeligt og behageligt samkvem mellem nationerne var blevet hverdag og n√•ede et hidtil ukendt omfang. Kulturelt og √łkonomisk havde Europas lande meget til f√¶lles.

Men pludselig sendte pr√¶sidenter, konger og kejsere millioner af unge m√¶nd i skyttegravene. Katastrofen lignede en europ√¶isk borgerkrig. Og borgerne var gennemg√•ende loyale, fordi de hidtil havde haft grund til at stole p√• ministre og diplomater, der i den n√¶re fortid havde man√łvreret forsigtigt og klogt for at undg√• vold. Derfor var patriotisme en selvf√łlge for det store flertal, og loyaliteten motiverede dem til at g√łre deres pligt – i tykt og tyndt. Europ√¶erne var ikke krigeriske, og efter fredsslutningen var de det endnu mindre. Krigens motiv var ikke massivt had til andre nationaliteter, og i alle skyttegrave l√¶ngtes langt de fleste overlevende kun efter fred – ikke h√¶vn.

Totalitært vanvid knuser nationer

Anden Verdenskrig (1939 til 1945) havde komplet forskellige pr√¶misser og fik et ganske andet forl√łb end f√łrste. Her skal kun fremh√¶ves et gennemg√•ende tr√¶k ved europ√¶ernes reaktion mod nazismens storhedsvanvid, barbariske massakrer og krigsforherligelse: Hitler-Tyskland blev nedk√¶mpet af millioner af patrioter – norske, britiske, amerikanske, franske, gr√¶ske, russiske, polske og mange flere. De k√¶mpede og gav deres liv for deres f√¶drelande. Ogs√• tyskere fors√łgte – forg√¶ves – at sl√•s mod nazismen. Von Stauffenbergs officerssammensv√¶rgelse, der i juli 1944 fik en bombe plantet i et par meters afstand fra Hitler, var motiveret af troskab mod den tyske nation, som der F√ľhrer var i f√¶rd med at √łdel√¶gge (if√łlge Albert Speer √łnskede han kort f√łr sit selvmord det tyske folks undergang, fordi det ikke havde levet op til hans foventninger).

Voldspotentiale efter 1945?

Efter krigen blev Europa genopbygget – fysisk, men ikke mentalt. Ruinerne blev ryddet v√¶k, USA sendte Marshall-hj√¶lp, s√• hjulene begyndte at snurre, og de demokratiske nationalstater fungerede atter normalt – vest for Jernt√¶ppet. P√• den √łstlige side styrtede tyranniet f√łrst sammen efter 50 √•r.

Hvem √łnskede krig efter 1945 i Europa? Var der episoder eller alvorlig uenighed, som kunne medf√łre endnu en katastrofe? Det var stort set ikke tilf√¶ldet – bortset fra kommunistisk aggression i Gr√¶kenland og Spanien. Men disse angreb blev afvist i l√łbet af 1950’erne, og under den “kolde krig” stivnede fronten mellem Sovjet og NATO for Europas vedkommende. I det demokratiske Vesten blev kun en fransk-tysk konflikt om Saarland f√łrst bilagt efter ti √•r. Omr√•det var besat af Frankrig, og regeringen i Paris forlangte det indlemmet. Men efter oprettelse af den tyske forbundsrepublik i 1949 blev dette krav afvist fra Bonn (dav√¶rende vesttysk hovedstad). Sagen blev forhandlet mellem de to partnere, og i 1955 blev det ved f√¶lles beslutning fastsl√•et, at Saar er tysk.

EU – som f√łrst hed EF – blev oprettet med Rom-traktaten i 1957 og besk√¶ftigede sig frem for alt med toldsatser. I dag kaldes systemet “f√¶llesskaberne”, og toldsager har ikke mere h√łjeste prioritet. I stedet har de selvbestaltede magthavere banet vej for millioner af ukvalificrede ikke-europ√¶ere, hvoraf et skr√¶mmende antal er snyltere, kriminelle og terrorister.

Tredje Verdenskrig er begyndt. Den standser næppe i nær fremtid.
* * *

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

EU-Kommunismen æder alt og alle! Slet og ret!

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Allan Hansen

..meget godt ord..EU-kommunisme..fordi det er ju det de er…dessa EU parlamentarikerne..trer sine avgj√łrelser nedover p√• de land som er s√• dumme og v√¶re medlemmer…G√• Ut av EU.

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago
Reply to  sussebassa

EU = Europas Undergang. Norge skal være glade for ikke at have meldt sig ind i det diktatur!

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Sanning i det også..Europas undergang..
Det var n√¶re p√• tidligere statsminister Brundtland, sosse fikk oss snikinnf√łrt i EU,.det hun ville, men det ble heldigvis oppdaget..
Selv vil jeg også ut av Schengen..men dog bedre enn fullt EU tvangsskap iallaf.
Det finnes ingen politikere jeg “hater” s√• mye som sosser..tvers igjennom sleipe og falske..og alt for deres egne lommeb√łker og status/makt skyld.

Olav √ėdegaard
Olav √ėdegaard
3 years ago
Reply to  Allan Hansen
ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Kan vi ikke f√• en snaphane-nyhedskanal for licenskronerne??. Jeg er d√łdtr√¶t af MSM- og PK-medierne (DR,TV2) og de traditionelle aviser = l√łgnepressen (fake news), som altid lefler for muslimer og EU.

