20
feb
Seneste opdatering: 20/2-18 kl. 1203
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Opinionschock” i Tyskland

Lars Hedegaard skriver: Socialdemokratisk løn som forskyldt

Hvorfor har Mette Frederiksen og Mattias Tesfaye pludselig så travlt med at blive strammere i udlændingepolitikken? De har fortrudt, siger de, og lover bod og bedring.

Det er fuldt forståeligt, efter at deres søsterpartier i bl.a. Holland og Frankrig på det nærmeste er blevet udraderet. Det samme kan ske i Tyskland. Her viser en ny meningsmåling, at det indvandringskritiske Alternative für Deutschland (med 16 pct.) nu er større end Socialdemokratiet (15,5 pct.).

I mellemtiden har de socialdemokratiske partier ødelagt deres respektive lande. Hvis de store, forhenværende arbejderpartier ikke var slået ind på islam-kursen, ville massetilstrømningen fra Mellemøsten og Nordafrika ikke have været mulig. Men de brugte årtier på at knuse enhver modstand mod islamiseringen, mens de fyldte befolkningen med ammestuesnak om Muhameds velsignelser. Kan nogen huske Svend Auken, Birte Weiss, Mogens Jensen, Mogens Lykketoft, Poul Nyrup og alle de andre?

Jeg husker dem, og derfor tror jeg ikke, at den nye kurs er alvorligt ment. Hvis S får et godt valg, vender de tilbage til deres gamle projekt – folkeudskiftningen.

Se Umfrage-Schock für Genossen: AfD erstmals vor SPD og Historisk: For første gang bliver Socialdemokratiet i Tyskland overhalet af det indvandringskritiske Alternative für Deutschland


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.