29
jan
Seneste opdatering: 30/1-18 kl. 2129
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

¬†Skidt for ‘Sverigebilden’ = skidt for den elite, der har √łdelagt landet

Fox har sandelig ogs√• historien her tirsdag aften: Swedish teen ‘in shock’ after being bloodied at nightclub after rejecting man who groped her. Den er ogs√• ude i England.

I Sverige er det ind under #metoo-paraplyen, som er etablissementets i √łjeblikket foretrukne m√•de at camouflere deres indtag af arabiske volds- og voldt√¶gtsm√¶nd p√•. Den har kostet ikke s√• f√• svenske kvinder livet, og over 100.000 voldt√¶gtsofre. Det n√łjagtige tal vogter ‘feministerne’ over som kronjuvelerne. Det sikreste land i Europa for kvinder, er nu uindvandrede Polen. Skandinavien er end ikke i top 10.¬†Sophie blev slagen blodig av tafsande man, Sophie blev slagen blodig av tafsande man p√• krogen (Malm√∂), Kvinna slog till tafsare p√• Babel ‚Äď fick flaska i huvudet

Med 10 års erfarenhet som vaktchef på nattklubbar (visserligen 8-10) år sedan. Kan jag säga att jag endast 4 gånger varit med om att en tjej som avvisat en kille blir slagen. Det var alltid (utlänningar) och värsta misshandeln där en tjej i 20 års åldern fick näsbenet avslaget och satt i en blod pöl på golvet. Killen som blev avvisad sa jävla svenne hora, och då svarade hon jävla blatte. Tur var dock att vi fick aset och motstånd gjorde han så det var en störtdykning i golvet och det gjorde ont hela vägen ut till polisbilen.Dock körde han en snyft historia i rätten o klarade sig undan fängelsestraff.

Tjekkisk afstemning om EU medlemskab?

Hvis EU eliten havde nogen som helst virkelighedsforankring, ville den forstå, den skader sig sig selv. Det er tydeligvis ikke tilfældet, og så må det bare gå med EU som det går nu også et italiensk valg, kan sætte medlemskab på spidsen. Jeg var oprindelig EU-tilhænger og var med til at stemme os ind, men jeg har erkendt, jeg tog fejl. EU ville noget andet, end jeg troede.

Bryssel havde chancen, og den forspildte den. EU må nedskaleres eller forsvinde. Næste gang må Europa starte med en god, realistisk ide, som har en chance i virkeligheden. Ikke noget med et forenet, afnationaliseret Europa. Europa ER nationens sejr, ikke nationalismens, som de hele tiden siger i Sverige.

Nationalismen er vrangbilledet af patriotismen, m√•ske kan man ikke forvente distinktionen i en nation, hvis liv aldrig har v√¶ret bragt i spil, f√łr det helt ekstremt er sket i denne generation, og hvor -68 vandt s√• knusende en sejr, at selv svenske borgerlige lyder s√• meget som marxister, at de ikke engang har deres eget sprog, som Roland Huntford siger.¬†Ingen kan som EU undergrave egen eksistens.

The reelection of anti-mass migration Eurosceptic MiloŇ° Zeman to the Czech presidency has caused panic in Brussels, with a referendum on the Slavic country‚Äôs EU membership possibly on the cards.

While officially in support of the Czech Republic continuing its membership of the European Union, Zeman did put his weight behind offering the people a Brexit-style referendum during his election campaign. With the bloc‚Äôs approval ratings in the country at an all-time low, this presents Brussels with a real risk of a ‚ÄėCzexit‚Äô or ‚ÄėCzechout‚Äô, before the United Kingdom‚Äôs departure is even official. Brussels on the Brink: Freshly Re-elected Czech President May Call EU Referendum

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Historymandk
Historymandk
3 years ago

Hvor mange billeder kr√¶ver det? Mange tilskriver billede d√¶kningen af Vietnamkrigen, som √•rsagen til, at USA tabte slaget om landet til verdenskommunismen. Diskussionen om √•rsag og virkning, om hvilke akt√łrer der gjorde hvad og hvorn√•r, vil jeg lade ligge til en anden god gang. Men krigen var IKKE en ren koloni krig, og at tro dette, er barnligt naivt. Nej, det der er interessant er at specifikke fotos/billeder blev ikoniske for krigen, i s√•dan en grad at krigens gang blev p√•virket, formet af billedet. Fotoet taget d. 8/6 ‚Äď 1972 af Nick Ut af den n√łgne og napalm ramte pige… Read more »

