10
feb
Seneste opdatering: 13/2-18 kl. 0051
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Ønsker vi at leve med dem? Nej, det gør vi ikke. Vores børns liv er vigtigere end deres børns liv”

“Efter at vi har opført Fort Europa, må vi fjerne de mennesker, der ikke ønsker at tilpasse sig vores orden. Denne jordlod er vores. Flygtningestrømmene er en kolonisering, en udvidelse af den islamiske verden. Det er ikke en moralsk fordømmelse. Mennesker  tager territorier fra hinanden, sådan er det bare. Grænsernes genkomst er et udtryk for vores livsvilje. Muslimer er ikke hollændere og Amagerbønder. Vores børns liv er vigtigere end deres børns liv. Desværre skal mange flere lemlæstes af lastbiler og voldtages, før vi når en undtagelsestilstand i sindet. Idag er vi stadig levende døde.”

Nord flytter sproglige grænser fra  den sump af tomme ord, vi daglig er  fanget i. (Se DR2 debatten fra igår, så ved du, hvad jeg mener.) Nye ord, giver nye mulige tanker, sprog og tanke er indbyrdes befrugtende, og de grænser Nord flytter i denne tale, medvirker ingen politiker idag til at flytte af den enkle grund at de er for indskrænkede og upersonlige. De rykker i øjeblikket blot tilbage fra deres radikale, komprommitterede positioner fra barrikade til barrikade. Se socialdemokraternes nye barrikade, der blot er et luftkastel med en god lyd.

De vover aldrig pelsen, før andre har sat en anden sproglig dagsorden. De er  ængstelsen og nederlagets politikere, skønt de har bildt sig selv ind, de er avantgarden, og vi alle skal interessere os for, hvad de siger. Jeg har ikke gjort det i mange år andet en som et patologisk studie. I mine øren, er de som den maskinelle popmusik, jeg surfer væk for ikke at ødelægge min dag mere end nødvendigt. Det kan risikere at forhindre mig som ‘politisk kommentaror,’ det tager jeg med. Det er ikke hos dem. tiden brænder på. De er mindst ti år bagud med alt, de begriber ikke engang, at det de har gjort mod deres landsmænd, har kurs mod at ramme dem selv personligt.

Johan Christian Nord indgiver håb på en kulsort baggrund

Nord er en tænker, han skærer igennem hele den politiske positionering. Han er ikke radikal, den politiskerskabte situation udvikler sig radikalt og blodigt. De radikale er de politikere, der på trods senere års tab af hundredevis af liv, fastholder, at alt stadig er normalt. Nord er blot en  modoffensiv, han sætter en anden sproglig dagsorden.

Idag er ordene forbudte af magtens konservatorer, i morgen er de fælleseje, hvis vi vel at mærke beslutter os for at overleve. Nord sætter en ny standard for, hvad man kan sige på dansk om den situation, efterhånden kriminelle politikere har bragt os i.

Han er valgmenighedspræst i Kjellerup og Omegns Valgmenighed, ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet. Foredraget er holdt i Grundlovsforeningen Dansk Kultur. Foredraget varer 55 minutter, men det anbefales på det varmeste.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Det er naturligvis alt andet end sandt. Udtalelsen faldt efter offentliggørelsen af denne video med Johan Nord. Hvis man vil have en fornemmelse for Nords stil, kan man også læse dette […]