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago

Hvor er vi Danmark, jo her smadre en flok perkere en bagerforretning, men politikerne er hurtige med en reaktion, en indsamling så indehaveren kan få en pakke chokolade, det er jo frit frem for perkerne, når deres hærgen ingen konsekvens har

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Bageren er jo selv perle. Bare med job, om konen g√•r med sl√łr, melder historien intet on? ?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Så er det måske bare offerkortet der bliver spillet, lidt skuespil, lige får butikken brænder ned, og han så må leve af forsikringspengene resten af livet

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Ja hvor er alle hjælperne og MSM og politikerne henne, når det er en dansker eller en nordmand eller svensker der bliver smadret?

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

Sidste nyt! Bageren Ali bliver selvf√łlgelig ogs√• fremover udstyret med en overfaldsalarm: https://www.dr.dk/nyheder/indland/efter-vandaliseret-bageri-og-knivtrusler-politiet-udstyrer-ali-med-overfaldsalarm Men overordnet og generelt set, bliver det sp√¶ndende at f√łlge om det er det sidste man h√łrer om Ali! Han er jo ikke den eneste som MSM’erne fejlagtigt har h√¶vet til skyerne som et dydsm√łnster p√• den fejlagtige “integration”. Med alle disse penge der nu er samlet ind til Ali, viser det sig m√•ske ogs√• at have v√¶ret “en god forretning”. Under alle omst√¶ndigheder har sagen opn√•et at f√• alle toppolitikernes sympati. Og selv den danske integrationsminister skal bes√łge det smadrede muslimske bageri i Tingbjerg: https://www.dr.dk/nyheder/politik/inger-stojberg-skal-besoge-smadret-bageri-i-tingbjerg Integrationsminister?… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago

Europas befolkninger har kun een fejl og det er, at de, for en stor dels vedkommende, stadig tror p√• deres ledere. Og det har, som Snarup Hansen rigtigt skriver, kun bragt dem i uf√łre. Det samme gjorde sig g√¶ldende i USA, indtil det tavse flertal valgte Donald Trump til deres pr√¶sident. Frankrigs Macron har da ogs√• lige indr√łmmet at blev franskm√¶ndene spurgt ville de, ligesom engl√¶nderne, melde sig ud af EU. Og mon ikke det ville v√¶re tilf√¶ldet for langt de fleste andre lande ogs√•. Befolkningerne er alts√• v√•gnet og derfor pr√łver vores ledere da ogs√• at lade som om… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Stem Nye Borgerlige ved de næste folketingsvalg!

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Anders Bo

Stem Nye Borgerlige ved de næste folketingsvalg!

Som Peter Zichau skriver: “Europas befolkninger har kun een fejl og det er, at de, for en stor dels vedkommende, stadig tror p√• deres ledere.”

Hvad faar dig til at tro at NB ikke – som DF – vil forraade faedrelandet saa snart de har mandater nok til at goere en forskel?

Fool me once…

Fred Land
Fred Land
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Du har ret, der findes bare en mulighed tilbage, foruden barbariet og det er at stemme ‘blankt’!
Det bliver ikke helt enkelt for en eventuel valgvindere at legitimere et styre hvor måske 50% har stemt blankt, rollen som landsfader bliver ganske gennemsigtig.
NB eller MBR (Min Bare R*v) er ligegyldige.
Demokratiet har n√•et sin ende og den der lever derefter m√• se hvad der som en fugl F√łniks vil rejse sig af asken af vores tids sammenbrud.

frank mathiesen
frank mathiesen
3 years ago
Reply to  Felix Krull

Fordi NB er den eneste og sidste udvej; der er ikke andre alternativer..
S√• vi er simpelthen tvunget til at fors√łge os med dem..
Desværre..

Fred Land
Fred Land
3 years ago

Ja ja Frank, uanset om NB eller MBR kommer ind med 51%, er stadig alle forvaltninger fra regering til kirkeråd, overbefolket af mennesker eller lignende, der for enhver pris vil punktere din cykel.
Herregud, nogen der tror at bare for man bytter underbukser,er r√łven ren?

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago

Eneste og sidste parlamentariske udvej var DF. Mere af det samme er ikke et alternativ.

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Præcis.

En blank stemme flytter i hvert fald ikke noget som helst.

David
David
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Jeg blev helt r√łrt over din sidste s√¶tning, det var meget smukt.

“For jeg skal aldrig l√¶ngere dele mit land med folk der vil give det v√¶k.”

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Kan det undre, at politikerleden er s√• enorm og politikere bliver udsat for trusler, n√•r de gang p√• gang bryder deres l√łfter. Siden Lars L√łkke sagde straksopbremsning er der kommet 50.000 asylans√łgere/migranter til Danmark fra prim√¶rt muslimske og afrikanske lande, med det resultat at ghettoerne vokser og de sidste danskere flytter v√¶k. Volden og kriminaliteten stiger!! At rive bygninger ned og bygge nye for milliarder er hul i hovedet og spild af penge. De kommer fra en klankultur og vil altid s√łge sammen i f√¶llesskab med andre muslimer og i √łvrigt √łnsker ingen danskere, at f√• dem som naboer. Gr√¶nserne… Read more »