rosinen
rosinen
3 years ago

Feministregjeringen er j√¶vla Blatte-elskare…

Historymandk
Historymandk
3 years ago

Billeder siger mere end tusind ord. De grusomme billeder af den unge Sophie, kan f√• stor betydning , m√•ske afg√łrende betydning i det kommende rigsdags valg i Sverige. Dette er i sandelighed ANSIGET p√• en fejlslagne Socialdemokratiske politik i landet. Hvis pigen (Sophie) og fotografen giver Sverigsdemokraterne lov til at benytte billede vil det kunne lammet√¶ve det svenske Socialdemokrati. Kun ved, at de s√¶ttes effektivt uden for magten i Sverige, og der samtidigt sker en udrensing af sosse embedsm√¶nd kan der skabes en ny politik i Sverige. Hvis Vietnamkrigen kunne √¶ndres igennem nogle f√• ikoniske fotografier, burde Politiske √¶ndringer v√¶re… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago

Grusomt billede, men desv√¶rre er det blevet hverdag i alle st√łrre europ√¶iske byer – utrygheden stiger proportionelt med den muslimske indvandring. Vesteurop√¶ere t√łr ikke l√¶ngere g√• ud om aftenen og natten. Det kan vi takke EU-diktaturet for, is√¶r den tidligere Stasi-agent Merkel, kommunisten Mogherini og drukkenbolten Jean Claude Juncker. Det er en r√¶dsel, at de st√•r i spidsen for diktaturet EUSSR

rosinen
rosinen
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Var hun en av disse Refugees Welcome-klovnene tro?

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Orwell
Tabet af frihed:
https://youtu.be/37N0aFmO19o

Svend Andersen
3 years ago

Steen, efter min opfattelse er den mods√¶tning, som du fors√łger at opstille mellem ‘nationalisme’ og ‘patriotisme’ – med reference til Orwells definition af begreberne – b√•de falsk og utidssvarende. Orwell giver begrebet ‘nationalisme’ s√• vide rammer, at man kan putte n√¶sten alle ideologier ind i det (hvilket Orwell ogs√• g√łr), og det bliver s√•ledes ganske meningsl√łst, og ubrugeligt. Det er lige f√łr, at man med Orwells definition ville kunne kalde globalisterne for nationalister. En almindelig folkelig forst√•else af begrebet vil se nogenlunde s√•ledes ud (hvis man ikke er forgiftet af kulturmarxisme), sakset fra dansk wikipedia: NATION: “En nation (fra latin:… Read more »

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Hvis nu hun havde haft en lille fiks damepistol med perlemorskaft i et lige s√• fiks og g√•-i-byen-smart maveb√¶lte… V√•ben beh√łver ikke ligne noget, hentet i rekvisitrummet til en krigsfilm. Om ti √•r har vi samme v√•benlov som i USA. Hvis ikke har vi lige s√• mange private v√•ben alligevel – med eller uden SKV – godkendelse. Som jeg pr√¶diker alle vegen: F√• nu jeres d√łtre og s√łnner gjort vant til at bruge et skydev√•ben. Desv√¶rre. Men hvis I syn¬īs det er en forf√¶rdelig afstumpet tanke, s√• ring og klag til L√łkken om jeres b√łrns hals, ikke til mig. Jeg… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Margrethe

…Pepperspray och liten typ kniv er heller inte s√• dumt…
Andvender jag bestandig n√¶r jag er ute..alltid i mine lommer…”n√•r n√łden er st√łrst er hjelpen n√¶rest”..och jag kommer inte vegra √• andvenda det..HerreJ man er da Vikingekvinne.
Skytevåpnet finns dog, men innelåst hemma i våpenskåpet..

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg bryder mig ikke om knive som andet end et praktisk redskab p√• niveau med grydeskeen. Det giver mig kast-op fornemmelse ved tanken om at skulle jage en s√•dan i noget levende. Jeps, det er 100 procent ulogisk og irrationel. Resultatet med et skydev√•ben er jo det samme, nok endda v√¶rre. Jeg tror ogs√• knive kr√¶ver armkr√¶fter. Det er slemt nok at holde en pistol i strakt arm under pr√¶cisionsskydning, hvor den mindste dirren g√łr udfaldet. Meeen, jeg tr√łster mig med, at i denne sammenh√¶ng er det ikke “pr√¶cisionen” men “effekten” der er det afg√łrende… Pebersprayen er min ven! –… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Margrethe

