12
feb
Seneste opdatering: 12/2-18 kl. 1818
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“I øjeblikket risikerer vi borgerkrig”

Fra Torino til Taranto over de “røde” regioner til Lazio eksploderer flere og flere bomber og Molotovcocktails i nærheden af ​​modtagelsescentre og hoteller, hvor der bor indvandrere. Også mindre sofistikerede våben er blandt borgernes mest anvendte midler for at stoppe indvandrernes ankomst til deres landsbyer.

Sarderne ser tilstrømningen som en reel invasion

Den seneste sag fandt sted på Sardinien i torsdags foran modtagelsescentret Dorgali i Nuoro-provinsen. Heldigvis blev de 64 beboere ikke såret, selvom eksplosionen lavede et stort hul i bygningen. Dette er ikke det første tilfælde på Sardinien, i virkeligheden har flygtningemodviljen vist sig to gange tidligere.

Den 11. oktober var der et brandattentat på den tidligere kaserne i Monastir efter præfektens beslutning om at lave den om til modtagelsescenter. Det samme skete i Burcei i begyndelsen af ​​september, da et privat hus, der skulle huse 25 indvandrere, blev ødelagt. I november i Buddusò, en landsby med 4.000 indbyggere, blev et turistkompleks, der skulle huse flygtninge, ødelagt af en hjemmelavet bombe. Sarderne har passeret deres tolerancetærskel. De ser tilstrømningen af indvandrere som en reel invasion, og dette i en region, der har et af ​​de højeste arbejdsløshedstal i Italien. [..]

Vrede  i Lazio og Norditalien

Og alligevel er Sardinien ikke noget isoleret tilfælde. Den 25. juli blev der i Rocca di Papa uden for ​​Rom  kastet en bombe mod muren på en modtagelsesbygning beregnet til at rumme 500 nordafrikanere. I maj 2015, også i nærheden af Rom,  brød indbyggere i Marino ind i en bygning, der af præfekturet var blevet valgt til at huse 78 flygtninge.

Lignende er også forekommet i Norditalien. I Veneto kastede unge  bengalske lys mod det flygtningehjemmet “La Verdiana di San Vito di Legnano” i nærheden af Verona. Den 17. februar i år, også nær Verona, eksploderede bombe ved porten til  Aselogna di Cerea, der rummer omkring 20 asylansøgere. I slutningen af ​​oktober 2016 blev et gammelt hotel i Prada di San Zeno di Montagnaun  ramt af to hjemmelavede bomber. I Friuli i december samme år blev et trusselsbrev sendt til myndighederne i Turriaco og en brandbombe blev fundet i haven ved  ​​5. juni-gaden ved siden af den gamle politikaserne, som skulle modtage 12 indvandrere.

Mere nyligt er der sket lignende ting i Lombardiet. Et angreb med Molotov-cocktails skete mod Eureka-hotellet i Vobarno, (Brescia-provinsen). Det fandt sted i begyndelsen af ​​juli og forårsagede en brand, der ødelagde stueetagen på hotellet, som skulle modtage asylansøgere. Den samme metode blev brugt i slutningen af ​​marts for at beskadige en lille villa i Cumignano sul Naviglio (Cremona-provinsen).

Selv i Piemonte har der været konflikter mellem italienere og indvandrere. I november 2016 kastede vrede borgere fra Torino to Molotovcocktails mod den tidligere Moi bygning, der i årevis har været beboet af hundredvis af nordafrikanere. Disse drog ud på gaden, hvor det kom til meget voldelige sammenstød. I september blev der sendt en brevbombe til Voyage 747, som er ansvarlig for at organisere repatriering af indvandrere.

I venstreorienterede områder stiger vreden mod migranter til lyden af ​​ bomber

Den “røde Emilie ” [formentlig Emilia Romagna] har også bevist, at det ikke vil acceptere denfortsatte ankomst af indvandrere. Den 19. juli i Forli blev to molotovcocktails kastet på flygtningehjemmet Case, som administreres af Røde Kors, der husede migranter. I februar blev der kastet flasker mod flygtningebebyggelsen i Spadarolo i Rimini: et vindue blev knust og affald blev strøet i bygningen og haven. I maj 2016 blev et modtagelsescenter i Parma, hvor der boede 20 flygtninge, også mål for et angreb. I Montottone, en lille landsby i provinsen Fermo, eksploderede en bombe foran Santa Maria kirken, der husede flygtninge.

Syditalien

I det sydlige Italien er situationen ikke anderledes. I San Fernadino i Calabrien , satte en pyroman i begyndelsen af ​​juli ild til en teltby. Også i San Fernandino, blev 6 afrikanere overfaldet mellem 10. december og 3. januar 2016 blev 6 nordafrikanere overfaldet i dagene omkring årdagen for oprøret i Rosarno.

I Puglia fandt den seneste voldsepisode  sted i begyndelsen af ​​juni, da en bombe eksploderede nær et ekstraordinært modtagelsescenter i Ginosa (Taranto-provinsen).

Italie : Des bombes contre les migrants, nous risquons actuellement la guerre civile. Snaphanens oversættelse.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.