9
feb
Seneste opdatering: 9/2-18 kl. 2328
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Germany BANNED MY TWITTER ACCOUNT for reporting on this type of “refugee” enrichment.Germany is at war. The German army is deployed on the streets of Germany. Nowhere is safe. But you won’t read about this war in the sharia-compliant Western press. This is a Berlin Metro station Amy Mek.

Jeg ville gerne have vidst lidt mere, for i princippet kan de være på vej til en fodboldkamp. Det er angiveligt U-Bahn Friedrichstraße, men der er intet i MSM om det.

Islamisten og Enhedskommunisterne

Venstrefløjens kærlighed til islam bliver ved med at fascinere. Måske kommer dragningen af, at de begge ved den anden skærer halsen over på dem, hvis de vinder overtaget. Så er det om at holde fast i status quo…Ser Johanne Schmidt-Nielsen lidt nervøs ud? – islamisten lader til at smile. I al fald med øjnene. I et sådant opgør vinder islam alene på grund af sin dedikation og brutalitet – se Teheran 1979.

Anna Libak skærer ud i pap for den efterhånden temmelig tungnemme Rønn-Hornbech, hvad et burka og niqab forbud handler om. Borgere går ikke i burka. Når nogle Venstrefolk bliver gamle, bliver de  Radikale. Måske er det Shakespeares syv aldre, der slutter med, at man går i barndom. “Is second childishness and mere oblivion, Sans teeth, sans eyes, sans taste, sans everything.”

 Jens Rohde blev således gammel i en alder af 45 år. Ligesom salig Seidenfaden, der startede som borgerlig, men blev rødere og rødere med alderen. En psykologisk ganske mærkelig bevægelse, som man uden malice kan kalde ‘ikke helt normal.’

Røde danske kvinder støtter burkaen

Fra Kvinder i dialog og Karen Wests Facebook

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.