Takk for utfyllende svar…men min lille kniv er typen tapetkniv…kort, men med et meget spisst blad, med deksel/skydd p√• knivtuppen, s√• liten kraft beh√łvs, om… Bedre og i alle fall mye sunnere √• v√¶re litt paranoid i disse tider…heller det enn d√łd/alvarlig skadad..men dog slitsomt √• m√•tte kj√łra buss..man vet ju aldrig. Den ikke eksiterende pepparpray kan vise seg √• v√¶re din allra beste venn…Ulovlig eller ikke…jeg tenker vel at det er ulovllig √• skade nogon annan ogs√•..s√•d√• er vi iven.,rettsystemet och jag…skj√łnt..jag har iallaf tatt min avgj√łrelse, och den tenker jag holde meg til..”bedre f√łre var enn etter for… Read more »

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago
Reply to  Margrethe

Ellers s√• kan en d√•se h√•rlak (og en lighter, hvis du virkeligt vil s√¶tte fut i fejem√łget), alts√• ogs√• vise sig ret effektive. Smider det bare lige ud her til almindelig orientering.
Vinduesrens i en af de små atomisers med pumpe til perfume er også en idé.

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago

: Nåede lige at snappe den inden du forsvandt igen.

Lægger den op her, så andre med samme problem kan se den:
https://www.youtube.com/watch?v=LMwmv3pdLJ4

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago
Reply to  Margrethe

Den eneste l√łsning p√• problemet er en liberal v√•benlovgivning som i USA, s√• vi som borgere kan beskytte os imod den muslimske invasionsh√¶r og de landsforr√¶deriske politikere !! Politikerne p√• Borgen er blevet vores fjende!

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  ferd ed sa

Ja desv√¶rre. Det er ikke “lysten”, der driver mine holdninger i den retning, men den bitre n√łdvendighed.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago

For en uge siden blev det muligt i Danmark at oprette borgerforslag som folketinget kunne tage stilling til. Det er oplagt at et nyt forslag kunne v√¶re om en afstemning om “Danmark ud af EU”. Et fors√łg p√• at samle stemmer nok til et s√•dant forslag ville ogs√• v√¶re en fornyet mulighed for, at f√• genskabt st√łrre omtale af det fejlslagne befolkningsskadelige EU-projekt. Hvad enten det lykkes at samle 50.000 underskrifter ind eller ej, s√• vil en s√•dan indsamling give et nogenlunde billede af hvor mange der egentlig bakker op om at v√¶rne om et fremtidens Danmark, og hvem disse… Read more »

Peter Zichau
Peter Zichau
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Kunne en der har forstand på den slags ikke lige gå ind og starte en underskriftindsamling for stop for muslimsk indvandring Рog smide linket ud over alt. Hvis vi er hurtige kunne det være vi blev taget alvorligt.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Peter Zichau

Det var s√• god en ide, at jeg gik ind for at l√¶se n√¶rmere om, hvordan man stiller et s√•dan forslag. Bob, bob… Du skal som stiller levere fuld navn, adresse, email osv. Som enkeltperson, er du skudt inden der er g√•et en time med s√•dan et forslag. Derfor skal s√•dan et forslag v√¶re koordineret. Det vil sige min. – skal vi sige 50 personer – skal bl√¶se den i gang og v√¶re rimelig sikker p√• at f√• s√• mange st√łtter i en fart, at modstand mod samme bliver h√•bl√łs.

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  Margrethe

Jeg synes at du ser for negativt p√• muligheden og risikoen. P√• andre omr√•der har mange en personlig Blog, hvor der kan, og bliver givet udtryk for kritik, uden at det endnu, gud v√¶re lovet, har medf√łrt uoverskuelige problemer. Jo flere der tr√¶der frem og st√•r sammen, jo sv√¶rere bliver den enkelte at ramme. Og specielt kritik og utilfredshed med EU bunder dybere end til enkeltpersoner, med en i forvejen bestemt politisk holdning. F.eks. har venstrefl√łjspartiet Enhedslisten altid udtrykt utilfredshed med EU: https://enhedslisten.dk/programmer/delprogram-det-mener-enhedslisten-om-eu Ogs√• “Folkebev√¶gelsen mod EU” eksisterer stadig: http://www.folkebevaegelsen.dk/fakta-om-os/historie/ Jeg synes at det er v√¶rd at dr√łfte et samlet… Read more »

ferd ed sa
ferd ed sa
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Hvordan i alverden kunne bager-Ali f√• asyl i Danmark i 2016. S√• vidt jeg ved er der ikke krig i Iran. Hvad blev der af Lars L√łkkes straksopbremsning???. Kan det v√¶re rigtigt, at de kan f√• asyl ved bare at konvertere til kristendommen. Det er desuden m√¶rkv√¶rdigt, at han kan bo i en lejlighed til 5 millioner efter kun 2 √•r i Danmark.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Henning Jensen

