13
feb
Seneste opdatering: 13/2-18 kl. 2123
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Indvandringen koster 100 mio kroner om dagen. Vi er i en overlevelseskamp mod en totalitær ideologi. Jo længere tid vi venter, desto værre bliver det uundgĂĄelige opgør.”

Jeppe Juhl giver sit bud på, hvorfor vores politiske og intellektuelle elite valgte en katastrofal, multikulturel dagsorden i efterkrigstiden; han ser nærmere på hvad konsekvenserne har været indtil nu, og han slutter med at skildre, hvordan fremtiden ser ud for Vesten i almindelighed og Danmark i særdeleshed.

Jeppe Samuel Cholewa Juhl (f. 1961) er en dansk journalist, tv-producent og borgerlig politisk debattør. Han er søn af den berømte journalist Bent Juhl (1921-2009) og den jødiske kz-overlever Gitte Cholewa Juhl (1934-2006). Han fik i 1989 dansk journalistiks fornemste pris, Cavlingprisen. (Se også Security analyst: Europe’s politicians do not want to admit the West is in a state of war.)

Obamas portrætmaler, Kehinde Wiley

Billedet hedder Judith Beheading Holofernes (2012) Han gør det iøvrigt i motiver, som at gøre Napoleon sort. Negermaleren har sĂĄ at sige brugt malenegre – selve malearbejdet outsourcede han til Kina.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.