7
feb
Seneste opdatering: 9/2-18 kl. 2123
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

French ‘The Voice’ Contestant Quits Show After Radical Islamic Sympathies Revealed

Hvordan man tørrer en europæer

“She said her message is one of ‘love, of peace and tolerance and the proof of this is to sing Hallelujah by Leonard Cohen – a song that illustrates perfectly the message that I wish to express as an artist.’ But her Arabic-language rendition of Cohen’s song shows she took some artistic licenses with that message, according to the Tribune Juive weekly. Whereas the French-language translation of the song’s first verse was faithful to the English origin, Ibtissem proceeded to sing in Arabic a verse that stripped away its sensual language and unmistakably sexual allusions. The verse was written years ago by a singer from Kuwait, Muhamad Al Hussayn, who is known for setting Islamic proselytizing lyrics to Western pop melodies. It exchanges Cohen’s iconoclastic musings about King David’s lust for Bathsheba and female sexuality with the story of a man who was ‘surrounded by darkness’ until he found God.” Spencer

Teaterdemokratiet slår tilbage

“Valghemmeligheden styrkes i Sverige” – tre uger efter 2018-valget

Henry Ford udtalte ”at man kunne få bilen i hvilken farve man måtte ønske, hvis blot det var sort”. I Sverige kan du stemme på en hvilken som helst politiker, bare hen tilhører “syvpartiet.” De leverer den samme vare.

Hvis man ser på bevægelserne i den svenske Riksdag i 77 år, får man let den tanke, at det slet ikke er meningen med svenske valghandlinger, at de skal  ændre på noget. Et mere begivenhedsløst parlament end det svenske, er det svært at pege på. Der skete lidt i 1991 og igen i 2010. Ikke særlig meget på tre generationer. Har Sverige noget at bruge en demokratisk styreform til?

SD i 2010 var en fornærmelse, ja nærmest et statskup, der ikke er fordøjet  af den politiske adel otte år efter. Andre partier nærmest kopierer deres politik nu, men de har for ‘uanstændig en värdegrund.” Så dårligt teater burde ikke belønnes.

Man bebrejder med rette især arabiske demokratier, at de ‘bruger demokratiet som en stige, når de er kommet  til magtens top, smider de stigen væk.’ I princippet er det det samme i Sverige, men unægtelig lidt mere subtilt af dem, der én gang er nået til tops og mener, at toppen er deres naturlige arv. Svenske politikere er verdensmestre i at iklæde autoritære hensigter i de smukkeste dragter. De har generationers rutine i at skjule, at magten først og fremmest er til for sin egen skyld. På en måde, må man foretrække arabernes brutale ærlighed: “Vi vandt, og der bliver ikke flere valg.”

“Valhemligheten ska stärkas”

I årtier har Sverige været bebrejdet sin nødtørftige valghemmelighed, blandt andre af det daværende Helsinki Watch i 2002, store EU lande og den danske VKO-regering.

Hvis ikke det nuværende system havde tjent et formål, var det skiftet ud for 25 år siden, og det tjener blandt andet til at udskamme SD vælgere. Jeg spidsede derfor øren, da jeg hørte i radioen, at valghemmeligheden nu skal styrkes. Valhemligheten ska stärkas.

De nye regler træder i kraft 1 oktober 2018. Valget foregår tre uger før, den 9 september 2018.

Skärmar ska sättas upp för att ingen ska se vilka valsedlar väljaren tar med sig in i röstbåset. Det föreslår justitiedepartementet i en departementspromemoria som syftar till att stärka valhemligheten.

Efter så mange årtier er det faktisk en ret stor nyhed. Gad vide, hvorfor medierne går så stille med den? Men så Sverige i det mindste en ‘demokratiminister’, hvad Danmark ikke har.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ivan Dybdal
Ivan Dybdal
3 years ago

Hvem sidder der bag skærmen? Jeg tvivler på “syvpartiet” så let afgiver magten over valghandlingen?
De syv-vælgere vil sikkert stadig stjæle alle SDs stemmesedler og så kræver det mod og gå frem bag skærmen og bede om nye?

Henrik Gøtke
Henrik Gøtke
3 years ago

Den korrekte titel burde være: Hvordan man tørrer en socialist. En borgerlig er i vidt omfang defineret ved ikke at være velvilligt virkelighedsfjern.

Allan Hansen
Allan Hansen
3 years ago

Om den rationel fobi. ja, du læste rigtig) Hvis vi ellers kan blive enig om, at fobi betyder frygt, Så må vi nøje undersøge denne frygt! Kort sagt – hvad er det vi frygter? En lang række undersøgelser har fastslået, at der hersker en omfattende frygt for islams tilstedeværelse og indflydelse i Europa! Altså: frygten kan begrundes, og dermed er den rationel! Der er også skrevet en lang række bøger om dette tema Bl.a. Rolf Slot-Henriksen Lone Nørgård, Morten Uhrskov og Lars Hedegård. Problemet er bare, at disse undersøgelser og bøger ikke bliver læst af den brede del af befolkningen,… Read more »

Ragnar Lodbroge
Ragnar Lodbroge
3 years ago
Reply to  Allan Hansen

Det vi kan frygte er at muslimerne ødelægger det veldfærds samfund vi har opbygget, for selve muslimen er jo noget af det svageste evulotionen har frembragt, en vandmand er en større trussel end en muslimsk mand

InHocSignoVinces
InHocSignoVinces
3 years ago

Denmark to Become Latest European Nation to Ban the Burqa.
http://www.breitbart.com/london/2018/02/07/danish-government-looks-ban-burqa-niqab-islamic-veils/

Danish Left Unveils ‘Ambitious Plan’ to Slash Third World Migration.
http://www.breitbart.com/london/2018/02/07/danish-left-slash-migration/