19
feb
Seneste opdatering: 19/2-18 kl. 2125
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hele talen findes endnu kun på ungarnsk. I Tyskland er der voldsom grøde: Now anti-migrant AfD become second largest party in shock poll. Poll: Germany’s AfD Populists Second Most Popular Party for First Time

Den ungarske premierminister Viktor Orbán advarede i sin tale om nationens tilstand mod en yderligere islamisering af Europa. “Mørke skyer ligger over hele Europa på grund af indvandringen,” sagde han. “Nationer vil ophøre med at eksistere, Vesten vil falde, mens Europa ikke engang bemærker, det bliver løbet over ende.”

Statsministeren advarede om, at europæiske storbyer snart vil have en overvejende muslimsk befolkning. Han beskyldte oppositionen for ikke at ville se “tidens tegn”. Vesten har “åbnet vejen for den kristne kulturs undergang og islams ekspansion.” Orbán claims Hungary is last bastion against ‘Islamisation’ of Europe, Viktor Orban: „Der Westen wird fallen“ – „Ungarn letzte Bastion.“ Orbán: Kristendomen är Europas sista hopp

The Food Here Sucks! And we Have to Walk Half a Mile to Get Wi-Fi!

GoV med transskription


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.