17
feb
Seneste opdatering: 18/2-18 kl. 0022
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

af Henrik M. Jensen

En israelsk journalist, Zwi Jecheskeli, har ved at udgive sig som “flygtning” bevist, hvor utroligt let det er at snyde de tyske myndigheder.

“Die Welt” har bragt historien om hans “flugt”, der startede sidste år i Istanbul, hvor han på det illegale pasmarked formedelst 1250 $ bestilte et pas til en imaginær ven, Abu Hamsa fra Syrien. Med dette i hånden meldte han sig kort efter som “flygtning” til Berlin.

“Med Allahs hjælp begynder du her et nyt islamisk liv.”

Her fik han opholdtilladelse med ret til socialbidrag gennem en palæstinensisk født socialarbejder, der overrakte ham papirerne med ordene: “Med Allahs hjælp begynder du her et nyt islamisk liv.”

På spørgsmålet om han også kunne få kone og børn til Tyskland, forklarede socialarbejderen, at det kunne tage tre år, men tilføjede: “Bring dem bare hertil over havet”.

Herefter opsøgte journalisten Det Muslimske Broderskab, som driver adskillige skoler, sportsforeninger og moskeer i Tyskland.

Deres planer går ud på en ikke-voldelig infiltration af skoler og børnehaver med det formål at omvende de ikke-troende helt i tråd med deres åndelige leder, prædikanten al-Qaradawi, der ser flygtningestrømmen til Europa som “en stille erobring”.

Forbløffet over de store huller i den tyske sikkerhed og infrastruktur

Formålet med Jecheskelis aktion, der skete i samarbejde med efterretningstjenesten Mossad, var først og og fremmest at infiltrere Det muslimske Broderskab. Men den lethed, hvormed det samtidig lykkedes “flygtningen” og “islamisten” at omgå den tyske efterretning, har gjort Jecheskeli skeptisk over for Europas fremtid.

På intet tidspunkt havde han noget problem med de tyske myndigheder, og han er forbløffet over de store huller i den tyske sikkerhed og infrastruktur, hvor ingen tilsyneladende har forstået, hvad politisk islam betyder for Europa.

Historien har ud over “Die Welt” ikke vakt den store opsigt i Tyskland, hvor det de seneste dage har været en større historie, at en politiker fra AfD har kaldt tyrkere i Tyskland for “kommenhandlere og kameldrivere”

Mens der i disse år åbenlyst finder en muslimsk kolonisering sted – tilmed finansieret af de tyske skatteydere – har politikere og journalister travlt med at snakke om noget andet.

Men hvor længe vil tyskerne og deres nabofolk finde sig i det?

Se relevante links: Undercover Israeli journalist travels to Germany as Syrian refugee to ‘join’ Islamists, Wie ein falscher Islamist deutsche Behörden vorführt, Wie leicht sich Islamisten nach Europa einschleichen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.