Er jeg blind? Hvor ser du det forslag til afstemning om udmeldelse af EU? De ting, der er oprettet inde p√• siden, ser lidt gakkede og ugennemt√¶nkt ud…
Jeg frygter, der meget hurtigt kommer forslag som “Sharia i alle offentlige institutioner”. N√•r dette forslag har f√•et 480.000 stemmer, s√• skal du se de samlede forr√¶dere p√• Tinget rette ind, og om n√łdvendig tvangsp√•l√¶gge danske kvinder shariaklud for at slikke muhammed og co. alle de steder, han √łnsker at blive slikket…

Henning Jensen
Henning Jensen
3 years ago
Reply to  Margrethe

Ja, alle forslag kan misbruges, men bliver de ikke det i forvejen?
Men er da f√łrste gang at borgere bliver inviteret til at deltage direkte i den politiske beslutningsproces, n√•r vi ser bort fra bestikkelser og korruption.
F√łr vi forkaster muligheden s√• lad os give den en chance.

latmask
latmask
3 years ago

Borde inte kvinnan ovan vara ett praktexempel för #metoo? Eller var det fel färg och nationalitet på gärningsmannen (-henen, -personen, man ska ju vara PK)?

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  latmask

problemet for kvinderne, er at de vil ha det hele, muslimerne, og frihed, og det kr√¶ver desv√¶re intelligens at forst√• at lige pr√¶cis de 2 ting ikke h√łre sammen

sussebassa
sussebassa
3 years ago

..nåja Ragnar..inte Alla kvinnene.

latmask
latmask
3 years ago

Jag tror faktiskt att den s k feminismen h√•ller p√• att konvergera ihop med islam. Vill kvinnorna verkligen tillbaka till √•r 632 n√§r de var en mans √§godel? √Ąr inte feminismen i sj√§lva verket kvinnornas fiende? Vad tycker “sussebassa”?

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  latmask

Man kan vel vara feminist Utan √• tycke om muslimer..konvergera i hop med islam…s√• det er nok der jeg befinner meg.
Jeg avskyr alt med muslimer og koranen..en pedofil kvinne undertrykkende ideologi, og ikke en religion.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

ANN HEBERLEIN HAR N√ÖTT M√ÖLET ‚Äď MED R√ÖGE REDAKTION 29 JANUARI, 2018 https://samtiden.nu/2018/01/ann-heberlein-har-natt-malet-med-rage/ Insamlingssiten Kickstarter till√§t v√§nstern att blockera Ann Heberleins insamling f√∂r bok om v√•ldt√§kter. Men blockeringen fick s√• stor uppm√§rksamhet att insamlingen fick extra fart via Swish och andra kanaler. Bara tv√• dagar efter blockeringen meddelar Heberlein att hennes insamlingsm√•l √§r uppn√•tt. Samtiden kunde i fredags rapportera om hur v√§nsteraktivister f√∂rs√∂ker stoppa bokprojekt och d√§rmed motarbeta yttrandefriheten. Det g√§llde lektorn i etik och debatt√∂ren Ann Heberlein, som g√•tt ut p√• Kickstarter f√∂r att samla in bidrag till bokprojekt som ska unders√∂ka hur sambandet ser ut mellan kultur och… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

..blokkering…utstengelse for min del, som skrev p√• FB at iflg statistikk er det 89% av alle som beg√•r voldtekter/mord/brott..har utenEuropeisk bakgrunnn..musser. D√• ble jag utstengt..i 3 dager.
B√•de L√łfven och “kontakinte” Mp har ju g√•tt ut i media og sagt det skal bli stammere √• seje sanningen..alts√• fornekte/skjule fakta..som de ju redan gj√łr, s√• klart at den lille mannen Morgen vil forbjuda enhver forskning med mindre et Pk foretak kan fixe de svar han vil ha..kommer nok..for de idiotene som tror p√• det..valg√•ret vil bli et skrekkblandet √•r i Sverige for de som s√łker sanning och rettferd.

Svend Andersen
3 years ago

Tjekkiet skal nok klare sig, de har meget l√¶nge haft en v√•benproduktion af h√łj kvalitet, bl.a. fremstillet af det tidligere Zbrojovka Brno, nu ejet af CZ (ńĆesk√° Zbrojovka) – 80% af de Mauser-gev√¶r, som tyske snigskytter anvendte under 2. verdenskrig var produceret af Brno, og den navnkundige Col. Jeff Cooper (Gunsite Academy) brugte flere gange Brno ZKK som grundlag for sit ‘scout rifle’ concept. Selv i dag kan en dansk v√•benhandler anbefale en riffel bygget over en Brno ZKK 600 l√•s som den ultimative safari-riffel. S√• MiloŇ° Zeman har noget at basere sine krav p√•, n√•r han insistere p√• at… Read more »