18
feb
Seneste opdatering: 18/2-18 kl. 1820
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Etablissementets afledningsmanĂžvre hedder #MeToo

I ett nytt avsnitt av podden Antikalifen (inspelat 17/2) pratar jag med Bianca Muratagic. Hon kom som flykting frÄn krigets Bosnien Är 1992. DÄ var hon bara 14 Är gammal. Idag Àr hon en framgÄngsrik artist och sÄngpedagog, men hon Àr ocksÄ aktiv som debattör, framför allt som skribent pÄ Katerina Janouchs blogg Katerina Magasin.

Bianca berĂ€ttar om oro sin oro över tillstĂ„ndet i Sverige. Vi pratar om en ny kvinnorörelse som kallas #120db, en rörelse som vill belysa den ansvarslösa invandringspolitikens konsekvenser för Europas flickor och kvinnor, som dagligen sviks av de sĂ„ kallade feministerna. I videon ”Europas döttrar Ă€r under attack” talar unga tyska kvinnor rĂ€tt in kameran om det vĂ„ld och den förnedring som de har utsatts för. Europas kvinnor offras


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.