29
jan
Seneste opdatering: 30/1-18 kl. 2211
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en statsmand, der taler. Man kan roligt sige, han retorisk stiller sin prĂŠsident i skyggen. Jeg sĂ„ i gĂ„r flere interviews med og dokumentarer om Trump. Han er begavet, og han er ikke sĂ„ politisk blank, som vestlig presse gerne vil gĂžre ham. Han er pralende og brovtende og meget amerikansk, – “loud” som man siger – men jeg tror vi groft undervurderer ham i Europa. Tiden vil vise det, som den gjorde i tilfĂŠldet Ronald Reagan.

Jeg undersÞgte Hillary Clinton, og sluttede hun ville vÊre den vÊrste prÊsident, jeg fandt at man mÄtte stemme for Trump, for at undgÄ hende som prÊsident. Jeg vil naturligvis granske Trump kritisk, men ikke pÄ den monomane, propagandistiske mÄde vestlig MSM og CNN gÞr. Pence taler uden manuskript, og uden Obamas uundvÊrlige teleprompter.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Trump har allerede skrevet sig ind i historien som den der egenhÊndigt smadrede det demokratiske parti, de republikanske tÞsedrenge, mediernes narrativ og samtlige vestlige lederes vÄde drÞm om globalisme.
Og manden er kun lige gÄet igang..!

Allan Hansen
Allan Hansen
6 years ago

Den “gode,, fjende!

Efter min mening, har muslimerne betalt den hĂžjeste pris for alle
islams lĂžgne og bedrag!
Det bedste du kan gĂžre for en muslim,er, at hjĂŠlpe ham med at
brĂŠnde koranen! Frem med tĂŠndstikkerne ,,,,,
SĂ„ lĂŠnge Mahunds terrormanuel har religiĂžs status – lige sĂ„ lĂŠnge
vil blodet flyde – dag og nat! Frem med tĂŠndstikkerne.
P.S: jeg er islam kritiker – ikke muslim hader.
Jeg tilgiver en hver, der ikke ved bedre!
1400 Ă„rs jihad og slavehandel skal stoppes!
Frem med tĂŠndstikkerne!

LOVE & WISDOM.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
6 years ago

Vi vil aldrig blive i stand til at standse migrationen Av: Christian Skaug 27. januar 2018, 19:08 https://www.document.dk/2018/01/27/vi-vil-aldrig-blive-i-stand-til-at-standse-migrationen … Konkurrencen blandt de politiske ledere om at vĂŠre mest suicidal pĂ„ Europas vegne, er knaldhĂ„rd. Men der er vel ikke tvivl om, at EU-Kommissionens indvandringskommissĂŠr Dimitris Avramopoulos har indtaget den absolutte fĂžrsteplads med et indlĂŠg i det internationale nyhedsmagasin Politico den 18. december. Artiklen Ă„bner med at fortĂŠlle europĂŠerne, at det valg, som Douglas Murray taler om, ikke findes. Europa skal dĂž: It’s time to face the truth. We cannot and will never be able to stop migration. … Avramopoulos’ tese… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Jeg forstÄr simpelthen ikke hvad det er han snakker om. HÞjrepopulister og xenofober stÄr i vejen for smarte lÞsninger..? Jamen sÄ fortÊl os dog hvad det er for smarte lÞsninger vi stÄr i vejen for.
Men de er mÄske ikke smarte nok til at vi mÄ hÞre dem..?

Brandmand for Bidermeyer
Brandmand for Bidermeyer
6 years ago

Man mĂ„ forstĂ„ den forudsĂŠtning at Trump er valgt til at drĂŠne sumpen. Den ultrakorrupte Washington elite som strĂŠber efter politiske nĂžglepossitioner og NWO-verdensdiktaturet. De gik straks efter Trumps valgsejr i offensiven, og jeg mistĂŠnker Pence for at vĂŠre en de kan styre – trods talegaverne – og en potentiel efterfĂžlger, skulle Trump gĂ„ hen og dĂž. Men nu antyder kilder som Q anon (Q=nĂžgleefterretningsmedlem, anon=anonym), at Trump er pĂ„ vej i offensiven mod sumpen. Hvis han faktisk skulle knuse de ultraforbryderiske globalister, sĂ„ vil Trump blive Trump den Store, og endda stĂžrre end George Washington. Hvis ikke, sĂ„ nĂ„de… Read more »

jdavidm
jdavidm
6 years ago

Var Trump ikke som han er, havde vi Hillary. Han var et nÞdvendigt greb efter 50, 70 Ärs venstreorienteret dominans over kulturen. Han er endnu et bevis for pÄ Bismarcks pÄstand om at Gud velsigner fjolser, fulderikker, og de Forenede Stater.

Felix Krull
Felix Krull
6 years ago

Det er forbloeffende ofte at folk med minimale forudsaetninger bliver store statsmaend, f.eks. Dwight Eisenhower, Andrew Jackson, Ronald Reagan og, naturligvis, Abraham Lincoln. Herhjemme er Schluter et eksempel; ingen, nok mindst af alle Parfumehandleren selv, havde troet at han ville blive til noget ved musikken, og han blev kun partileder fordi Ninn-Hansen og Haunstrup Clemmensen laa i aaben krig om formandsposten. Hans statsministerperiode blev saa succesfuld netop fordi han ikke var belastet af alt for meget politisk erfaring – han kunne give plads til sine koalitionspartnere. Fire and Fury kan anbefales, trods rodet struktur og elendigt sprog. Det er naturligvis… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
6 years ago

I like this man. Meget principfast. GÄr f.eks. aldrig ind i et rum alene, med en kvinde som ikke er hans kone, hvor besvÊrligt det sÄ end mÄtte vÊre. Ingen grund til at give oppositionen den slags ammunition, og han er smart nok til at vide det.
Det skulle ikke undre mig synderligt, om han ender med at overtage posten efter Trump, nÄr man ser pÄ hvor hysterisk Demokraterne har opfÞrt sig efter valget..

peerpede
peerpede
6 years ago

Problemet med kvinnor i politiken, Àr helt enkelt att nÀr de nÀrmar sig klimakteriet eller Àr i det, Àr de totalt irrationella.
Kvinnor borde inte ha röstrÀtt!

Allan Hansen
Allan Hansen
6 years ago

Yes Steen
Trump kan vise sig, at blive den bedste Amerikanske
prĂŠsident – nogensinde!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x